vaggos88 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, vassilis018 είπε έχω 2 θέσεις στο premium free, όποιος θέλει και προλάβει @specre ΛΥΤΡΩΣΗ. Μπραβo billy. 2
vassilis018 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 minute ago, vaggos88 said: @specre ΛΥΤΡΩΣΗ. Μπραβo billy. το θέμα είναι να τον προλάβουμε πριν πληρώσει 1
majnun Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, vassilis018 είπε έχω 2 θέσεις στο premium free, όποιος θέλει και προλάβει Παρών ! Αν προλαβαίνω
safridia Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Απ' οσο καταλαβαινω η FIA δεν εχει κανενα ενδιαφερον να προκυψουν βελτιωσεις που ισως μελλοντικα θα μπορουσαν να βελτιωσουν τα αυτοκινητα πολης. Μονο να πιεσει τις αλλες ομαδες να αφησουν κατι που βρηκαν και δεν μπορει να κανει και η RB φαινεται οτι προσπαθει να κανει Γιατι να μην επιτραπει ΣΕ ΟΛΕΣ τις ομαδες να αναπτυξουν την πτερυγα που προσφερει καλυτερη προσφυση με την λιγοτερη οπισθελκουσα;
cinemusic Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Για όσους διάβασαν τις χθεσινές δηλώσεις του Helmut Marko με αφορμή την αντίδραση του Hadjar. Προσωπικά έχω απορήσει πολλές φορές με την κακεντρέχεια πολλών ανθρώπων . Τουλάχιστον έκανε την έκπληξη της χρονιάς ο Horner δείχνοντας ότι καταλαβαίνει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από cinemusic 14
bilham Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 9:40 ΠΜ, ilias78 είπε Ψιλό σχετικό άσχετο. Υπάρχει προσφορά από vodafone για το ant+? Έχετε λάβει κωδικό από το app της vodafone? Last year! Τελείωσαν τα κουπόνια Στις 16/3/2025 στις 11:17 ΠΜ, vaggos88 είπε Μπηκα και το τσεκαρα, ηλπιζα να εχεις δικιο γιατι παρα πολλες φορες ειναι ετεροχρονισμενα τα team radio. Του το ειπαν μετα ομως. Αφου το εχασε στην 6. Αυτό είναι ένα ζήτημα. όταν ερχόταν με φόρα και καλύτερους χρόνους και φαινόταν ότι θα άρπαζε τον Νόρρις από στιγμή σε στιγμή του λένε Keep positions! Και αφού έκοψε και το έχασε στην 6 και έμεινε πίσω, του λένε μπορείτε να ανταγωνιστείτε. Δούλεμα; 21 ώρες πριν, dkstopo είπε πέρσι με F1pro εβλεπα εγω από κινητο στην Αυστρία και οι γιοι μου σε διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα. Ο ενας μάλιστα είχε 3 οθόνες με διαφορετικό περιεχόμενο την ωρα του αγώνα. Άλλαξε αυτό; Ναι, δεν βλέπεις ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές στο pro μόνο στο premium
vaggos88 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, bilham είπε Last year! Τελείωσαν τα κουπόνια Αυτό είναι ένα ζήτημα. όταν ερχόταν με φόρα και καλύτερους χρόνους και φαινόταν ότι θα άρπαζε τον Νόρρις από στιγμή σε στιγμή του λένε Keep positions! Και αφού έκοψε και το έχασε στην 6 και έμεινε πίσω, του λένε μπορείτε να ανταγωνιστείτε. Δούλεμα; Ναι, δεν βλέπεις ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές στο pro μόνο στο premium Οταν του ειπαν να κρατησει ηταν η στιγμη που εριχναν γυρο και ακομα ηταν βρεγμενα. 2 γυρους μετα που δεν ειχαν κανενα μπροστα τους εδωσαν το ΟΚ. Δεν λεω ηταν λιγο βολικη η αποφαση να του πουν να πιεσει αφου το ειχε χασει λιγο πριν. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από vaggos88
mandos Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, cinemusic είπε Για όσους διάβασαν τις χθεσινές δηλώσεις του Helmut Marko με αφορμή την αντίδραση του Hadjar. εχεις link? Έχει αρχίσει και μου τη δίνει άσχημα το δίδυμο, ως φαν της RBR (και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πως χειρίζεται ο Horner την ομάδα του)
cinemusic Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, mandos είπε εχεις link? Έχει αρχίσει και μου τη δίνει άσχημα το δίδυμο, ως φαν της RBR (και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πως χειρίζεται ο Horner την ομάδα του) https://www.autoblog.gr/2025/03/17/helmut-marko-ntropiastiko-na-vlepeis-ton-hadjar-na-klaiei/ 1
YiannisPj Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 6 ώρες πριν, vassilis018 είπε έχω 2 θέσεις στο premium free, όποιος θέλει και προλάβει Αν υπάρχει διαθεσιμότητα, θα με ενδιέφερε πολυ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 15 minutes ago, cinemusic said: https://www.autoblog.gr/2025/03/17/helmut-marko-ntropiastiko-na-vlepeis-ton-hadjar-na-klaiei/ Spoiler
xacto Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στο παρά μία υπογραφή βρίσκεται η νέα συμφωνία Concorde. Οι ομάδες (11) έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους και με την F1. Μένει η υπογραφή της FIA, η οποία θα έρθει σύντομα, μάλλον. Η νέα συμφωνία θα ξεκινήσει το 2026 και θα είναι πενταετής. Η Συμφωνία Concorde είναι η θεμελιώδης συμφωνία μεταξύ των κατόχων δικαιωμάτων, του παγκόσμιου κυβερνώντος οργανισμού και των ομάδων. Ρυθμίζει τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των τριών μερών και τη διαδικασία θέσπισης κανόνων. Η πρώτη συμφωνία συνήφθη το 1981 στην πλατεία Concorde στο Παρίσι. Η ανάγκη τότε ήταν να μην διαλυθεί το σπορ, μετά από 2 χρόνια εχθροπραξιών μεταξύ της FISA (Διεθνής Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, με πρόεδρο τον Jean-Marie Balestre) και της FOCA (Ένωση Κατασκευαστών Formula 1, με Διευθύνων Σύμβουλο τον Bernie Ecclestone και νομικό σύμβουλο τον Max Mosley). Η 9η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την Cadillac. Κάνει πρόβλεψη και για 12η ομάδα, αν τυχόν προκύψει, ώστε να μην ξαναζήσουμε το θρίλερ Andretti. Για την εισαγωγή της, η Cadillac θα πληρώσει 450 μύρια $, ισόποσα στις υπάρχουσες ομάδες, ως αποζημίωση για την μείωση στο χρηματικό έπαθλο που θα λάβει η κάθε μία, για τα επόμενα 5 χρόνια. Το σκεπτικό είναι ότι φέτος θα διανεμηθούν στις ομάδες 1.266 μύρια. Ο πρώτος (Πρωταθλητής) θα λάβει το 14,5% μπλα μπλα μπλα ο τελευταίος (10ος) θα λάβει 7%. Με την είσοδο άλλης μίας ομάδας, τα ποσοστά αλλάζουν, γιατί πρέπει να μοιραστούν σε 11 ομάδες, με τον τελευταίο (11ος), να λαμβάνει μάλλον κάπου στο 6%. Το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτό το ποσοστό επί 5 χρόνια, το υπολόγισαν στα 450 μύρια. Με την ίδια λογική και ανάλογα το ποσό του χρηματικού επάθλου την αντίστοιχη περίοδο, θα υπολογιστεί το χαρτόσημο εισόδου του 12ου, αν υπάρξει 12ος, καλό είναι να υπάρξει και 13ας. 4
dtk-386 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, cinemusic είπε https://www.autoblog.gr/2025/03/17/helmut-marko-ntropiastiko-na-vlepeis-ton-hadjar-na-klaiei/ 🤡 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα