Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lotof είπε

Ο Μαξαρος θέλει sharp end κάτι που δεν συνηθίζεται στο στήσιμο των μονοθέσιων γιατί έτσι ο οδηγός χάνει την εμπιστοσύνη στο πίσω.  Κατάφεραν να είναι ο Λοουσον πίσω και από τις Visa

Μπορούν να ντύσουν ένα Visa στα χρώματα της μεγάλης και να του δώσουν αυτό. 🙃😅

• Haha 4
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
48 minutes ago, liakinen said:

Και στο F1TV κάνουν την ίδια βλακεία με τα thumbnails στα Video και τρώμε Spoiler όσοι το βλέπουμε κονσέρβα 😒

To 2023 που είχα συνδρομή, τούς έστελνα παράπονα κάθε βδομάδα... δε χαμπαριάζουν οι τύποι.

Εγώ σήμερα είδα το sprint με ένα φίλο μου στο ant1+  γιατί δε ξέρει αγγλικά... ακόμα να πάει σε ΩΡΛ ο Πουρναράκης; Tι βήχας ήταν αυτός πάλι. 😷 Απο δω και στο εξής μόνο πειρατική κονσέρβα σε ό,τι δεν είναι live.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω που βρισκει κάποιος τι παράξενο και που διαφωνεί. 

Κατά αρχήν ειναι παγκοσμίως γνωστό οτι τα υπερστροφικα μονοθέσια κερδίζουν τα πρωταθληματα και τα υποστροφικα δεν κερδίζουν τίποτα. 

Το έχουμε συζητήσει εκτενώς σε προηγούμενες χρονιές.

Και φυσικά και θα προσαρμόσουν το μονοθέσιο στις ικανότητες του καλύτερου οδηγού οχι μόνο της ομάδας αλλά όλου του grid. Όλες οι ομάδες θα σκότωναν για να είχαν τον Max και όλες οι ομάδες θα αξιοποιουσαν την ικανότητα του να χειρίζεται υπερστροφικα μονοθέσια. 

Το μόνο πρόβλημα είναι όταν η ικανότητα του Max τους οδήγησε σε μονοπάτια που τελικά δεν είχαν περιθώριο για περισσοτερη εξέλιξη. --- edit: δεν το εγραψα σωστα εδώ. Δεν τους οδήγησε Max προς τα εκει. Οι μηχανικοι πήγαν προς ενα μονοπάτι και η ικανότητα του Max καλυψε τα προβληματα.----    Όπως παραδέχτηκε ο Newey οτι έγινε ηδη 1 φορά. Και ίσως τωρα γινεται μια δεύτερη. 

Πάντως δεν νομίζω οτι μπορεί κανένας εδώ μέσα ή οπουδήπουτε αλλού να βγάλει άχρηστο τον Newey για το ποια είναι η καλύτερη στρατηγική εξέλιξης του μονοθέσιου σε συνδυασμό με έναν τέτοιο ταλαντούχο οδηγό. 

Τα χουμε γράψει αυτα πολλες φορες τα προηγούμενα χρονια. Σιγά μην εξελισσαν πιο αργό μονοθέσιο για να βολεύεται ο  καθε Perez, αν με άλλο τρόπο μπορούσε ο Max να τους περναει όλους σαν σταματημένους. 

(Και ο Leclerc εχει παρόμοιο στυλ, ίσως οχι τοσο ακραιο).

Επεξ/σία από sattack
  • Like 6
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Lotof είπε

Τα λέμε τόσο καιρό, τα έλεγε και ο Αλμπον. Τωρα σας τα λέει και ο Χορνερ. Η RB στήνει μονοθέσιο ΓΙΑ ΕΝΑΝ Κ ΜΟΝΟ ΟΔΗΓΟ. Ουτε επι παντοκρατορίας Χαμιλτον στην Mercedes δεν βλέπαμε τέτοια καραγκιοζιλίκια με τον bottas….. απλά έπεφταν team orders….. στην red bull δεν υπάρχει λόγος team order αφού συνήθως ο δεύτερος οδηγός χαροπαλεύει για την είσοδο στην 10αδα. Ο Μαξαρος θέλει sharp end κάτι που δεν συνηθίζεται στο στήσιμο των μονοθέσιων γιατί έτσι ο οδηγός χάνει την εμπιστοσύνη στο πίσω.  Κατάφεραν να είναι ο Λοουσον πίσω και από τις Visa 🤣

ΠΕΡΕΖ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!! Να θυμίσω δηλώσεις προ ημερών του Μάρκο ότι την RB την ενδιαφέρει το πρωτάθλημα οδηγών.

"Max is quite specific what he wants from a car to make it fast and that is generally a very positive front end on the car, very sharp turning. Of course, the consequence of that is it will unsettle the rear of the car and that for a driver is tremendously confident sapping," Horner told Sky Sports.

"So that's where he [Versatppen] excels," Horner added. "That's where he's able to live on a nice edge of adhesion. And he's just constantly asking for more and more front out of the car. And of course that you're always going to follow the direction of your faster driver and that leads the organisation in terms of its development!!!!

φαινεται στα inputs στο τιμονο μεσα στη στροφη και κυριως στο ποσο αργα ανοιγει το γκαζι σε σχεση με αλλους. ο μαξ οδηγαει με διαφορετικο στυλ και αλλες γραμμες. θελει τετοιο αμαξι γιατι δεν τον επιρεάζει οσο οσο τους αλλους. 

μια καλη εξηγηση εδω 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakinen είπε

Και στο F1TV κάνουν την ίδια βλακεία με τα thumbnails στα Video και τρώμε Spoiler όσοι το βλέπουμε κονσέρβα 😒

2 χρονια τωρα δεν εχω φαει σποιλερ απο thumbnail.. και σιγουρα την πλειοψηφια την βλεπω κονσερβα.. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μπορι κάποιος να μου πει εάν έχει βρει λύση στο buffering που κάνει το ant1+ σε όσους έχουν cosmote σύνδεση;

μου έκανε καναδυο τρεις διακοπές αλλά γενικά κύλησε καλά και σε αποδεκτή ανάλυση σε 27αρα οθόνη pc όμως.

Δημοσ.
21 minutes ago, dtk-386 said:

μου έκανε καναδυο τρεις διακοπές αλλά γενικά κύλησε καλά και σε αποδεκτή ανάλυση σε 27αρα οθόνη pc όμως.

Το θέμα είναι εάν υπάρχει κάποια λύση. Πχ με ρούτερ Vodafone δε κάνει κολλήματα. Τι θέμα υπάρχει με τη cosmote;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Το θέμα είναι εάν υπάρχει κάποια λύση. Πχ με ρούτερ Vodafone δε κάνει κολλήματα. Τι θέμα υπάρχει με τη cosmote;

δεν είχα γενικά θέμα μια χαρά σχετικά κύλησε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Μπορι κάποιος να μου πει εάν έχει βρει λύση στο buffering που κάνει το ant1+ σε όσους έχουν cosmote σύνδεση;

Δε φταιει η cosmote αδερφε. Το κεφαλι τους φταιει στον ANT1+. Και εμενα ετσι εκανε περσι που ειχα αντ1+ και δεν ειχα cosmote router.

• Like 1
Δημοσ.

Στο θέμα της Red Bull, υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο πάντως:  να είναι πραγματικά χώμα το αυτοκίνητο και να σώζεται από τις ικανότητες του Verstappen  😉  

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, idefixius είπε

Στο θέμα της Red Bull, υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο πάντως:  να είναι πραγματικά χώμα το αυτοκίνητο και να σώζεται από τις ικανότητες του Verstappen  😉  

ρεαλιστικό. ΝΟΤ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...