Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που ζούμε στην ίδια εποχή με τον Μαξ και μπορούμε να βλέπουμε ζωντανά μπροστά μας τον καλύτερο οδηγό όλων των εποχών. Να τερματίζεις το τρακτέρ μπροστά από τα διαστημόπλοια μόνο αν είσαι ο goat το κάνεις 4 3
johnmayson Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Δε ισχύει αυτό με τίποτα ομως.θυμήστε μου κατι είδα τωρα τα στιγμιότυπα στο φ1 στο yt. επειδη η πιστα ειναι λιγο στενη δε εχει προσπεράσεις μονο εγκαταλειψεις περιμένουμε γ το αγωνα αυριο σωστα;;;
JLEE Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Επειδή είμαι εκτός αν κάποιος έχει λινκ για μαγνητοσκοπημενο ας στείλει pm.
basilis_k6 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 2 λεπτά πριν, JLEE είπε Επειδή είμαι εκτός αν κάποιος έχει λινκ για μαγνητοσκοπημενο ας στείλει pm. racereplay
liakinen Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Για τον Max δεν υπάρχουν λόγια. Δύσκολα όμως, έως απίθανο να κρατήσει τον Αυστραλό πίσω του αύριο. Και ο Ράσελ πολύ καλός και επικίνδυνος για τον αγώνα. Στα υπόλοιπα "άτυχη" η κατσαρίδα που γεμίζει πλέον από άγχος και φαίνεται αυτό και για άλλη μία φορά στο πουθενά ο ΣΕΡ. 1
basilis_k6 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 10:26 ΜΜ, basilis_k6 είπε θα τολμησω να πω οτι η rb εχει καλυτερο αμαξι στη σουζουκα απο την μκλ. δεν ξερω τι θα γινει με τα λαστιχα αλλα εχω την εντυπωση - αφου ειδα πολυ Onboard- οτι η rb ειναι πολυ σταθερη. θα ξανατολμησω να πω οτι η rb εχει και εδω καλυτερο αμαξι. καμια σχεση το turn in του βερ με των αλλων, το αμαξι μπαινει και κραταει γραμμη σαν τραινο και ακομη και αν εχει περισσοτερο φτερο δεν φαινεται να χανει στις ευθειες, οι φημες λενε βεβαια οτι πηρε την πολ με την βοηθεια του τσουνοντα. 1
mandos Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Πολύ εντυπωσιακό το τελευταίο 8λεπτο και εξαιρετικοί και οι 3 πρώτοι. Αναρωτιέμαι τι πρωτάθλημα θα βλέπαμε αν η RBR δεν είχε τα προβλήματα που έχει.
Tasos19s Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Η πίστα είναι απρόβλεπτη γιατί ο τοίχος είναι ξυστά Αυτό και μόνο δίνει πρωτιά στον πιο προσεκτικό και όχι πάντα τον πιο γρήγορο Ο max είναι οδηγός αλλά έχει και αμάξι κακώς κάποιοι γράφεται ότι φέτος δεν έχει αμάξι Λίγο καλύτερη διαχείριση έκανε η Mac Karen στα ελαστικά αυτό είναι όλο 1
Witcher1st Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 10 hours ago, sattack said: Όταν η πραγματικότητα ξεπερνάει και την ΑΙ Ο φουσκωτος ποιον αγριοκοιταει;
sattack Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 6 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ο φουσκωτος ποιον αγριοκοιταει; Αυτόν δίπλα και πίσω της, να δει που το έχει το χέρι του. 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα