ekrepali Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, ghostrider said: βροχουλα εις το paddock "It's dangerous, i'm gonna die..." Mόλις τέλειωσα το DTS... απορώ πώς μπήκαμε στο τρυπάκι πέρυσι να νομίζουμε ότι κινδύνευε ο Max να χάσει το πρωτάθλημα. Ο τύπος τούς έχει πάρει κυριολεκτικά τη ψυχή... Επεξ/σία 12 Μαρτίου από ekrepali 3
mandos Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Mόλις τέλειωσα το DTS... απορώ πώς μπήκαμε στο τρυπάκι και εγώ μόλις το τέλειωσα και απορώ γιατί μπήκαμε στο τρυπάκι να το δούμε...
JailbrokenDiesel Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου you guys still watch DTS?? αντε οι πρωτες 2 σεζον να αξιζαν, μετα που αρχισαν τα μονταζ και τα radio απο αλλους αγωνες, καληνυχτα, δεν ασχοληθηκα ξανα 5
Crbull Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μπορεί να μην είναι και το καλύτερο , αλλά είναι ένα recap της προηγούμενης σεζόν . Αρκεί να θυμάσαι από μόνος σου τι έγινε στον αγώνα. Η κηδεία που τους έκανε ο Μαξ στην Βραζιλία ήταν ωραία και live και στο Dts 22 ώρες πριν, xacto είπε Οι αλλαγές στους κανονισμούς για το 2025. Air-Condition για τους πιλότους. Αν η πρόβλεψη θερμοκρασίας είναι υψηλότερη από 30.5 Κελσίου, οι πιλότοι θα φορούν φόρμα με ενσωματωμένη σωλήνωση με ψυκτικό υγρό. Στο μονοθέσιο θα τοποθετείται αυτόνομη συσκευή για την ψύξη του υγρού. Το σύστημα είναι μια παραλλαγή του συστήματος ψύξης μπαταριών της Formula-E. Σε όποιον αγώνα χρησιμοποιηθεί, το ελάχιστο βάρος του μονοθέσιου αυξάνει κατά 5 κιλά. Μαζί με το σύστημα ψύξης, θα υπάρχει ένας επιπλέον αεραγωγός στο πάνω μέρος της μύτης του μονοθέσιου, για να φέρνει αέρα στον πιλότο. Επίσης το air condition στου πιλότους σκάει διαφορετικά όταν είδαμε στο Dts τον george που έπαθε θερμοπληξία και κρίση πανικού μετά τον αγώνα της Σιγκαπούρης Επεξ/σία 12 Μαρτίου από Crbull 1
Edito Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 4 hours ago, vaggos88 said: Οποιος δεν εχει κανει ακομα συνδρομη και ηταν στα πλανα του το Premium, μπορειτε να κανετε ενα Free trial στο Pro και καπακια Upgrade στο Premium με 76.49 βαζοντας promo code F1TVPremium2025. Που μπορώ να βάλω το p.code . Δεν μου το βγάζει πουθενά στο app
vaggos88 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Edito είπε Που μπορώ να βάλω το p.code . Δεν μου το βγάζει πουθενά στο app Η αγορα του Pro απο που εγινε? app or browser? Before you get started Upgrades must be completed on the app and platform you originally purchased from. This offer will only work if your original purchase was via the web, direct with F1 TV. You must complete your upgrade and voucher redemption via a web browser. https://support.formula1.com/s/article/F1-TV-Premium-Launch-offer?language=en_US
ekrepali Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 3 hours ago, JailbrokenDiesel said: you guys still watch DTS?? αντε οι πρωτες 2 σεζον να αξιζαν, μετα που αρχισαν τα μονταζ και τα radio απο αλλους αγωνες, καληνυχτα, δεν ασχοληθηκα ξανα Nα περνάει η ώρα. Η φετινή ήταν μακράν η χειρότερη σεζόν... χάθηκαν πολλά στη editing. Και η AM έγραψε το Netflix τα @@ της, οπότε δεν έγινε ούτε καν αναφορά για τη μεταγραφή του Νιούι.
ASFE Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου Με τρωει να το κανω το premium.Αλλα ποτε ρε παιδια λετε να δωσουν το 4Κ στις android συσκευες? Θα στειλω ενα τσατοερωτημα Currently, F1 TV Premium is not available on Android devices. We will update users when further information is available. I can't give an estimation, but you can always visit our website from time to time to be posted. Κλασσικη απαντηση. Αναμονη 1
mandos Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Έχει κάποιος safari/Mac να δοκιμάσει αν έχει 4k εκεί; Μην κάνουμε κάνα κόλπο με user agents
cinemusic Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, specre είπε Βλέποντας τη νέα σεζόν του DTS, μου φάνηκε πως ο Zak Brown ήθελε/θέλει να "προμοτάρει" τον μικρό Oscar στον Νο1 οδηγό της McLaren, αλλά "ντρεπόταν" να το κάνει άμεσα. Για αυτό και η λογική των 2 ίσων οδηγών πέρυσι (και τα P@p@y@ Rules). Βλέπω τον Γκούφη Norris να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αν δεν πάρει πρωτάθλημα σύντομα. Εξάλλου (sorry spoiler) και ο Horner όταν τον ρωτήσανε αν έπαιρνε έναν οδηγό της McLaren, ποιον θα διάλεγε.. απάντησε τον Piastri. Από αυτά που λέει ο Horner ούτε τα μισά δεν είναι να παίρνεις σοβαρά. Τον Πιαστρι για να το δει η ομάδα του ως πρώτο οδηγό θα πρέπει πρώτα να αποδείξει ότι έχει την ταχύτητα του Νόρις και ως τώρα το μόνο που έχει επιδείξει ,είναι κάνα δυο τσαλιμακια στον teammate του. 20 ώρες πριν, specre είπε Εμενα το DTS φετος μου αρεσε περισσότερο σε σχέση με το περσινό. Δεν ηταν ενα σκετο recap που να πω την αμαρτία μου πλεον το βαριέμαι. Ειχε παρασκήνιο και αρκετα πραγματα στο παρασκηνιο με αφορμη τις μεγαλες μεταγραφές αλλα την προσθήκη νεων οδηγών Επεξ/σία 12 Μαρτίου από cinemusic
Edito Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 4 hours ago, vaggos88 said: Η αγορα του Pro απο που εγινε? app or browser? Before you get started Upgrades must be completed on the app and platform you originally purchased from. This offer will only work if your original purchase was via the web, direct with F1 TV. You must complete your upgrade and voucher redemption via a web browser. https://support.formula1.com/s/article/F1-TV-Premium-Launch-offer?language=en_US Από app iOS device (iPhone )
vaggos88 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, Edito είπε Από app iOS device (iPhone ) Πρεπει να το κανεις απο web. Κανε νεο λογαριασμο απο web και θα εισαι κομπλε. Στη θεση σου θα εβαζα απο india στα μισα λεφτα. 1
Twoface Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω ;;; Πως γίνεται να έχω 5 μήνες υπόλοιπο αλλά να θέλουν να με χρεώσουν ;
pp6210 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, Twoface είπε Είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω ;;; Πως γίνεται να έχω 5 μήνες υπόλοιπο αλλά να θέλουν να με χρεώσουν ; 20/3 ειναι η μηνιαια επετειος αλλα εξακολουθει να ειναι 0 χρεωση, αφου εχεις αλλους 5 μηνες προσφορας... απλως να θυμηθεις οπωσδηποτε να ακυρωσεις 21/8 πχ, γιατι αν σε χρεωσουν μετα μπορει να μην στα γυρισουν
bilham Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, Twoface είπε Είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω ;;; Πως γίνεται να έχω 5 μήνες υπόλοιπο αλλά να θέλουν να με χρεώσουν ; Νομίζω το προηγούμενο κουπόνι έδινε μήνα μήνα την έκπτωση. Όπως βλέπεις στις 20/3 θα σε χρεώσει 0€ και τους επόμενους πάλι 0€ μέχρι να τελειώσει το κουπόνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα