mandos Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Στο πρεμιουμ εβλεπα εγω απο Λουξεμβουργο και ο κουμπαρος μου απο Ελλαδα. Πρωτη φορα φ1τβ, χαλαλι το κατοσταρικο. Τωρα νιωθω σαν τυφλος που βρηκε το φωσ του. Μια ερωτηση μονο. Εχω στο Σετ απ μου 2 οθονες. Οταν βλεπω τον αγωνα και ανοιγω την onboard καποιου οδηγου, ανοιγει σε ενα μικρο παραθυρακι κατω αριστερα. Μπορω αυτο το παραθυρο να το βαλω καπως στην δευτερη οθονη φουλ σκριν? μου δινει την επιλογη να κανω μιρορ σε αλλο device αλλα δεν βλεπω την αλλη οθονη :/ για δοκίμασε Multiviewer for F1 1
smpt Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Δοκίμασε το Multiviewer, θα σου δώσει πολλές δυνατότητες! https://multiviewer.app/ 2 1
dkstopo Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) πέρσι με F1pro εβλεπα εγω από κινητο στην Αυστρία και οι γιοι μου σε διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα. Ο ενας μάλιστα είχε 3 οθόνες με διαφορετικό περιεχόμενο την ωρα του αγώνα. Άλλαξε αυτό; Επεξ/σία 17 Μαρτίου από dkstopo
ghostrider Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου του εμεινε το χουι του carlos. τον βλεπω και στην williams διπλοθεσιτη https://www.autosport.com/f1/news/sainz-was-crucial-to-albons-p5-at-the-australian-gp-despite-lap-one-crash/10704065/ Ειναι αυτο που λεει ο λαος .. μαθε τεχνη και αστηνε και αμα crashαρεις πιαστηνε
vaggos88 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Στο πρεμιουμ εβλεπα εγω απο Λουξεμβουργο και ο κουμπαρος μου απο Ελλαδα. Πρωτη φορα φ1τβ, χαλαλι το κατοσταρικο. Τωρα νιωθω σαν τυφλος που βρηκε το φωσ του. Μια ερωτηση μονο. Εχω στο Σετ απ μου 2 οθονες. Οταν βλεπω τον αγωνα και ανοιγω την onboard καποιου οδηγου, ανοιγει σε ενα μικρο παραθυρακι κατω αριστερα. Μπορω αυτο το παραθυρο να το βαλω καπως στην δευτερη οθονη φουλ σκριν? μου δινει την επιλογη να κανω μιρορ σε αλλο device αλλα δεν βλεπω την αλλη οθονη :/ Γιατι δεν ανοιγεις απλα νεα καρτελα μονο με το onboard σε full screen στην διπλα οθόνη. 1
sattack Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 8/3/2025 στις 1:38 ΜΜ, sattack είπε Από οτι φαίνεται ο Horner δεν κρατιώτανε να περιμένει τι θα δει στην Αυστραλία! Κατέθεσε ήδη an ‘official and accusatory file’ against Ferrari and McLaren και εκπρόσωποι της FIA πάνε ήδη επίσκεψη στα εργοστάσια για έλεγχο! https://www.planetf1.com/news/red-bull-accusatory-file-mclaren-ferrari-wings-fia-visits-report Η χρονιά του flex ειναι φέτος. 😅 Είχαμε τα flexi front wings 1/3 και 2/3 του πρωταθληματος, τώρα μετά τις καταγγελίες της RBR για τα flexi rear wings η FIA κοιταζε με κάμερες κάποιες ομάδες στην Αυστραλία και αποφάσισε ότι το όριο 2mm της παραμόρφωσης της πίσω πτέρυγας μετά απο άσκηση δύναμης 750Ν παραείναι πολύ και θα το μειώσει στα 0.75mm για μεθαύριο στην Κίνα, και από εκεί και μετά 0.5mm μόνο. Σα να μου φαίνεται ότι μπορει να πάει ο Max και για το 5ο συνεχόμενο... 3
Tasos19s Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Υπάρχει δηλαδή κάποιος που πιστεύει ότι ο Hamilton πήγε στην Ferrari για να πάρει πρωτάθλημα; Το κέφι του πήγε να κάνει φεύγοντας από το άθλημα να γραφτεί ότι έχει περάσει από την Ferrari Επισης για τα εκατομμύρια από την ομάδα αλλά και από διαφημίσεις και όλα τα συναφή Δεν θα τον χαλούσε να κερδίζει και αγώνες η ακόμα και το πρωτάθλημα αλλά δεν πήγε για αυτό Ο Alonso τι κάνει ψάχνει πρωτάθλημα; Τα εκατομμύρια κοιτάει και το κέφι του Βρηκε τον πιτσιρικά που επειδή ο μπαμπάς έχει την ομάδα δεν έχει προοπτικές και εκμεταλλεύεται 1
Tasos19s Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 59 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Ο Νάντο δεν κυνηγάει το 8ο ωστόσο. Ούτε κι ο Hamilton το κυνηγάει Δεν θα πήγαινε Ferrari αν ήταν έτσι Δεν έχει δείξει δείγματα ομάδας που μπορεί να πάρει πρωτάθλημα Κανουν πολλά λάθη τα οποία στοιχίζουν
Witcher1st Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 19 minutes ago, Tasos19s said: Ούτε κι ο Hamilton το κυνηγάει Δεν θα πήγαινε Ferrari αν ήταν έτσι Δεν έχει δείξει δείγματα ομάδας που μπορεί να πάρει πρωτάθλημα Κανουν πολλά λάθη τα οποία στοιχίζουν Παιζει να τα εχουν δωσει ολα για το 2026; Αποκλειεται να πηγε Ferrari χωρις προοπτικες για πρωταθλημα. Θελει το 8ο οπως και δηποτε.
cinemusic Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Ο Χάμιλτον στην Mercedes δεν εβλεπε αλλη προοπτική και εψαξε σωστά μια εξοδο. Αυτη ηταν μονο η Ferrari ( δεν εχει και πολλές εκει εξω) Αν στο μελλον "κάτσει" τοτε καλως για αυτον αλλα με την Mercedes απλα δεν πήγαινε το πραγμα. Κατι αλλο. Σημερα που δεν ειχα πολυ δουλεια άκουγα απο το f1 tv τις συνομιλίες την στιγμή του πανικου οταν έφυγαν εξω οι δυο μκλ και γινοταν ενας χαμος με τις αλλαγές ελαστικών. Για αλλη μια φορα διαπιστώνει κανεις ποσο μπροστα ειναι η RB σε αντιδραση και συνεχή συνεννόηση με τον Φερσταπεν. Ο Νορις μπηκε στο τσακ στα πιτ , στην ουσια με δικη του προτροπή ενω απο την Ferari αν δεν τους ελεγε ο Χαμιλτον ( που τους το ειπε τουλάχιστον τρεις φορες) οτι υπαρχουν αρκετα σημεια που γλιστράει πολυ , ακομα εξω θα τους ειχαν. 3
eri77 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Υπάρχει κάποιο τρόπο να βρω τι είπαν από τα box στον Hamilton τήν ώρα πού περίμεναν να ρίξει βροχή?? Για ποιο λόγο ο hamilton δεν μπήκε άμεσα??
vaggos88 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 34 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Παιζει να τα εχουν δωσει ολα για το 2026; Αποκλειεται να πηγε Ferrari χωρις προοπτικες για πρωταθλημα. Θελει το 8ο οπως και δηποτε. Πολυ φοβαμαι οτι ειναι ακριβως το αντιθετο. Δωσανε πολλα για το 25 και αν δεν δουλεψει, με το cost cap θα πανε ακλαφτοι και το 26. αλλα σαν φερραρι φανς παντα ελπιζουμε για την επομενη χρονια 🤡 2 λεπτά πριν, eri77 είπε Υπάρχει κάποιο τρόπο να βρω τι είπαν από τα box στον Hamilton τήν ώρα πού περίμεναν να ρίξει βροχή?? Για ποιο λόγο ο hamilton δεν μπήκε άμεσα?? Μονο αν εχεις F1TV και δεις το Onboard που εχει και ολο το radio. 1
greenfan20 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, eri77 είπε Υπάρχει κάποιο τρόπο να βρω τι είπαν από τα box στον Hamilton τήν ώρα πού περίμεναν να ρίξει βροχή?? Για ποιο λόγο ο hamilton δεν μπήκε άμεσα?? Από το 9:40 και μετα. Spoiler 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα