Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ASFE είπε

Γιατι να μην παει στην ΑΜ ΧΟΝΤΑ με Αντριαν και σουπερ νεες εγκαταστασεις?

Γιατί λέει ένας κούκος (Νιούι) δεν φέρνει την άνοιξη. Επίσης ανέφερε ότι όλοι αισθάνονται ότι η Merc είναι πιο μπροστά απ' τους άλλους για το 2026 με τους νέους κανονισμούς. 

“There’s been talk of Aston Martin, too, with Adrian Newey joining. But as great as Adrian is – and he’s the greatest ever – you need a whole team around you. You need the culture. That takes time.

“If I was betting, I’d bet on Merc.

“In the last 10 years, they’ve won the championship seven or eight times. Last year they won five races. They have stability. We know Toto [Wolff, Mercedes principal and one-third team owner] likes him. And I think we all feel HPP [Mercedes High Performance Powertrains] is best-equipped on the power unit side heading into the new engine regulations next year.

“Plus, George [Russell] is out of contract at the end of this season and Kimi [Antonelli] will be on a series of one-years.”

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτο θα ναι κακη εξελιξη. 1 δε πιστευουν οτι ο ρασελ μπορει να γινει πρωταθλητης;;; 2 δηλαδη θα το φαμε στη μαπα τον ευνοημενο και του χρονου;;;3 για να φυγει απο τη rb σημαινει οτι δε θα παρει πρωταθλημα φετος σωστα;;

Δημοσ.

Φυσικά τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις του Μπράουν. Το αν στηρίζονται σε κάτι που άκουσε ή είναι απλά μια αίσθηση δεν το γνωρίζουμε. Αλλά ασφαλώς στον κύκλο που κινείται ακούγονται πραγματάκια που εμείς δεν τα μαθαίνουμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Εντελώς προσωπική άποψη αλλά αν (και τονίζω το αν) φύγει από red bull πιο πιθανό βλέπω να πηγαίνει στην Aston μόνο και μόνο λόγω κόστους. Δεν πιστεύω ότι η Mercedes θα του δώσει τα λεφτά που παίρνει τώρα. Τον έχω για σφιχτό τον Τοτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω είχα μια συζήτηση με ενα γνωστό μου χτες που μ έδωσε μια άλλη γνώμη. 1 συμφωνούσαμε οτι διεκδικητές φετος ειναι ο νορρις και ευνοημένος.2 ο σουλαγιεμ και η παρέα του θα αποφασισουν σε ποιον θα δωσουν το πρωταθλημα. 3 η εξηγηση του παιδιου ηταν η εξης θεωρητικα αν θυμασται ο ευνοημενος εχει πει οτι δε θα ναι για πάντα στη φ1 αρα του δίνουν το πρωτάθλημα φέτος κάθεται στη rb και ας μη παίρνει τίποτα και το 27 η το 28 που λήγει το συμβόλαιο τη κανει για αλλες πολιτειες. ωραια ολα αυτα του λεω αρα ο νορρις παιρνει πρωταθλημα φέτος σωστά του λεω;;; ναι μου λεεει. τοτε γιατι ανανέωσε ο πιαστρι που κατα τη γνωμη μου ειναι υποφήψιος πρωταθλητης απο το 27( για μενα;;;) σ αυτο δ ειχε απάντηση.

Επεξ/σία από johnmayson
Δημοσ.

Και αλλος πονεμενος..

Πφφφ.

Ο Λορενς Στρολλ μπορει να του δωσει ΟΣΑ χρηματα ζητησει.

Η ΑΜ λογικα φετος θα πεταει χαρταετο γιατι θα εχουν φουλ να δουλευουν για το 2026 με τον Νιουι φυσικα. +Νεα αεροδυναμικη συραγγα.

Και η Μερκ φανταζει πιθανη κινηση. Γενικα μετα το καλοκαιρι θα χει ζουμι..Ειδικα αν δεν πηγαινει καλα φετος. Αλλα και καλα να παει φετος δυσκολα του χρονου να κατσει με μια Φορντ που οσο να ναι θα χει τα θεματα της στην αρχη,,,

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, johnnygr1989 είπε

Εντελώς προσωπική άποψη αλλά αν (και τονίζω το αν) φύγει από red bull πιο πιθανό βλέπω να πηγαίνει στην Aston μόνο και μόνο λόγω κόστους. Δεν πιστεύω ότι η Mercedes θα του δώσει τα λεφτά που παίρνει τώρα. Τον έχω για σφιχτό τον Τοτό

μετα απο το πρωταθλημα που πηρε το 21 με το τροπο που το πηρε αυτοι θα πανε να παρουν αυτον για οδηγο τους;;; και θα παει και ο γερος μαζοι του;;;

specre εσυ τι εκανες εβαλες συνδρομη;;;

Επεξ/σία από johnmayson
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnmayson είπε

spectre εσυ τι εκανες εβαλες συνδρομη;;;

Αν εννοείς εμένα, είμαι ο spectre χωρίς το t :P

Με "κάλυψε" ο φίλτατος @vassilis018 , τον οποίο (με την ευκαιρία) υπερευχαριστώ και δημοσίως.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnmayson είπε

στο james bond δε ήταν μια οργάνωση η θυμαμαι λαθος;;;

Σωστά θυμάσαι. https://en.wikipedia.org/wiki/SPECTRE

Ήταν πιασμένο το ψευδώνυμο και έβγαλα ένα t. Αν και δεν το έβαλα από την ταινία, αλλά από έναν "αρχαίο" home υπολογιστή. Τον zx spectrum https://en.wikipedia.org/wiki/ZX_Spectrum

B)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...