Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 λεπτό πριν, johnmayson είπε Ποιος λετε να παρει τη pole ;;; Τωρα που γυριζει VER δειχνει να εχει βρει κατι. Ειναι πιθανο 1
johnmayson Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Μόλις τώρα, Stergios74 είπε Τσουνοντας (πόσο δίνει;) Δε τον ειχαμε προβλεψει😃
johnmayson Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε VER δειχνει να εχει βρει κατι. Ειναι πιθανο Βρηκε εβαλε τ απαγορευμενα
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου κοίτα που ξαφνικά ο αγώνας αύριο θα έχει ενδιαφέρον.
johnmayson Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Εγω μονο χρονους βλεπω απο yt γ πειτε μου τι εγινε??
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 λεπτό πριν, johnmayson είπε Εγω μονο χρονους βλεπω απο yt γ πειτε μου τι εγινε?? κοκκινη σημαια, λαντος στις μπαριέρες.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Μόλις τώρα, johnmayson είπε Θα προλαβει να φτοιαξει τ αμαξι?? δεν το αγγιζουν για σημερα. Αυριο. Συνεπως ξεκιναει 10ος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα