xxatziva Δημοσ. Πέμπτη στις 07:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:00 μμ Στις 21/1/2025 στις 10:06 ΜΜ, GoMaR είπε AI η real? εχουμε μπλεξει και τα μπουτια μας με τα κωλο ΑΙ τωρα..
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 μμ ωωω ρε φουστη..δε μπορω να με φανταστω να υποστηριζω φεραρι...
animor Δημοσ. Πέμπτη στις 09:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:31 μμ (επεξεργασμένο) Αλλαγή ομάδας κι εγώ από φέτος. Αν και ψιλό υποστήριζα πάντα αν δεν έτρεχε κανένας αχώνευτος. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:32 μμ από animor
AntonisKo Δημοσ. Πέμπτη στις 10:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:45 μμ Όλα τα μπλουζάκια και τα καπέλα, πάλι απ' την αρχή 😄 1
vorlon68 Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Εγω απο τοτε που παρακολουθω F1 3 οδηγους εχω υποστηριξει, ανεξάρτητα σε ποια ομαδα ήταν. Σεννα-Χακινεν-Χαμιλτον. Τις τελευταίες μέρες σε όλες τις σελίδες γελάω με τους κωλοτουμπες Φεραρριστες τωρα που ο Sir πήγε στην ομάδα τους. 😁
sattack Δημοσ. χθες στις 01:58 πμ Δημοσ. χθες στις 01:58 πμ 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε κωλοτουμπες Φεραρριστες Όλοι? Όχι ολοι! 1 6
ghostrider Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 18 ώρες πριν, sattack είπε Μπορει να εκοψε το top gear και να το γυρισε στις φαρμες αλλα το χουι δεν θαβεται 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα