Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχεις γράψει τα βασικά.  Πως βλέπεις; Με τι σύνδεση;  Με τι συσκευές;

Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Σε καμία συσκευή. 

Είτε σπίτι με 100ρα cosmote Είτε με cosmote 4G. 

Αν βλέπεις σε TV δοκίμασε να δεις σε pc με ethernet ή σε κινητό με wifi. Ακόμα να δεις λίγο στο κινητό μέσω 4g data. Προσοχή γιατί αν το αφήσεις κάνει μεγάλη κατανάλωση σε data.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον υπολογιστή με 100αρα γραμμή. Δεν γινεται να μην κολλάει το F1 Live και να κολλάει το international. Μου κάνει τρελή εντύπωση.

Τηλεόραση κλπ δεν εχω για να δω.

Η μετάδοση απο το κινητό ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ είναι ΠΙΟ ΠΙΣΩ απ οτι μου δείχνει ο υπολογιστής. International και τα 2.

Εχω αρχίσει να τρελαίνομαι.

Πατάω το live και στα 2 και του υπολογιστή ειναι κοντά μισό λεπτό μπροστά απο το κινητό!

Spoiler

IMG_20250419_165638.jpg

κοντα 0:25 διαφορά ΜΠΡΟΣΤΑ ο υπολογιστής με κολλήματα ομως.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

κοντα 0:25 διαφορά ΜΠΡΟΣΤΑ υπολογιστής με κολλήματα ομως.

Αυτό το έχω και εγώ με περίπου τους ίδιους χρόνους.  Δεν είναι πρόβλημα. Έχει να κάνει με την διαφορετική τεχνολογία και το buffering που κάνει κάθε εφαρμογή .

Έβαλα το international σε 2 browsers (pc και tv) και στο android.  Oi browsers δείχνουν τα ίδια η εφαρμογή είναι πίσω. Αλλά κανένα streamδεν κολλάει. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, smpt είπε

Αυτό το έχω και εγώ με περίπου τους ίδιους χρόνους.  Δεν είναι πρόβλημα. Έχει να κάνει με την διαφορετική τεχνολογία και το buffering που κάνει κάθε εφαρμογή .

Έβαλα το international σε 2 browsers (pc και tv) και στο android.  Oi browsers δείχνουν τα ίδια η εφαρμογή είναι πίσω. Αλλά κανένα streamδεν κολλάει. 

εμένα το θέμα ξεκίνησε απο τότε που άλλαξαν το περιβάλλον και όταν πατάς να δεις απο browser το βιντεο πιανει σχεδόν όλη την οθόνη αντί να ανοίγει κλασσικά όπως άνοιγε στο κέντρο της οθόνης.

Και να πω δεν εχω σύστημα να μπορεί να το παίξει, εντύπωση μου κάνει, 3 χρόνια σίγουρα το ίδιο σύστημα παίζει.

Το κόλλημα ειναι ακαριαίο σα stuttering, οριακά μισο δευτερολεπτο και σκουραίνει το βιντεο (με κοκκινο φόντο) σα να κάνει buffering. Μετά απο λίγο στρώνει.

Θα δοκιμάσω με chrome στα δοκιμαστικά στις 8 να δω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή Ανάσταση!

26 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

και κυριως στην Ferrari θα πω εγω. 

δεν τη βλέπω.... :(

Χαίρονται που πέρασαν στο Q2 με P9 & P13! 

Κατάντια.

Επεξ/σία από specre
  • Sad 1
Δημοσ.

Ο ευνοημενος βλεπω παλι μπροστα ειναι 

Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Κριμα για ALB... 0.007 sec διαφορα απο τον κακο HAM 

Ας εμπαινε οalb και να μενε εξω ο gas

Δημοσ.

βρειτε ποια ομαδα-οδηγος θα αλλαξει θεση πριν ή μετά τον αγωνα και κερδιστε ενα μύδι της maf1a. αφου ολα ειναι χάρτινα πλέον και δεν κρινονται στον αγωνα και μονο.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...