Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, 4NIKOS1986 είπε

Ξέρεις κάποιος πόσοι ταυτόχρονα μπορούν να βλέπουν απτό f1tv;

Στο pro 1 συσκευή και στο premium έως 6 ταυτόχρονα.

Νομίζω πως όντως είναι άκυρη η θέση εμφάνισης του Lawson στους "τίτλους" έναρξης. Υποθέτω ότι το είχαν έτοιμο από (προς) το τέλος του 2024 και πρέπει να το μοντάρανε όταν διώξανε τον Μεξικανό από την RedBull. Κάποιος πιστεύω έκανε λάθος και προχειροδουλειά.

Επεξ/σία από specre
Δημοσ.

Δεν το λέω με σιγουριά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει διότι δεν με ενδιαφέρει. Οποίος φίλος θέλει να κάνει συνδρομή στο F1 tv μπορεί να έχει 15% μείωση με το voucher "F1TVPremium2025" 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, eri77 είπε

Δεν το λέω με σιγουριά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει διότι δεν με ενδιαφέρει. Οποίος φίλος θέλει να κάνει συνδρομή στο F1 tv μπορεί να έχει 15% μείωση με το voucher "F1TVPremium2025" 

Ισχύει μόνο για το Premium πακέτο, όχι για το Pro και μόνο για upgrade από το Pro. Για να μην παιδευτεί κανένας.

Διάβασα ότι μπορείς να κάνεις το trial Pro (δωρεάν) και μετά να κάνεις αναβάθμιση με το κουπόνι σε Premium.

Επεξ/σία από specre
  • Like 1
Δημοσ.

εχει και συγκεκριμενη ημερομηνια που μπορεις δε ειναι για παντα. τελικα  θυμαται κανεις ποσους αγωνες εδειξε περυσι στο ελευθερο ο αντ1;;

υγ: εννοώ η προσφορά απο pro σε premium

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ASFE είπε

Όλα στο κόκκινο!! 🏆😁

Είναι κατά ομάδες πλην ενός

Επεξ/σία από bilham
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.the-race.com/formula-1/f1-2025-prize-money-split-revealed-mclaren-only-fourth/ εχω καποιες αποριες μια ομαδα απο χορηγους ποσα να παιρνει;; αν μπορει καποιος η γνωριζει ασ φτοιαξει ενα πινακακι και με τα υποτιθεμετα ποσα απο χορηγους για τη καθε ομαδα για να χουμε μια εικονα ποσα πηραν περυσι.

Επεξ/σία από johnmayson
Δημοσ.

να ενημερώσω εδω οτι σήμερα που ειχε το warm up εβαλα απο 2 διαφορετικά android κινητά να το δω (με τον δικό μου λογαριασμό, τον προ, που ανανεώνω εδώ και μερικά χρόνια) στο ιδιο wifi δικτυο και μπόρεσα να δω κανονικά και στις 2 συσκευές το live ταυτόχρονα.

Θα το δοκιμάσω και το πρωί στο practice 2 να δω.

Υποψιν δουλεύει και ο firefox πλεον και παίζει.

• Like 1
Δημοσ.
26 minutes ago, Xristaras12 said:

να ενημερώσω εδω οτι σήμερα που ειχε το warm up εβαλα απο 2 διαφορετικά android κινητά να το δω (με τον δικό μου λογαριασμό, τον προ, που ανανεώνω εδώ και μερικά χρόνια) στο ιδιο wifi δικτυο και μπόρεσα να δω κανονικά και στις 2 συσκευές το live ταυτόχρονα.

Θα το δοκιμάσω και το πρωί στο practice 2 να δω.

Υποψιν δουλεύει και ο firefox πλεον και παίζει.

Το FP1 δεν??? 🤣🤣🤣

• Haha 3
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

image.png.4229af9b8ec4dcba42a9ca1f1d576cbe.png

Το παραπανω εννοεις?

Ναι αν μπορει καποιος να φτοιαξει ενα κουνουριο και να προσθεσει και κατα προσεγγιση τα εσοδα απο χορηγους και τα πιθανα εξοδα της καθε ομαδας ωστε να χουμε μια συνολικη εικονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...