eri77 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:54 μμ 42 minutes ago, vaggos88 said: Μόλις ειδα τα highlights απο την χθεσινή παρουσίαση στο Λονδίνο. ΤΙ ΤΣΙΡΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ......🤡 Παίζει να είναι το πιο άσχημο ferrari ever.. Μπουνιά στο μάτι το λευκό πίσω 2
Nabuko Δημοσ. Τετάρτη στις 03:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:09 μμ 2 ώρες πριν, eri77 είπε Παίζει να είναι το πιο άσχημο ferrari ever.. Μπουνιά στο μάτι το λευκό πίσω Και το κόκκινο που διάλεξαν δεν μου αρέσει. Θα προτιμούσα μια πιο κλασσική απόχρωση από τα διαθέσιμα χρώματα. 2
eri77 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:24 μμ (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, Nabuko said: Και το κόκκινο που διάλεξαν δεν μου αρέσει. Θα προτιμούσα μια πιο κλασσική απόχρωση από τα διαθέσιμα χρώματα. Σού έχω κάτι καλύτερο.. Κίτρινο. Αν και φοβερό το rosso corsa Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:29 μμ από eri77 2
Nabuko Δημοσ. Τετάρτη στις 03:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:29 μμ 4 λεπτά πριν, eri77 είπε Σού έχω κάτι καλύτερο.. Κίτρινο 😅 4
papp0us Δημοσ. Τετάρτη στις 06:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:11 μμ Μάθαμε οτι στις ζωντανές εκπομπές κάνουν πρόβες. Επίσης μάθαμε οτι το πιο όμορφο μονοθέσιο της 30ετίας, αυτό της ιστορικής Mclaren το 2025 εκτός απο το κατασκευαστών θα φέρει και το Οδηγών στα νοικιασμένα γραφεία μας στας Βρετανίας. Η σεζόν θα είναι αγωνιώδης. Για τις θέσεις 2-4. Το 1 το καπαρώσαμε με το βλέμμα της τίγρης του ασυναγώνιστου νεανία. Του γητευτή των αλόγων. Του Leader στο Boy Band. Του μεγάλου Λάντο Νορρις του Α' του μοντελοπνίχτη. Καλή σεζόν να έχουμε. 1
Dennis077 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:14 μμ (επεξεργασμένο) Η παρουσίαση- εκδήλωση των νέων μονοθεσίων χθες ήταν στα αμερικανικά πρότυπα αφού η εταιρεία που έχει την F1 είναι αμερικανική όπως και άλλες "καινοτομίες" που έχει φέρει στην F1. Ξεκάθαρα ήταν για την προώθηση των χορηγών και λιγότερο για την χαρακτηριστικά των νέων μονοθεσίων. Πολύ άσπρο έχει η νέα Ferrari αλλά αφού το θέλει ο χορηγός όλα καλά. Στη θέση του άσπρου θα προτιμούσα το κίτρινο. Το ποσό καλή δουλειά έγινε στα νέα μονοθέσια θα φανεί στη πίστα όποτε υπομονή. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:15 μμ από Dennis077 1
ghostrider Δημοσ. Τετάρτη στις 07:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:42 μμ 1 ώρα πριν, papp0us είπε Μάθαμε οτι στις ζωντανές εκπομπές κάνουν πρόβες. Επίσης μάθαμε οτι το πιο όμορφο μονοθέσιο της 30ετίας, αυτό της ιστορικής Mclaren το 2025 εκτός απο το κατασκευαστών θα φέρει και το Οδηγών στα νοικιασμένα γραφεία μας στας Βρετανίας. Η σεζόν θα είναι αγωνιώδης. Για τις θέσεις 2-4. Το 1 το καπαρώσαμε με το βλέμμα της τίγρης του ασυναγώνιστου νεανία. Του γητευτή των αλόγων. Του Leader στο Boy Band. Του μεγάλου Λάντο Νορρις του Α' του μοντελοπνίχτη. Καλή σεζόν να έχουμε. Για να καπαρωσετε την θεση 1 πρεπει να τρεξετε με εκεινο το ασπροκοκκινο παλιο μονοθεσιο με τον τουρμπατο honda σε quali mode συνεχεια. οσο για το μονακο σας εχω εδω spoiler για το ποιος θα κερδισει AQMvVOOy00CqY9dL8NhJgTijnjbNbDCU5L3PliE4ZRMuO0whkFgfQxM-pZ-Vw5KdxU7C9M2OfQYx7g5H5d2NAwAy.mp4 4
specre Δημοσ. Τετάρτη στις 08:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:21 μμ 37 λεπτά πριν, ghostrider είπε οσο για το μονακο σας εχω εδω spoiler για το ποιος θα κερδισει AQMvVOOy00CqY9dL8NhJgTijnjbNbDCU5L3PliE4ZRMuO0whkFgfQxM-pZ-Vw5KdxU7C9M2OfQYx7g5H5d2NAwAy.mp4 Σάνθης; 2
ghostrider Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 μμ 1 ώρα πριν, specre είπε Σάνθης; οποιος οδηγος φαει μιλκο-τυροπιτα εκεινο το ΣΚ 2
doll Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Αν κάποιος δει καμία προσφορά για F1 TV Pro, ας ενημερώσει! 1
sattack Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Τώρα λένε οτι για το 2030 συζητάνε όλες τις προτάσεις ακομα και επιστροφή σε ΝΑ V10 με "sustainable" fuels! Aν θέλουν το συμφέρον τους, και αφού το έχουν πάρει απόφαση ότι είναι show και δεν έχει πλέον σχέση με την εξέλιξη του αυτοκινήτου (μιας και όλα τα αυτοκίνητα θα γίνουν πλήρως BEV πριν το 2030), μακάρι να πάνε παλι σε V10 με ακόμα μικρότερες διαστάσεις στο μέγεθος του αυτοκινήτου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα