Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι πως ούτε τζαμπα δεν αξιζει του ΑΝΤ1+ αλλα για καποιους ειναι καλό. Ας μην αναλωθουμε για 3η χρονια με τον πουρναρακη και την αεροπορικου τυπου μπογια και τις αεροδυναμικες ροπες.

Προσωπικα θα βαλω F1TV. 

13 λεπτά πριν, zanskou είπε

ρε παιδια στο ΑΝΤ1+ δεν ειναι που εβαζαν μεχρι και διαφημισεις πέρυσι όπως στην κανονική μετάδοση ; ή θυμάμαι λάθος ; 

Το ANT1+ δεν έχει διαφημίσεις. 

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mandos είπε

Πώς παίζεται αυτό;;

https://fantasy.formula1.com/

Βασικά, φτιάχνεις από 1  μέχρι 3 ομάδες σύμφωνα με το budget που έχεις και με αυτές συμμετέχεις σε διάφορα groups.

Έχεις δικαίωμα, μετά από κάθε αγώνα, να κάνεις περιορισμένες αλλαγές.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bilham είπε

Τι έκπτωση δίνει δηλαδή; Δεν είδα κάπου ποσοστό

Δινει -15% αν εχεις το PRO και κανεις upgrade στο Premium.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι πια με το πού θα δω, αφήνω το f1 να ανανεώνεται από μόνο του όταν χρειαστεί, μια χαρά είναι σε tv με την εφαρμογή σε android box γιατί αλλιώς δεν την υποστηρίζει.

Αν και πρώτος αγώνας, δε νομίζω να ξυπνήσω, εκτός αν δεν θα χω κοιμηθεί.

Περιμενω να δω τον Σερ στα κόκκινα!

Δημοσ.

Οι αλλαγές στους κανονισμούς για το 2025.
Οι μεγάλες θα γίνουν το ’26, αλλά υπάρχουν κάποιες μικρές για φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Αυξάνει το ελάχιστο βάρος μονοθέσιου και πιλότου.
Κατά 2 κιλά έκαστο, με το μονοθέσιο να πηγαίνει στα 800 κιλά και του πιλότου στα 82.

Εύκαμπτα φτερά.
Με μεγάλη μου λύπη ενημερώνω ότι η “προγραμματισμένη” παραμόρφωση του κάρμπον, τέθηκε υπό αυστηρούς περιορισμούς, τόσο για τις πίσω, όσο και για τις μπροστά αεροτομές. Κρίμας…

Καταργείται ο βαθμός του ταχύτερου γύρου.
Είχε επανέλθει τα τελευταία 6 χρόνια. Πρώτη φορά εφαρμόστηκε από το 1950 έως το 1959.

Air-Condition για τους πιλότους.
Αν η πρόβλεψη θερμοκρασίας είναι υψηλότερη από 30.5 Κελσίου, οι πιλότοι θα φορούν φόρμα με ενσωματωμένη σωλήνωση με ψυκτικό υγρό. Στο μονοθέσιο θα τοποθετείται αυτόνομη συσκευή για την ψύξη του υγρού. Το σύστημα είναι μια παραλλαγή του συστήματος ψύξης μπαταριών της Formula-E. Σε όποιον αγώνα χρησιμοποιηθεί, το ελάχιστο βάρος του μονοθέσιου αυξάνει κατά 5 κιλά. Μαζί με το σύστημα ψύξης, θα υπάρχει ένας επιπλέον αεραγωγός στο πάνω μέρος της μύτης του μονοθέσιου, για να φέρνει αέρα στον πιλότο.

Θέση εκκίνησης.
Σε περίπτωση χάους στις κατατακτήριες (βλέπε Βραζιλιάνικο GP ’24), η θέση εκκίνησης του αγώνα και του sprint, θα είναι η θέση κατάταξης κάθε πιλότου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η τελική θέση θα αποφασίζεται 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

Insomnia F1 Fantasy League 2025.
Σε κοινή ανακοίνωση των GPDA, FIA, FBI, KYΠ και άλλων μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, παρακαλείται ο @Gulik να κάνει αυτό που πρέπει.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eri77 είπε

Γνωρίζει κανείς μέχρι πότε έχει τα δικαιώματα F1 η ant1?? 

Τελος 25. Δεν ξερω αν ανανεωσαν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έβαλα ΑΝΤ1+ από vodafone thank you. Το μόνο HD που "έχει" είναι το HD στο λογότυπο του. Θα προσπαθήσω να δω τον 1ο αγώνα, αλλά πολύ αμφιβάλω αν θα αντέξω την ποιότητα εικόνας και τους σχολιαστές τους μαζί! Τουλάχιστον ας έδιναν επιλογή για 720p σταθερή ροή εικόνας. :P

• Haha 3
Δημοσ.
21 hours ago, bilham said:

Έχω έναν κωδικό από mydei εδώ και 3 μήνες. Τώρα τον βάζω στο ANT+ και λέει ότι δεν είναι έγκυρος. Γιατί;

Η παροχή δεν είναι πλέον στη ΔΕΗ, αυτός είναι ο λόγος; Στους όρους δεν αναφέρει ότι πρέπει να είναι ενεργή η παροχή όταν περνάς τον κωδικό, μόνο όταν παίρνεις τον κωδικό.

Ή παίζει κάτι άλλο;

1) Δοκίμασες να πληκτρολογήσεις τον κωδικό χειροκίνητα αντί για copy-paste

2) Mήπως έχεις ενεργό άλλο παλιό κωδικό και δε παίρνει τον καινούργιο από πάνω;

3) Δοκίμασες να κάνεις νέο account στο ant1 plus;

Ξενέρα θα είναι αν τα ακύρωσε η ΔΕΗ... κι εγώ έχω ένα κουπόνι που λήγει 31/12/25 κι ένα που λήξει 31/10/26 (διαφορετικές παροχές). Ενεργοποίησα τώρα αυτό της Vodafone αφού είχε μόνο 10 μέρες ισχύ, και ήλπιζα πως θα έχω της ΔΕΗ για καβάτζα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...