Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 7/3/2025 στις 11:19 ΠΜ, Manolo Sismanidis είπε

Δηλαδη απο οτι καταλαβα οσοι βλεπουν μεσω browser στο pc δεν θα χει ακομα το 4k hdr?

Σωστά, δεν θα έχει!

Βασικά απορώ γιατί έχουν δώσει αυτό το πακέτο (Premium). Και μάλιστα σε αυτή την τιμή!

Δεν υποστηρίζει 4Κ σε καμία συσκευή εκτός από AppleTV και Roku (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για το 2ο).

Δεν έχουν εφαρμογές για τηλεοράσεις, δεν υποστηρίζει στο android, δεν... δεν.. δεν... :wacko:

Και κόψανε όλους τους browsers εκτός από Chrome. Πάω στοίχημα ότι στο τελευταίο έχει βάλει το χεράκι του ο @papp0us . :P

Επεξ/σία από specre
Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 12:42 ΜΜ, specre είπε

Και κόψανε όλους τους browsers εκτός από Chrome. Πάω στοίχημα ότι στο τελευταίο έχει βάλει το χεράκι του ο @papp0us . :P

H πλάκα ειναι οτι χρησιμοποιώ Firefox

• Haha 1
Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 6:16 ΜΜ, papp0us είπε

H πλάκα ειναι οτι χρησιμοποιώ Firefox

ιιιιι και ελεγες τον ισπανο ταυρομαχο προδοτη? τςτςτςτ

• Haha 2
Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 7:04 ΜΜ, ghostrider είπε

ιιιιι και ελεγες τον ισπανο ταυρομαχο προδοτη? τςτςτςτ

Ναι ενώ οι Φεραρικοί, αν δεν βρουν Shell στο δρόμο του, προτιμούν να το σπρώξουν οταν τους αφήσει :P Οι διαφημίσεις είναι απλά για να τους τα παίρνουμε και να φτιάχνουμε αμαξάρες, μας έχουν πει απο τα κεντρικά να μη στηρίζουμε όσες εταιρίες δε μας αρέσουν.

ANDREA STELLA ΦΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΕΤΟΣ

Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 7:12 ΜΜ, papp0us είπε

Ναι ενώ οι Φεραρικοί, αν δεν βρουν Shell στο δρόμο του, προτιμούν να το σπρώξουν οταν τους αφήσει :P Οι διαφημίσεις είναι απλά για να τους τα παίρνουμε και να φτιάχνουμε αμαξάρες, μας έχουν πει απο τα κεντρικά να μη στηρίζουμε όσες εταιρίες δε μας αρέσουν.

ANDREA STELLA ΦΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΕΤΟΣ

Τι λες!!!! Εγώ έχω FIAT Panda, του βάζω μόνο SHELL και φέτος αγόρασα και HP εκτυπωτή!!!!!!! Πόσο πιο φοραδαίος πια;;;;;; Ούτε οι tifosi δεν είναι σαν εμένα. :P

Btw.. τι σημαίνει "tifosi":

"The word Tifosi comes from Ancient Greek "typhos" (τῦφος), meaning smoke, as it was customary for spectators of the Ancient Olympic Games to celebrate the victories of their favourite athletes by reuniting around a bonfire.[1][2][3] The plural Tifosi is used for a mixed gender or an all-male group; masculine singular is tifoso, feminine singular tifosa, feminine plural tifose."

https://en.wikipedia.org/wiki/Tifosi

• Like 4
Δημοσ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Τωρα που γυρναει, θα κανω premium και θα μοιραστο την συνδρομή με τον @Αλεξανδρος A.92. Αν επιθυμει να μπει ακομα ενας ας μου στείλει ενα PM. Θα μας βγει 30€ στον καθενα με 2 συσκευές ο καθενας μας. Και να μην θες να κανεις χρήση του 4Κ παλι ειναι φθινοτερα. Συγνώμη προκαταβολικα στους admin αν δεν επιτρεπετε τέτοιου είδους ποστ. 

ΥΓ. Δεν προκειτε να σας φάω το 30€. Αποδειξη οι αξιολογησεις μου. 

Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 7:56 ΜΜ, vaggos88 είπε

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Τωρα που γυρναει, θα κανω premium και θα μοιραστο την συνδρομή με τον @Αλεξανδρος A.92. Αν επιθυμει να μπει ακομα ενας ας μου στείλει ενα PM. Θα μας βγει 30€ στον καθενα με 2 συσκευές ο καθενας μας. Και να μην θες να κανεις χρήση του 4Κ παλι ειναι φθινοτερα. Συγνώμη προκαταβολικα στους admin αν δεν επιτρεπετε τέτοιου είδους ποστ. 

ΥΓ. Δεν προκειτε να σας φάω το 30€. Αποδειξη οι αξιολογησεις μου. 

Επέκταση  

Παραστατικό μην ξεχάσεις να κόψεις, κυκλοφορεί και η ΑΑΔΕ

• Haha 1
Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 10:17 ΜΜ, mandos είπε

Παραστατικό μην ξεχάσεις να κόψεις, κυκλοφορεί και η ΑΑΔΕ

Και τιμολογιο να το περασεις εξοδα αμα θελεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...