papp0us Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Με διαφορά ο καλύτερος απο τους ρουκις νομίζω, πρέπει να βάλουμε και τρίτο μονοθέσιο mclaren στο πρωτάθλημα, αξίζει μια θέση στο Boy band BREAKING: Kimi Antonelli has been promoted to P4 The stewards have reversed their decision to penalise Antonelli due to significant and relevant new elements being presented to them which were not present at the time of the incident Επεξ/σία 16 Μαρτίου από papp0us 2
vaggos88 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 8:14 ΠΜ, johnnygr1989 είπε Του είπαν να μην ορμήσει εκείνη την ώρα λόγω καιρού. Μετά του είπαν οκ. Τα μηνύματα που ακούγονται είναι από λίγη ώρα πριν (πάντα και σε όλους). Μόνο live από F1TV και μέσα από τον Piastri θα δεις ακριβώς πότε ειπώθηκε τι. Θεωρώ ότι όταν του δωσαν το οκ έκανε και το λάθος που έφυγε ο Νόρις 2" μπροστά. (Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, μόνο κάποιος με F1TV μπορεί να μας πει) Μπηκα και το τσεκαρα, ηλπιζα να εχεις δικιο γιατι παρα πολλες φορες ειναι ετεροχρονισμενα τα team radio. Του το ειπαν μετα ομως. Αφου το εχασε στην 6. 2
~mxls~ Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα το pace μεταξύ RBR και McLaren. Χρειάζεται υπέρβαση Μαξ σε κάθε gp. Lawson κακως του έδωσαν θέση αλλά δεν νομίζει να βγάλει σεζόν. Ferrari θα ανέβει προσεχώς. Mercedes μια απ'τα ίδια. Ο Kimi μπορεί να σταθεί άνετα. Αν μια ομάδα ωστόσο έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά είναι η Williams, φαίνεται ικανή για 5η θέση.
specre Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλημέρες. Η εμπειρία μου για πρώτη φορά με ΑΝΤ1+ (F1 live) σήμερα το πρωί: Τελικά κοιμήθηκα και δεν θέλω να δω τον αγώνα σε replay από αυτό το κανάλι. Btw, αναγκάστηκα να βλέπω το αγώνα στο free κανάλι (SD) με διαφημίσεις, διότι είχε καλύτερη ποιότητα εικόνας από το paid!!!! Άσε που το stream τους είχε πάνω από 90 sec καθυστέρηση, σε σχέση με το SD κανάλι. Στο F1TV είναι περίπου 20 sec διαφορά. Δεν θα πω τπτ για σχολιαστές κτλπ. Την επόμενη εβδομάδα, πληρώνω F1TV για να βρω την υγειά μου. Ποτέ ξανά! ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!! Επεξ/σία 16 Μαρτίου από specre 1 2
greenfan20 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Καλη σεζον σε ολους, κονσερβα σημερα, πανε οι εποχες που σηκωνομασταν χαραματα να κανουμε 4-6 πυλη. Μακλαρεν εξωπραγματικο ρυθμο. Οπως τονιζαν Croft και Brundle, το μονοθεσιο εχει εκπληκτικη ισορροπια, θα ειναι καλο σε ολα τα gp. Η Μακλαρεν ηταν τοσο καλη μετα το προσπερασμα στον Μαξ, που Πιαστρι και Νορις ανοιγαν 1 sec το γυρο απο τον Φερσταπεν, ο οποιος με τη σειρα του πηγαινε ταπα και ανοιγε απο Ρασελ-Λεκλερ. Εχουν κανει κατι πολυ καλο με την ισορροπια του μονοθεσιου και κατ επεκταση με την καταπονηση των ελαστικων τους. Μαγκια τους, αν ειναι προσεκτικοι μπορουν να καθαρισουν το κατασκευαστων στο πρωτο μισο της σεζον. Συγχαρητηρια στον Ζακ Μπραουν για την οδηγια "if they get close, they race". Αξιος νικητης ο Νορις και μπραβο στον Πιαστρι που εσωσε ο,τι μπορουσε. Μαξ κλασικα, a class of his own, πρακτικα θα εχουμε παλι σεζον 2020, απλα αντι να προσπαθει να σπλιταρει Μερκ, θα προσπαθει να σπλιταρει Μακλαρεν. Εχω την αισθηση οτι αν τον εβαζε ενα γυρο νωριτερα η Red Bull, θα ηταν οριακα μπροστα απο τον Νορις, αλλα και παλι στην επανεκκινηση θα επρεπε να κανει μαγικα ο Μαξ για να το κρατησει. Προφανως πονταραν στην ικανοτητα του να παει με στεγνα μεχρι το τελος, αλλα οταν ειδαν οτι δε βγαινει με τιποτα εκαναν το σωστο. Ferrari απογοητευση και απο αποψη ρυθμου και απο αποψη αποφασεων. Θα ανεβει βεβαια. Merc εκει που την αναμεναμε και ως συνηθως μια ομαδα που ειναι καλη να μεγιστοποιει το κερδος απο τα gp. Αρκετα χαρουμενος για τη Williams που στην αρχη θα ειναι ανετα 5η δυναμη και εχει και καλο διδυμο να κυνηγησει κατι παραπανω. Οι περισσοτεροι ρουκις δυσκολο να κριθουν αφου δεν ετρεξαν. Αντονελι αξιοπρεπεστατη εμφανιση. Χατζαρ τον εχω δει στην f2, ισχύει αυτό που γράφει ο @eri77, εχει ταχυτητα. Μεταξυ μας και ο Χατζαρ και ο Τσουνοντα ειναι πιο ελπιδοφοροι απο τον Λοσον, αλλα αντε βγαλε ακρη με Χελμουτ, Κριστιαν, Γιος. Καπακια gp ξανα την επομενη βδομαδα και σε καλη ωρα. 1 1
smpt Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 7:40 ΠΜ, ilias78 είπε Ψιλό σχετικό άσχετο. Υπάρχει προσφορά από vodafone για το ant+? Έχετε λάβει κωδικό από το app της vodafone? γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου? 2
cinemusic Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Με το μισό σχεδόν grid να έχει νέους οδηγούς σε νέα αυτοκίνητα ( δηλαδή όχι μόνο ρουκις) φάνηκε ότι υπήρχε θέμα προσαρμογής που αν δεν είχαμε βρεγμένη πίστα ίσως να μην φαινόταν τόσο, αλλά με τις σημερινές συνθήκες έβγαζε μάτι. Με εξαίρεση τον αδικαιολόγητο Αλόνσο όλοι οι υπόλοιποι έδειξαν πως δεν έχουν βρει τα πατήματα τους στα νέα τους μονοθέσια. Ο Αντονελι ήταν ο τυχερός που μεν έκανε πολλά λάθη αλλά δεν του στοίχησαν και τελικά βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή θέση. Ο πολύς Σαινθ φάνηκε να μην το έχει καθόλου ούτε χθες σε στεγνό άλλα ούτε σήμερα σε βρεγμένο σε σημείο να δείχνει τον Αλμπον να φαίνεται άνετος. Απ τους νέους σε νέο αυτοκίνητο μόνο ο Χάμιλτον τελείωσε τον αγώνα αλάνθαστος αλλά με πολύ μέτριο ρυθμό να παλεύει με την ισορροπία και στο τέλος μαζί με τον Λεκλερ με τις καθυστερημένες αποφάσεις της ομάδας. Ο Πιαστρι για άλλη μια φορά έδειξε πως σκαλωνει συχνά, και δύο φορές έχασε την θέση του από τον Φερσταπεν δυσκολεύοντας την ομάδα στην συλλογή βαθμών . Τέλος ο Νόρις έδειξε πολύ πιο έτοιμος και συγκροτημένος σε σχέση με αυτό που βλέπαμε πέρσι και έδειξε σθένος τέτοιο ώστε στο τέλος δίκαια να επικρατήσει. Θα περιμένω πάντως τους τρεις πρώτους αγώνες για να καταλήξω στην πρόοδο των Mercedes Ferrari. 5
pp6210 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 11:08 ΠΜ, cinemusic είπε Με το μισό σχεδόν grid να έχει νέους οδηγούς σε νέα αυτοκίνητα ( δηλαδή όχι μόνο ρουκις) φάνηκε ότι υπήρχε θέμα προσαρμογής που αν δεν είχαμε βρεγμένη πίστα ίσως να μην φαινόταν τόσο, αλλά με τις σημερινές συνθήκες έβγαζε μάτι. Με εξαίρεση τον αδικαιολόγητο Αλόνσο όλοι οι υπόλοιποι έδειξαν πως δεν έχουν βρει τα πατήματα τους στα νέα τους μονοθέσια. Ο Αντονελι ήταν ο τυχερός που μεν έκανε πολλά λάθη αλλά δεν του στοίχησαν και τελικά βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή θέση. Ο πολύς Σαινθ φάνηκε να μην το έχει καθόλου ούτε χθες σε στεγνό άλλα ούτε σήμερα σε βρεγμένο σε σημείο να δείχνει τον Αλμπον να φαίνεται άνετος. Απ τους νέους σε νέο αυτοκίνητο μόνο ο Χάμιλτον τελείωσε τον αγώνα αλάνθαστος αλλά με πολύ μέτριο ρυθμό να παλεύει με την ισορροπία και στο τέλος μαζί με τον Λεκλερ με τις καθυστερημένες αποφάσεις της ομάδας. Ο Πιαστρι για άλλη μια φορά έδειξε πως σκαλωνει συχνά, και δύο φορές έχασε την θέση του από τον Φερσταπεν δυσκολεύοντας την ομάδα στην συλλογή βαθμών . Τέλος ο Νόρις έδειξε πολύ πιο έτοιμος και συγκροτημένος σε σχέση με αυτό που βλέπαμε πέρσι και έδειξε σθένος τέτοιο ώστε στο τέλος δίκαια να επικρατήσει. Θα περιμένω πάντως τους τρεις πρώτους αγώνες για να καταλήξω στην πρόοδο των Mercedes Ferrari. Επέκταση ωραία σύνοψη φίλε μου! 1
johnmayson Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 12:10 ΜΜ, ghostrider είπε αργησε λιγο ο εκλερακης να φαει τη θεση του james may Επέκταση καπου ειχα δει βιντεακια με τη συγκεκριμενη εκπομπη ποιο ακριβως ειναι το κονσεπτ;;; Στις 16/3/2025 στις 9:34 ΠΜ, specre είπε Καλημέρες. Η εμπειρία μου για πρώτη φορά με ΑΝΤ1+ (F1 live) σήμερα το πρωί: Τελικά κοιμήθηκα και δεν θέλω να δω τον αγώνα σε replay από αυτό το κανάλι. Btw, αναγκάστηκα να βλέπω το αγώνα στο free κανάλι (SD) με διαφημίσεις, διότι είχε καλύτερη ποιότητα εικόνας από το paid!!!! Άσε που το stream τους είχε πάνω από 90 sec καθυστέρηση, σε σχέση με το SD κανάλι. Στο F1TV είναι περίπου 20 sec διαφορά. Δεν θα πω τπτ για σχολιαστές κτλπ. Την επόμενη εβδομάδα, πληρώνω F1TV για να βρω την υγειά μου. Ποτέ ξανά! ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!! Επέκταση ha ha 😄 το ειδα και γω το πρωι τον αγωνα στο ελευθερο. γενικως δ εχω αποφασισει ακομη αν πρεπει να κανω συνδρομη f1 η οχι νομιζω δ εχει νοημα αφου ο σουλαγιεμ και η παρεα του εχουν αποφασισει ποιος θα το παρει τι να δουμε;; θυμαται κανεις ποσους αγωνες δειχνει στο ελευθερο περιπου;;;
totalius Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Να έχεις cosmote και Novaport να βλέπεις ότι αθλητικό υπάρχει όποτε θες να το δεις και από την άλλη να σου έχει κατσικωθεί ο αντ1 στη Φ1 χωρίς ούτε καν on demand επιλογή . 1 1
PSYHAS Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Εβαλα το F1tvpro για τη δωρεάν εβδομάδα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστυχώς, καθώς ο ant1+ δεν παλεύεται. McLaren ξεκάθαρα έχει προβάδισμα, συνεχίζοντας από την προηγούμενη χρονιά. Οι διαφορές είναι ότι πλέον έχει τον αέρα της διεκδικήτριας, ενώ πέρυσι στην αρχή αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν, καθώς και ότι ο Norris φαίνεται να είναι αποφασισμένος φέτος να κεφαλοποιήσει την ανωτερότητα του μονοθεσίου . Ερωτηματικό η πορεία του Piastri και η στάση του στη διάρκεια της χρονιάς, καθώς μπορεί να βγει εις βάρος των πρωταθλημάτων, κυρίως αυτό των οδηγών, η νοοτροπία των ίσων ευκαιριών για free to race της ομάδας, που είναι φυσικά υπέροχη για εμάς τους θεατές. Σε κάποια φάση ρωτούσαν τον Zack Brown στη διάρκεια της μετάδοσης αν θα συνεχίσουν να λένε στον Piastri να κρατηθεί πίσω όταν φτιάξει λίγο ο καιρός και έκανε μια μεγάλη παύση, λέγοντας I’m thinking! Γνώμη μου, αν αποδεχτεί ο Piastri το ν.2, σαν καλός στρατιώτης Bottas, θα πάνε εύκολα και στα 2 πρωταθλήματα. Για αυτό και ο Norris νομίζω ως μεγαλύτερο αντίπαλο έχει τον εαυτό του, που δεν πρέπει να επιτρέπει λάθη και μετά την ομάδα του. Verstappenbul, δεν πιστεύω ότι μπορούμε να τον ξεγράψουμε ακόμα (εννοώ φυσικά για των οδηγών, το άλλο δεν υπάρχει περίπτωση ..), κυρίως λόγω της κατάστασης που περιέγραψα πιο πάνω, αλλά και γιατί οδηγικά είναι σε τοπ κατάσταση, με το κίνητρο να αποδείξει ότι είναι μακράν ο ανώτερος οδηγός στην παρούσα εποχή. Νομίζω είναι φανερό ότι η ομάδα νοιάζεται μόνο για τον έναν οδηγό της. Merc, τα πήγαν καλύτερο από το αναμενόμενο, ήταν και λίγο τυχεροί βέβαια. Θα φανεί αν είναι η δεύτερη ή τρίτη δύναμη, πάντως τους βλέπω αισιόδοξους. Και πάμε στα ωραία. Ότι ο Stroll τα πάει καλά στη βροχή , το έχουμε ξαναδεί. Ότι ο Alonso έχει καιρό που έχει χάσει τη φωτιά του, επίσης. Ότι Albon, Hulkenberg είναι άξιοι και ικανότατοι, το ίδιο. Αλλα κυρίως, ότι η αγαπημένη φοράδα μας, μάλλον πρέπει να πει αρκετά νωρίς στη σεζόν next year, για να ξανανέβει στην κορυφή, γιατί η φετινή δε ξεκίνησε και πολύ καλά.
Witcher1st Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2025 στις 7:36 ΠΜ, haHa είπε Το ωραιο είναι οτι η Μακλαρεν θα αφηνει τους οδηγους της να μαχονται και ετσι θα χαρουμε μαχες. Να κρατησουν τις θεσεις δεν ειπαν στο radio; Τι μαχες να δουμε; Στις 16/3/2025 στις 8:49 ΠΜ, haHa είπε Tip: Αν βλεπετε τον αγωνα απο f1tv και οχι απο ant1, συνηθως δεν χανετε αυτες τις λεπτομέρειες. Πχ ο Martin Bundle ρωταγε live τον ιδιο τον Zak Brawn κατα τη διάρκεια του αγωνα αν θα επιτρεψει racing μεταξύ των οδηγων του. Αυτο ειναι το F1TV ή στο International; Επεξ/σία 16 Μαρτίου από Witcher1st
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα