sattack Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε στο τελος λεει φ1 75..ή 15. παντως 25 δεν ειναι. Επετειακή σεζόν 2025 - 75 χρόνια F1 Silverstone 13/5/1950 https://www.formula1.com/en/latest/article/f1-first-race-1950-silverstone.2f2zI6BmGT9bnK4vX10paZ Επεξ/σία 13 Μαρτίου από sattack 1
basilis_k6 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, sattack είπε Επετειακή σεζόν 2025 - 75 χρόνια F1 Silverstone 13/5/1950 https://www.formula1.com/en/latest/article/f1-first-race-1950-silverstone.2f2zI6BmGT9bnK4vX10paZ Ok that makes sense. Λέω δεν μπορεί να είναι τόσο κακός ό γραφίστας. 1
4NIKOS1986 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Ξέρεις κάποιος πόσοι ταυτόχρονα μπορούν να βλέπουν απτό f1tv;
specre Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, 4NIKOS1986 είπε Ξέρεις κάποιος πόσοι ταυτόχρονα μπορούν να βλέπουν απτό f1tv; Στο pro 1 συσκευή και στο premium έως 6 ταυτόχρονα. Νομίζω πως όντως είναι άκυρη η θέση εμφάνισης του Lawson στους "τίτλους" έναρξης. Υποθέτω ότι το είχαν έτοιμο από (προς) το τέλος του 2024 και πρέπει να το μοντάρανε όταν διώξανε τον Μεξικανό από την RedBull. Κάποιος πιστεύω έκανε λάθος και προχειροδουλειά. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από specre
eri77 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Δεν το λέω με σιγουριά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει διότι δεν με ενδιαφέρει. Οποίος φίλος θέλει να κάνει συνδρομή στο F1 tv μπορεί να έχει 15% μείωση με το voucher "F1TVPremium2025" 1
specre Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, eri77 είπε Δεν το λέω με σιγουριά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει διότι δεν με ενδιαφέρει. Οποίος φίλος θέλει να κάνει συνδρομή στο F1 tv μπορεί να έχει 15% μείωση με το voucher "F1TVPremium2025" Ισχύει μόνο για το Premium πακέτο, όχι για το Pro και μόνο για upgrade από το Pro. Για να μην παιδευτεί κανένας. Διάβασα ότι μπορείς να κάνεις το trial Pro (δωρεάν) και μετά να κάνεις αναβάθμιση με το κουπόνι σε Premium. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από specre 1
johnmayson Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου εχει και συγκεκριμενη ημερομηνια που μπορεις δε ειναι για παντα. τελικα θυμαται κανεις ποσους αγωνες εδειξε περυσι στο ελευθερο ο αντ1;; υγ: εννοώ η προσφορά απο pro σε premium
bilham Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ASFE είπε Όλα στο κόκκινο!! 🏆😁 Είναι κατά ομάδες πλην ενός Επεξ/σία 13 Μαρτίου από bilham
johnmayson Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) https://www.the-race.com/formula-1/f1-2025-prize-money-split-revealed-mclaren-only-fourth/ εχω καποιες αποριες μια ομαδα απο χορηγους ποσα να παιρνει;; αν μπορει καποιος η γνωριζει ασ φτοιαξει ενα πινακακι και με τα υποτιθεμετα ποσα απο χορηγους για τη καθε ομαδα για να χουμε μια εικονα ποσα πηραν περυσι. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από johnmayson
GoMaR Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) F1 official movie trailer Για παμεε Επεξ/σία 13 Μαρτίου από GoMaR
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου να ενημερώσω εδω οτι σήμερα που ειχε το warm up εβαλα απο 2 διαφορετικά android κινητά να το δω (με τον δικό μου λογαριασμό, τον προ, που ανανεώνω εδώ και μερικά χρόνια) στο ιδιο wifi δικτυο και μπόρεσα να δω κανονικά και στις 2 συσκευές το live ταυτόχρονα. Θα το δοκιμάσω και το πρωί στο practice 2 να δω. Υποψιν δουλεύει και ο firefox πλεον και παίζει. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, johnmayson είπε https://www.the-race.com/formula-1/f1-2025-prize-money-split-revealed-mclaren-only-fourth/ για δειτε εδω και αν μπορει καποιοσ να βαλει το τελικο πινακακι με τα εσοδα και δω εχω κατι αποριες. Το παραπανω εννοεις?
eri77 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 26 minutes ago, Xristaras12 said: να ενημερώσω εδω οτι σήμερα που ειχε το warm up εβαλα απο 2 διαφορετικά android κινητά να το δω (με τον δικό μου λογαριασμό, τον προ, που ανανεώνω εδώ και μερικά χρόνια) στο ιδιο wifi δικτυο και μπόρεσα να δω κανονικά και στις 2 συσκευές το live ταυτόχρονα. Θα το δοκιμάσω και το πρωί στο practice 2 να δω. Υποψιν δουλεύει και ο firefox πλεον και παίζει. Το FP1 δεν??? 🤣🤣🤣 3
johnmayson Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 59 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το παραπανω εννοεις? Ναι αν μπορει καποιος να φτοιαξει ενα κουνουριο και να προσθεσει και κατα προσεγγιση τα εσοδα απο χορηγους και τα πιθανα εξοδα της καθε ομαδας ωστε να χουμε μια συνολικη εικονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα