Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά έχουμε λίγο 2024 ακόμα. 2
dkstopo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 https://www.facebook.com/share/r/6wgoKdfFpHxPKvW6/ 1
specre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Tasos19s είπε Κάθε οδηγός δεν μπορείς να ξέρεις τι μοίρα θα έχει με την νέα χρόνια αλλάζοντας ομάδα Πολλες φορές έρχονται τα πάνω κάτω Σε κάποιους βγαίνει σε καλό Μπορει και στον συγκεκριμένο Δεν είπα αυτό εγώ. Απλά δεν ήταν και ο πιο ωραίος/σωστός τρόπος να τον διώξουν από τη φοράδα. Τελοσπάντων. Μακάρι να του πάει καλά αυτή η αλλαγή.
papp0us Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, specre είπε Μακάρι να του πάει καλά αυτή η αλλαγή. Ναι ναι, μακάρι. 6
vorlon68 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, specre είπε Απλά δεν ήταν και ο πιο ωραίος/σωστός τρόπος να τον διώξουν από τη φοράδα. Τελοσπάντων. Τι ειχε ο τρόπος; Απλα του ειπαν οτι δεν θα του ανανεωσουν το συμβόλαιο. Πηρε και Ferrari δώρο. Δηλαδή ο Περεζ τι πρεπει να πει για τον τροπο που τον σουταραν...
ASFE Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, liakjim said: Για να δούμε πόσο θα έχει φέτος το f1tv pro. Μακαρι να βγαλουν feed σε 4Κ. Και να εχουμε επιλογες σε αναλυση.
specre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Τι ειχε ο τρόπος; Απλα του ειπαν οτι δεν θα του ανανεωσουν το συμβόλαιο. Πηρε και Ferrari δώρο. Δηλαδή ο Περεζ τι πρεπει να πει για τον τροπο που τον σουταραν... Αν δεν με απατά η μνήμη μου, το έμαθε με το που "ανακοίνωσαν" τη μεταγραφή του Hamilton στη φοράδα. Ο Perez, νομίζω πως είχε επαναπαυτεί στους σπόνσορες του. Πιστεύω ότι το περίμενε, αν και όχι τόσο άμεσα.
vorlon68 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, specre είπε Αν δεν με απατά η μνήμη μου, το έμαθε με το που "ανακοίνωσαν" τη μεταγραφή του Hamilton στη φοράδα. Ο Perez, νομίζω πως είχε επαναπαυτεί στους σπόνσορες του. Πιστεύω ότι το περίμενε, αν και όχι τόσο άμεσα. Οπως και να το εμαθε, εχει συλλεκτική Φερραρι τωρα 1
sattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 12 και σήμερα, τελευταίες ευτυχισμένες μέρες μέχρι να αρχίσουν να μας τα σκοτίζουν με τον sir στα κόκκινα... 2
Nabuko Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Ο μπαμπάς Πέρεζ δήλωσε ότι το κεφάλαιο F1 έκλεισε οριστικά για τον Τσέκο. Η Marca σε άρθρο της αναφέρει ότι ο Τσέκο θα τρέξει ξανά στην F1 το 2026 και ότι για το 2025 θα κλείσει θέση σαν οδηγός της FERRARI στο WEC. Φεύγοντας από την RB πληρώθηκε και 14 μύρια.
mandos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Φεύγοντας από την RB πληρώθηκε και 14 μύρια. Οι αρχικές φήμες έλεγαν κουβέντες στα 71, πρεπει να έγινε πολύ παιχνίδι εκεί. 14 πήρε, 20 δεν πήραν λόγο 3ης θέσης, μια 35αρα τους κόστισε ο τσεκο τελικά.
GoMaR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 9 hours ago, Nabuko said: Φεύγοντας από την RB πληρώθηκε και 14 μύρια. Πρακτικα του πληρωσαν και την επομενη χρονια. Τοσο δεν ηταν ο "μισθος" του για το 24 ;
Nabuko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, mandos είπε αρχικές φήμες έλεγαν κουβέντες στα 71, 71?? Ούτε ο Μαξ δεν παίρνει τόσα. 14 έλεγε το συμβόλαιό του και τόσα πήρε. 53 λεπτά πριν, GoMaR είπε Πρακτικα του πληρωσαν και την επομενη χρονια. Τοσο δεν ηταν ο "μισθος" του για το 24 ; Ακριβώς. 1
Tasos19s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, specre είπε Δεν είπα αυτό εγώ. Απλά δεν ήταν και ο πιο ωραίος/σωστός τρόπος να τον διώξουν από τη φοράδα. Τελοσπάντων. Μακάρι να του πάει καλά αυτή η αλλαγή. Έπρεπε να τον χαϊδεύουν το κεφάλι λίγο καιρό Μετα να του πουν Ε να ξέρεις εμείς όμως αφού ότι επειδή δεν ήταν τόσο τέτοια αλλά θα μπορούσε κάτι άλλο… Τα βρήκαν με τον Hamilton έκλεισαν την συμφωνία και αναγκαστικά μένει εκτός ο Saint Απλα πράγματα Αυτός άμα τα έβρισκε με κάποια ομάδα άλλη τι θα έκανε θα έφευγε έτσι αργά αργά και βασανιστικά;;; Ας ήταν καλύτερος από τον Hamilton να τον κρατούσαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα