Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 μμ (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, GoMaR είπε Χαβαλες ο παρουσιαστης. Μπραβο του! Επος το σχολιο για την φιλη του που φανταζεται τον γλυκουλη οταν κανουν σεξ xD Επεξ/σία Τρίτη στις 10:12 μμ από Αλεξανδρος A.92 2
ASFE Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 μμ Δυνατή αρχή. Ο παρουσιαστής ωραίος. Ατακαδορος
xxatziva Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ ολα στο κοκκινο φετος. η φερραρι θα τα σκουπισει ολα. αντε γεια. 3
johnmayson Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ Χαιρεται παιδια η audi παντως εχει οικονομικα προβληματα.
Mene Δημοσ. Τρίτη στις 10:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:21 μμ Μέχρι τώρα δεν ξέρω τι με ενόχλησε περισσότερο, το κινητό billboard mgk, ή ο Μπινότο!
johnmayson Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 μμ Στο καναλι εχουν πει ποιοι θα ειναι οι αντικαταστατες των παρουσιαστων που εφυγαν;;
xxatziva Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 μμ 1 λεπτό πριν, Mene είπε Μέχρι τώρα δεν ξέρω τι με ενόχλησε περισσότερο, το κινητό billboard mgk, ή ο Μπινότο! bi-lotto θα πρεπει να παιξει αν παρουν 1βαθμο ως ομαδα φετος.
Mene Δημοσ. Τρίτη στις 10:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:25 μμ Just now, xxatziva said: bi-lotto θα πρεπει να παιξει αν παρουν 1βαθμο ως ομαδα φετος. Κρίμα για τον Hulk, ελπίζω σε θαύματα πάντως!
johnmayson Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 μμ Williams απο το 26 κσι μετα θετικο ο νεος χορηγος 50 μυρια διαβασα ισχυει??
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 μμ 3 λεπτά πριν, Mene είπε Κρίμα για τον Hulk, ελπίζω σε θαύματα πάντως! Το μεγαλυτερο κριμα φετος για εμενα ειναι ο Sainz. Μιλαμε για οδηγο που θα μπορουσε να παει οπουδηποτε εκτος RBR κ Ferrari και κατεληξε στην Williams...Ελπιζω να του δωσουν ενα οκ μονοθεσιο τουλαχιστον. 1
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 μμ 14 λεπτά πριν, ASFE είπε Δυνατή αρχή. Ο παρουσιαστής ωραίος. Ατακαδορος Jack Whitehall. Tον θυμάμαι από εδώ που εξιστόρησε ένα αστείο περιστατικό 3
Mene Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Οκ δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πήρα αρκέτη δόση cringe για όλη τη χρονιά. Αν το ανεβάσουν θα δω τα liveries προσπερνώντας όλα τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα