Witcher1st Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 43 minutes ago, safridia said: Δεν ξερω για εσας εγω νιωθω ασχημα για την Sauber που ειναι πραγματικα σε αλλο πλανητη, απλα προσπαθει να τερματισει Τι νοημα εχει να μπουν και αλλες ομαδες που δεν μπορουν να πλησιασουν τους πρωτους; H sauber σε βαθμους ειναι πανω απο την Ferrari παντως.. 9
mandos Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 ώρα πριν, johnmayson είπε οχι δε ξεκινησα το 19 αρκετα χρονια νωριτερα οταν βαζανε και καυσιμα με τη αντλια. εγω θυμαμαι 10 ενημερωσε με εσυ ποσες ηταν συνολικα;; παντως οικονομικα με 10 ειναι το καλυτερο αυτη ειναι η δικη μου γνωμη. 2012, 12 ομάδες και πιο πίσω ξανά πολλές φορές 8 ώρες πριν, johnmayson είπε γενικως δ εχω αποφασισει ακομη αν πρεπει να κανω συνδρομη f1 η οχι νομιζω δ εχει νοημα αφου ο σουλαγιεμ και η παρεα του εχουν αποφασισει ποιος θα το παρει τι να δουμε;; αν το βλέπεις ότι είναι ήδη κανονισμένο μπορείς να κάνεις το φθηνό πακέτο (30ε) και να τα βλέπεις 2 μέρες μετά με όλες τις κάμερες κτλ κτλ 2
dtk-386 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1990-1994: Συμμετείχαν 26 μονοθέσια (13 ομάδες). 1995: Μείωση σε 24 μονοθέσια (12 ομάδες). 1996-1997: 22 μονοθέσια (11 ομάδες). 1998-2002: 22 μονοθέσια (11 ομάδες) παρέμεινε ο σταθερός αριθμός. 2010: 12 ομάδες (24 μονοθέσια). 2011-2012: Επίσης 24 μονοθέσια 8
mandos Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου the more the merrier θα πω εγώ, το πρόβλημα είναι στον όγκο των μονοθεσίων και όχι στον αριθμό τους. Οι ομάδες θέλουν 10 για να μην μοιραστεί η πίτα των κερδών σε περισσότερους. Το Hungaroring (και κάθε άλλη) πίστα δεν έχουν θέμα γιατί δε χωράνε. 3
cinemusic Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Εγώ δεν έχω θέμα να ξαναμπούν περισσότερες ομάδες. Τις δευτέρες ομάδες δεν καταλαβαίνω. Για πιο ρόλο να έχει η RB δύο ομάδες όταν στην θέση της μικρής RB θα μπορούσε να υπάρχει μια άλλη; 3
basilis_k6 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Δεν έχει καμια σημασια ποσες και ποιες ομαδες ειναι μεσα. Αλλωστε ουτε το ονομα τους είναι αληθινο (η αλφα ρομεο ποτε δεν ετρεξε στην φ1) ούτε καν η συνθεση τους σταθερη. Οτι αθλημα και αν ειναι παντα μα πάντα καποιοι θα ειναι ψηλα και καποιοι χαμηλα. Για να κλεισεις την ψαλιδα πρεπει να μειωνεις τις παραμέτρους που την ανοίγουν οπως πχ κοινο αμαξι η cost cap η reverse grid κτλ Το πιο σημαντικο ειναι να βοηθανε τις μικρες ομαδες να ειναι πιο κοντα στις μεγαλες αντι να χανουν 1σεκ στο γυρο και κυρίως να τρεχουν οι αξιοι. Πολιτικα και οικονομικα συμφέροντα καλο θα ειναι να μενουν εκτος φ1 αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες, αυτο δεν θα συμβει ποτε. 2
idefixius Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) κάποτε είχα βάλει δορυφορικό πιάτο ικανού μεγέθους (>1,00μ. διάμετρο) για να βλέπει τον Astra 2D και έπιανα όλα τα κανάλια BBC τους αγώνες της formula1. Πάνε αρκετά χρόνια όμως που αυτό σταμάτησε - δεν ξέρω καν αν τα BBC εξακολουθούν να δείχνουν την f1. Οπότε βολευόμαστε με takis pournarakis χααχαχα Επεξ/σία 17 Μαρτίου από idefixius
specre Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ας αφήσουν ελεύθερo τo budget cost, να επαναφέρουν τον ανεφοδιασμό καυσίμου και άλλον έναν τουλάχιστον κατασκευαστή ελαστικών, όπως και το 3ο/4ο εφεδρικό μονοθέσιο και να μικρύνουν τα μονοθέσια λίγο. Να γίνουν όλα πουτ@ν@. Κι ας έχει και 15 ομάδες. Θα μου πείτε οι μικρές ομάδες τι θα κάνουν μετά; Θα βρουν επενδυτές ή θα φύγουν να έρθουν άλλες. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από specre 1
johnmayson Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 9 ώρες πριν, mandos είπε 2012, 12 ομάδες και πιο πίσω ξανά πολλές φορές αν το βλέπεις ότι είναι ήδη κανονισμένο μπορείς να κάνεις το φθηνό πακέτο (30ε) και να τα βλέπεις 2 μέρες μετά με όλες τις κάμερες κτλ κτλ Καλημερα οχι η θα βλεπω μαγνητοσκοπημενο στο ελευθερο η f1 tv.Στη κινα το χει 16:30 σε μαγνητοσκοπηση παλι καλα που δε το βαλαν τιποτα 12 το βραδυ.
johnmayson Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Οσοι εχετε το f1 tv pro σας αφησε ν αλλαξετε συσκευη απο pc σε κινητο η επρεπε να κλεισετε τη 1 συσκευη για να πατε στη αλλη?? Στο premioum δοκιμασε κανεις σε 2 διαφορετικες περιοχες ταυτοχρονα με καποιον αλλον γ το αν δουλευει και αν το παρεχουν επισημα;;Firefox παιζει τελικα σε οποιαδηποτε συνδρομη;;
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, johnmayson είπε Οσοι εχετε το f1 tv pro σας αφησε ν αλλαξετε συσκευη απο pc σε κινητο η επρεπε να κλεισετε τη 1 συσκευη για να πατε στη αλλη?? Στο premioum δοκιμασε κανεις σε 2 διαφορετικες περιοχες ταυτοχρονα με καποιον αλλον γ το αν δουλευει και αν το παρεχουν επισημα;;Firefox παιζει τελικα σε οποιαδηποτε συνδρομη;; firefox παίζει κανονικά πάντως. Είχα 3 παράθυρα ανοιχτά και έβλεπα χτες με την προ συνδρομή. Δεν δοκίμασα κινητό δυστυχώς
liakjim Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, johnmayson είπε Οσοι εχετε το f1 tv pro σας αφησε ν αλλαξετε συσκευη απο pc σε κινητο η επρεπε να κλεισετε τη 1 συσκευη για να πατε στη αλλη?? Στο premioum δοκιμασε κανεις σε 2 διαφορετικες περιοχες ταυτοχρονα με καποιον αλλον γ το αν δουλευει και αν το παρεχουν επισημα;;Firefox παιζει τελικα σε οποιαδηποτε συνδρομη;; Σε premium βλέπαμε δύο άτομα ταυτόχρονα από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στο πρεμιουμ εβλεπα εγω απο Λουξεμβουργο και ο κουμπαρος μου απο Ελλαδα. Πρωτη φορα φ1τβ, χαλαλι το κατοσταρικο. Τωρα νιωθω σαν τυφλος που βρηκε το φωσ του. Μια ερωτηση μονο. Εχω στο Σετ απ μου 2 οθονες. Οταν βλεπω τον αγωνα και ανοιγω την onboard καποιου οδηγου, ανοιγει σε ενα μικρο παραθυρακι κατω αριστερα. Μπορω αυτο το παραθυρο να το βαλω καπως στην δευτερη οθονη φουλ σκριν? μου δινει την επιλογη να κανω μιρορ σε αλλο device αλλα δεν βλεπω την αλλη οθονη :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα