Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Κάθε οδηγός δεν μπορείς να ξέρεις τι μοίρα θα έχει με την νέα χρόνια αλλάζοντας ομάδα 

Πολλες φορές έρχονται τα πάνω κάτω 

Σε κάποιους βγαίνει σε καλό 

Μπορει και στον συγκεκριμένο 

Δεν είπα αυτό εγώ. Απλά δεν ήταν και ο πιο ωραίος/σωστός τρόπος να τον διώξουν από τη φοράδα. Τελοσπάντων. Μακάρι να του πάει καλά αυτή η αλλαγή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, specre είπε

Απλά δεν ήταν και ο πιο ωραίος/σωστός τρόπος να τον διώξουν από τη φοράδα. Τελοσπάντων.

Τι ειχε ο τρόπος; Απλα του ειπαν οτι δεν θα του ανανεωσουν το συμβόλαιο. Πηρε και Ferrari δώρο. Δηλαδή ο Περεζ τι πρεπει να πει για τον τροπο που τον σουταραν...

Δημοσ.
8 hours ago, liakjim said:

Για να δούμε πόσο θα έχει φέτος το f1tv pro.

Μακαρι να βγαλουν feed σε 4Κ. Και να εχουμε επιλογες σε αναλυση.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Τι ειχε ο τρόπος; Απλα του ειπαν οτι δεν θα του ανανεωσουν το συμβόλαιο. Πηρε και Ferrari δώρο. Δηλαδή ο Περεζ τι πρεπει να πει για τον τροπο που τον σουταραν...

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, το έμαθε με το που "ανακοίνωσαν" τη μεταγραφή του Hamilton στη φοράδα. Ο Perez, νομίζω πως είχε επαναπαυτεί στους σπόνσορες του. Πιστεύω ότι το περίμενε, αν και όχι τόσο άμεσα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, specre είπε

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, το έμαθε με το που "ανακοίνωσαν" τη μεταγραφή του Hamilton στη φοράδα. Ο Perez, νομίζω πως είχε επαναπαυτεί στους σπόνσορες του. Πιστεύω ότι το περίμενε, αν και όχι τόσο άμεσα.

Οπως και να το εμαθε, εχει συλλεκτική Φερραρι τωρα

• Haha 1
Δημοσ.

12 και σήμερα, τελευταίες ευτυχισμένες μέρες μέχρι να αρχίσουν να μας τα σκοτίζουν με τον sir στα κόκκινα...

• Haha 2
Δημοσ.

Ο μπαμπάς Πέρεζ δήλωσε ότι το κεφάλαιο F1 έκλεισε οριστικά για τον Τσέκο.

Η Marca σε άρθρο της αναφέρει ότι ο Τσέκο θα τρέξει ξανά στην F1 το 2026 και ότι για το 2025 θα κλείσει θέση σαν οδηγός της FERRARI στο WEC. 

Φεύγοντας από την RB πληρώθηκε και 14 μύρια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Οι αρχικές φήμες έλεγαν κουβέντες στα 71, πρεπει να έγινε πολύ παιχνίδι εκεί.

14 πήρε, 20 δεν πήραν λόγο 3ης θέσης, μια 35αρα τους κόστισε ο τσεκο τελικά.

Δημοσ.
9 hours ago, Nabuko said:

Πρακτικα του πληρωσαν και την επομενη χρονια. Τοσο δεν ηταν ο "μισθος" του για το 24 ;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mandos είπε

αρχικές φήμες έλεγαν κουβέντες στα 71,

71?? Ούτε ο Μαξ δεν παίρνει τόσα. 14 έλεγε το συμβόλαιό του και τόσα πήρε.

53 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Πρακτικα του πληρωσαν και την επομενη χρονια. Τοσο δεν ηταν ο "μισθος" του για το 24 ;

Ακριβώς.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, specre είπε

Δεν είπα αυτό εγώ. Απλά δεν ήταν και ο πιο ωραίος/σωστός τρόπος να τον διώξουν από τη φοράδα. Τελοσπάντων. Μακάρι να του πάει καλά αυτή η αλλαγή.

Έπρεπε να τον χαϊδεύουν το κεφάλι λίγο καιρό 

Μετα να του πουν Ε να ξέρεις εμείς όμως αφού ότι επειδή δεν ήταν τόσο τέτοια αλλά θα μπορούσε κάτι άλλο…

Τα βρήκαν με τον Hamilton έκλεισαν την συμφωνία και αναγκαστικά μένει εκτός ο Saint 
Απλα πράγματα 

Αυτός άμα τα έβρισκε με κάποια ομάδα άλλη τι θα έκανε θα έφευγε έτσι αργά αργά και βασανιστικά;;; 

Ας ήταν καλύτερος από τον Hamilton να τον κρατούσαν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...