Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, specre είπε

Έβαλα ΑΝΤ1+ από vodafone thank you. Το μόνο HD που "έχει" είναι το HD στο λογότυπο του. Θα προσπαθήσω να δω τον 1ο αγώνα, αλλά πολύ αμφιβάλω αν θα αντέξω την ποιότητα εικόνας και τους σχολιαστές τους μαζί! Τουλάχιστον ας έδιναν επιλογή για 720p σταθερή ροή εικόνας. :P

οχι βρε spectre δε το περιμενα απο σενα.😄 θεωρητικα τη ωρα του αγωνα εκει θα χει το καλυτερο hd διοτι η εικονα που θα παιρνουν θα ναι hd. ο πουρναρακης οκ ειναι ο αλλος εμενα δεν.εγω μεχρι στιγμης δε ψηνομαι τι να δουμε φετος το παιχνιδι του σουλαγιεμ για να παρει η μακ τιτλο δεν.θυμαται κανεις ποσους αγωνες εδειξε στο ελευθερο περυσι ο αντ;;;

• Haha 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnmayson είπε

οχι βρε spectre δε το περιμενα απο σενα.😄 θεωρητικα τη ωρα του αγωνα εκει θα χει το καλυτερο hd διοτι η εικονα που θα παιρνουν θα ναι hd.

Ούτε εγώ το περίμενα από εμένα. Βασικά νιώθω κάπως "προδομένος" με την πολιτική του F1TV και είπα να δοκιμάσω το αντίπαλο δέος. Θα δούμε στον αγώνα την ποιότητα, αν και δεν περιμένω τίποτα καλύτερο. Αν δεν μου "αρέσει", θα ζητήσω refund τα λεφτά μου (€0.20). :P

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως ο πρωτος μηνας εχει 4 σερι αγωνες, μπορει ευκολα καποιος να πληρωσει μονο εναν μηνα και μετα βλεπει πως θα τον παει. Το κακο ειναι πως οι 3 πρωτοι ειναι αρκετα πρωι για Κυριακη.

AUS 06:00

Κίνα 09:00 

Japan 08:00

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να συμφέρει να το πας ανά μήνα στο F1TV. Εκτός κι αν δεν πληρώσεις κάποιον μήνα και τον/τους δεις με άλλον τρόπο ή δεν τον/τους δεις τον/τους αγώνα/αγώνες.

Δημοσ.

και γω δ μ αρεσε αυτο που εκανε το f1tv ξαφνικα να βαλουμε ultra χωρισ να ειμαστε προετοιμασμενοι χωρισ να υποστηριζουμε ολους browsers. στη μεταδοση φετος ποιους θα εχουν;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmayson είπε

και γω δ μ αρεσε αυτο που εκανε το f1tv ξαφνικα να βαλουμε ultra χωρισ να ειμαστε προετοιμασμενοι χωρισ να υποστηριζουμε ολους browsers. στη μεταδοση φετος ποιους θα εχουν;;;

Alex Jacques μαζι με Jolyon Palmer που προσωπικα ακουω τα τελευταια 3 χρονια. Το main με τον Alex Brundle δεν μου αρεσε ποτε αλλα φετος θα εχει τον Sam Collins παρεα, αυτον με την αφανα για μαλι :P

n 2025, fans will once again be treated to a world-class broadcast fronted by the talented F1 TV team. Hosted by presenter Laura Winter, six-time IndyCar race winner and Canadian Motorsport Hall of Fame Inductee James Hinchcliffe, and F1 Correspondent Lawrence Barretto.

They are joined by commentator Alex Jacques and former F1 driver Jolyon Palmer, as well as former Head of Race Strategy at what is now Kick Sauber Ruth Buscombe Divey, 2012 GP2 series champion Davide Valsecchi, European Le Mans Series Champion Alex Brundle, and Technical Analyst Sam Collins.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, johnmayson είπε

η ρουθ ;;;

Alex Jacques δε το θυμαμαι ο σαμ ωραιος

Τον εχεις ακουσει σιγουρα

Δημοσ.

Βλέποντας τη νέα σεζόν του DTS, μου φάνηκε πως ο Zak Brown ήθελε/θέλει να "προμοτάρει" τον μικρό Oscar στον Νο1 οδηγό της McLaren, αλλά "ντρεπόταν" να το κάνει άμεσα. Για αυτό και η λογική των 2 ίσων οδηγών πέρυσι (και τα P@p@y@ Rules). Βλέπω τον Γκούφη Norris να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αν δεν πάρει πρωτάθλημα σύντομα. Εξάλλου (sorry spoiler) και ο Horner όταν τον ρωτήσανε αν έπαιρνε έναν οδηγό της McLaren, ποιον θα διάλεγε.. απάντησε τον Piastri.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ekrepali είπε

1) Δοκίμασες να πληκτρολογήσεις τον κωδικό χειροκίνητα αντί για copy-paste

2) Mήπως έχεις ενεργό άλλο παλιό κωδικό και δε παίρνει τον καινούργιο από πάνω;

3) Δοκίμασες να κάνεις νέο account στο ant1 plus;

Ξενέρα θα είναι αν τα ακύρωσε η ΔΕΗ... κι εγώ έχω ένα κουπόνι που λήγει 31/12/25 κι ένα που λήξει 31/10/26 (διαφορετικές παροχές). Ενεργοποίησα τώρα αυτό της Vodafone αφού είχε μόνο 10 μέρες ισχύ, και ήλπιζα πως θα έχω της ΔΕΗ για καβάτζα...

1)Όχι

2)Όχι

3)Όχι

(Αργεί και η επέτειος 😂 )

Θα δοκιμάσω 1 & 3, thanks

Τελικά

1) Δοκίμασα με πληκτρολόγηση και το αποτέλεσμα το ίδιο "Ο κωδικός δεν είναι έγκυρος"

3) Έκανα και νέο λογαριασμό και το αποτέλεσμα το ίδιο "Ο κωδικός δεν είναι έγκυρος"

Πάει χαμένος ο κωδικός...

Επεξ/σία από bilham
Δημοσ.
3 hours ago, bilham said:

1)Όχι

2)Όχι

3)Όχι

(Αργεί και η επέτειος 😂 )

Θα δοκιμάσω 1 & 3, thanks

Τελικά

1) Δοκίμασα με πληκτρολόγηση και το αποτέλεσμα το ίδιο "Ο κωδικός δεν είναι έγκυρος"

3) Έκανα και νέο λογαριασμό και το αποτέλεσμα το ίδιο "Ο κωδικός δεν είναι έγκυρος"

Πάει χαμένος ο κωδικός...

καλύτερα. Γλίτωσες Πουρνάρ και αηδία εικόνα του ΑΝΤ+. Στο μήνα πάνω θα πήγαινες στον γιατρό σου, να σου γράψει lexotanil για να βλέπεις αυτό το έκτρωμα στον ΑΝΤ+ :P 

• Haha 1
Δημοσ.

Οποιος δεν εχει κανει ακομα συνδρομη και ηταν στα πλανα του το Premium, μπορειτε να κανετε ενα Free trial στο Pro και καπακια Upgrade στο Premium με 76.49 βαζοντας promo code F1TVPremium2025. 

image.png.3d62824d26d6b4869622c6b6f34a799a.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...