specre Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, Twoface είπε Είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω ;;; Πως γίνεται να έχω 5 μήνες υπόλοιπο αλλά να θέλουν να με χρεώσουν ; Κάθε μήνα για 9 μήνες κάνει μια μηδενική χρέωση. 1
Witcher1st Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Υπαρχει καποιος με android tv που να εχει βαλει F1 TV;;
arxontas2323 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει καποιος με android tv που να εχει βαλει F1 TV;; Εγώ σε Sony…έγραψα πιο πίσω και τα βήματα από παράθεση στα παιδιά που το έκαναν πρωτοι
cinemusic Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, arxontas2323 είπε Εγώ σε Sony…έγραψα πιο πίσω και τα βήματα από παράθεση στα παιδιά που το έκαναν πρωτοι Ναι και εγώ αυτά τα βήματα ακολούθησα και δούλεψε στην Sony μου. Να πως πως έχω και το Nvidia shield που εκεί ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την εφαρμογή της f1. Μάλιστα σήμερα έκανε update και συνήθως όταν κάνει update έρχεται η ώρα που θα πρέπει να ψάχνω εκ νέου εφαρμογή για την Sony.
yositosi Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 4 minutes ago, cinemusic said: Ναι και εγώ αυτά τα βήματα ακολούθησα και δούλεψε στην Sony μου. Να πως πως έχω και το Nvidia shield που εκεί ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την εφαρμογή της f1. Μάλιστα σήμερα έκανε update και συνήθως όταν κάνει update έρχεται η ώρα που θα πρέπει να ψάχνω εκ νέου εφαρμογή για την Sony. όχι δεν ψάχνεσαι όταν κάνει update. Θα πρέπει να κάνει μερικά updates η εφαρμογή και να φτάσει η "λήξη υποστήριξης" της έκδοσης που έκανες sideload (συνήθως αυτό θέλει αρκετούς μήνες για να συμβεί).
liakjim Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει καποιος με android tv που να εχει βαλει F1 TV;;
vorlon68 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Για οποιους θέλουν στο fantasy, εφτιαξα την Insomnia 2025 league. Οποιοι θέλουν ας μπουν
smpt Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου μπηκα. την έχεις κάνει public. αν μπορεις να την κλειδώσεις γιατι θα μπει οποιος θελει
vassilis018 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 13 hours ago, ASFE said: Με τρωει να το κανω το premium.Αλλα ποτε ρε παιδια λετε να δωσουν το 4Κ στις android συσκευες? Θα στειλω ενα τσατοερωτημα Currently, F1 TV Premium is not available on Android devices. We will update users when further information is available. I can't give an estimation, but you can always visit our website from time to time to be posted. Κλασσικη απαντηση. Αναμονη για αυτό αγοράζεις Αpple TV box Θα σου δώσω κωδικούς να μπεις με το account μου. Όποιο παιδί θέλει να μπει ας μου πει χωρίς χρέωση εννοείται. Αν βάλεις ένας είμαι εγώ και ένας ο @ASFE έχω άλλες 4 θέσεις. Έκανα τον μήνα για δοκιμή, αν αξίζει θα το συνεχίσω 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 6 ώρες πριν, vorlon68 είπε Για οποιους θέλουν στο fantasy, εφτιαξα την Insomnia 2025 league. Οποιοι θέλουν ας μπουν Μπηκα και εγω, καντο Private να μην μπουν ασχετοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα