sharke Δημοσ. Πέμπτη στις 03:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:37 μμ 34 λεπτά πριν, Nabuko είπε Visa Cash App RB Formula One Team (VCARB) 😄 12
mandos Δημοσ. Πέμπτη στις 03:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:49 μμ (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Nabuko είπε Visa Cash App RB Formula One Team (VCARB) 😄 Έτσι λέγονταν πέρσι, φέτος Racing Bulls (RB) οι άλλοι λέγονται ακόμα Red Bull Racing To live-timing αλλαξε εμφάνιση σήμερα. Πιο κοντά στο multiviewer. Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:50 μμ από mandos 1
cinemusic Δημοσ. Πέμπτη στις 04:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:36 μμ 2 ώρες πριν, mandos είπε Και να βάλει έκπτωση θα είναι κανά 10εύρω. Δε μου περισσεύουν ούτε εμένα, αλλά το πλήρωσα. Είναι ημερολογιακό (27/2/25 -> 26/2/26). Χάρηκα ήδη το πρώτο tech analysis, όχι ότι μου έλειπε, αλλά να μπαίνω στο κλίμα. Racing Bulls, τα άσπρα Την άλλη την λέω ακόμα RBR, ίδια με πέρσι είναι χωρίς το μέγα χορηγό που έχασε 1.5δις και δεν έχει να βάζει αυτοκόλλητα σε αεροτομές (https://www.theguardian.com/world/2025/feb/27/north-korea-bybit-crypto-exchange-hack-fbi) Θα χρειαστεί να κάνεις sideload, τα ίδια τράβαγα και εγώ με τη Philips. Ή να βάλεις κάποιο άλλο "store/installer" (apkpure νομίζω έχει) και να το κάνεις από το UI αυτού. Το έχω κάνει σε android-projector, όχι σε android-tv όμως. Το sideload δεν είναι δύσκολο, ακόμα και μέσω wifi να το κάνεις είναι σχετικά απλό. Να ψάξω να σου βρω οδηγό; Sideload εχω κανει αρκετες φορες στο παρελθον και μου ειναι ευκολο γιατι εχω συνδεμένη την tv σε δίκτυο με το pc . Το θεμα ειναι πως πλεον οι εφαρμογες απο APKMirror και apkpure εχουν μια περιεργη καταλαξη πχ .xapk ή .apkm.
ghostrider Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ Πρωτος ο προδοτης στο δευτερο μισο της μερας και πισω του τα κοκκινα πουλαρια ... Ληχτε το τωρα λεμε 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:35 μμ 41 λεπτά πριν, ghostrider είπε Πρωτος ο προδοτης στο δευτερο μισο της μερας και πισω του τα κοκκινα πουλαρια ... Ληχτε το τωρα λεμε Μακαρι να ειναι δυνατη η Williams, θελω να δω δυνατο Sainz. Του αξιζει! 4
sattack Δημοσ. Πέμπτη στις 07:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:05 μμ Μερικές φορές εχω κατι περίεργους συνειρμούς.
mandos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:19 μμ O sainz είναι πιο γρήγορος από τον εαυτό του στη Φερράρι πέρσι στο Qualifying του Bahrain 1
johnmayson Δημοσ. Πέμπτη στις 08:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:41 μμ Στις 26/2/2025 στις 6:29 ΜΜ, specre είπε Βάζεις αυτό το addon: https://webextension.org/listing/useragent-switcher.html ( https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/useragent-switcher-and-m/cnjkedgepfdpdbnepgmajmmjdjkjnifa ) Επιλέγεις chrome και δουλεύει κανονικά σε firefox. Καλησπέρα σε περίπτωση που κάνω συνδρομή φέτος (δ εχω αποφασίσει ακομα) θα το βάλω στο edge. σε μαγνητοσκόπηση που το βρισκεις ολο το αγωνα;;;διοτι στο yt δε ειχα δει να υπαρχει.
petran1790 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 μμ 51 λεπτά πριν, johnmayson είπε Καλησπέρα σε περίπτωση που κάνω συνδρομή φέτος (δ εχω αποφασίσει ακομα) θα το βάλω στο edge. σε μαγνητοσκόπηση που το βρισκεις ολο το αγωνα;;;διοτι στο yt δε ειχα δει να υπαρχει. Στο F1TV προφανως εννοεις. Θα πας στο 2025 Season και θα δεις ολο το καλενταρι με πρωτες και καλυτερες τις δοκιμες εξελιξεις με τα βιντεο.
AntonisKo Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ 1 ώρα πριν, mandos είπε O sainz είναι πιο γρήγορος από τον εαυτό του στη Φερράρι πέρσι στο Qualifying του Bahrain Ε με τόσους γύρους που έκανε, του πο@στη 😄 2
dionisis1925 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:15 μμ Η f1tv με χρέωσε δύο φορές για την ίδια συνδρομή... Έγινε σε κανέναν άλλον αυτό; Με το live chat δεν έβγαλα άκρη, έστειλα πριν λίγο email στο support τους.
vaggos88 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:15 μμ Πλακα εχει το sandbanging που κάνει η HAAS δύο ημέρες τώρα.
ghostrider Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 μμ 35 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Πλακα εχει το sandbanging που κάνει η HAAS δύο ημέρες τώρα. και η παπαγια
johnmayson Δημοσ. Πέμπτη στις 11:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:00 μμ 1 ώρα πριν, petran1790 είπε Στο F1TV προφανως εννοεις. Θα πας στο 2025 Season και θα δεις ολο το καλενταρι με πρωτες και καλυτερες τις δοκιμες εξελιξεις με τα βιντεο. οχι εννοω ένας αγώνας μετα το τέλος του υπάρχει κάπου διαθέσιμος για δωρεάν και μετα απο ποσεs ωρες;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα