GoMaR Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου On 17/04/2025 at 03:40, Witcher1st said: Μια απορία σχετικά με το drive to survive και τις συνεντεύξεις στα δωμάτια. Είναι όλες αφότου έχει τελειώσει η σεζόν και προσπαθούν να τα λένε σαν να είναι λίγο μετά το τέλος του αγώνα; Ή κάποιες φορές όντως κάνουν και συνεντεύξεις μετά το τέλος του αγώνα; Έχω μπερδευτεί. Στις εφτά σεζόν που έχω δει, μόνο στην τελευταία έκανε "σποιλερ" ο briatore. Και το έδειξαν κανονικά. Καλα στο drive 2 survive μπορεί να πάρουν συνέντευξη από άλλον αγώνα και να τον χρησιμοποιήσουν σε άλλον αγωνα για να κολλάει το story που θέλουν να πετύχουν.
Nabuko Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Ρε την παλιο κατσαριδα. Τον τραβάει η Ολλανδία και οι γιαπωνέζικοι κινητήρες βλέπω 😄 4
smpt Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το άρθρο, αν δεν είναι μούφα, παρ' ότι μιλάει για τον Ver, έχει το ζουμί του αλλού https://www.sport-fm.gr/article/xrusafi-Aston-Martin-se-ferstapen-264-ekat-eurw-gia-tria-xronia/5046963 Η «μεταγραφή» θα χρηματοδοτηθεί από το κρατικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο αποφάσισε να αποκτήσει την ιδιοκτησία της ομάδας από τον Καναδό μεγιστάνα Λόρενς Στρολ, ο οποίος έχει εκφράσει τις προθέσεις να την πουλήσει. βλεπω να χανουμε και τον Λανς.. Επεξ/σία 18 Απριλίου από smpt 3
ghostrider Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε O Λανς για wrc δεν κάνει προπονήσεις; πιλοτοι της F1 εχουν πει πως το WRC ειναι αρκετα πιο τρομακτικο. οι τελευταιοι 2 που δοκιμασαν ειναι ο Kimi και ο Kubica (με καταστρεπτικα αποτελεσματα).Αναρωτιεμε τι θα κανει εκει ο Λανς ΥΓ στην συσκεψη για τους V10 στην οποια πηγαν τελικα κουβα δεν ηταν η φοραδα μας. Ακουγεται επισης πως η Merc αναμενεται να εχει τρελο προβαδισμα με τους νεους κινητηρες αναλογο της εποχης σερ .. Καπως ετσι το μαυρο αλογο για την νεα εποχη δεν ειναι αλλο απο την Alpine που με τον Gasly δειχνει πως αν ο κινητηρας της ρενο ειχε τα αλογακια που του λειπουν απο τους αλλους μαλλον θα κυνηγαγε βαθρα ... προς το παρων πρεπει να περιμενει την επομενη χρονια που θα εχει κινητηρες mercedes ... 1
basilis_k6 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 57 λεπτά πριν, ghostrider είπε πιλοτοι της F1 εχουν πει πως το WRC ειναι αρκετα πιο τρομακτικο. οι τελευταιοι 2 που δοκιμασαν ειναι ο Kimi και ο Kubica (με καταστρεπτικα αποτελεσματα).Αναρωτιεμε τι θα κανει εκει ο Λανς ΥΓ στην συσκεψη για τους V10 στην οποια πηγαν τελικα κουβα δεν ηταν η φοραδα μας. Ακουγεται επισης πως η Merc αναμενεται να εχει τρελο προβαδισμα με τους νεους κινητηρες αναλογο της εποχης σερ .. Καπως ετσι το μαυρο αλογο για την νεα εποχη δεν ειναι αλλο απο την Alpine που με τον Gasly δειχνει πως αν ο κινητηρας της ρενο ειχε τα αλογακια που του λειπουν απο τους αλλους μαλλον θα κυνηγαγε βαθρα ... προς το παρων πρεπει να περιμενει την επομενη χρονια που θα εχει κινητηρες mercedes ... o gasly εχει μεστωσει σαν οδηγος και ειναι και πολυ συμπαθης. θελω να ανεβει. 3
mandos Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Απίστευτο το χτύπημα του Tsunoda! Ίσα που ακούμπησε τον αριστερό τοίχο, φαίνεται πιο πολύ σαν να πέρασε στο χιλιοστό παρά να ακούμπησε
dionisis1925 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Τι είδαμε? Την Φερράρι να μην πατάει καλά με τα σοφτ και να είναι αρκετά γρήγορη με την medium.
basilis_k6 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 ώρα πριν, mandos είπε Απίστευτο το χτύπημα του Tsunoda! Ίσα που ακούμπησε τον αριστερό τοίχο, φαίνεται πιο πολύ σαν να πέρασε στο χιλιοστό παρά να ακούμπησε πιο στρολλιά δεν γινετε! https://www.formula1.com/en/video/2024-saudi-arabian-grand-prix-stroll-crashes-out-to-trigger-safety-car-in-jeddah.1793072439219845652 1
Witcher1st Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 16 hours ago, GoMaR said: Καλα στο drive 2 survive μπορεί να πάρουν συνέντευξη από άλλον αγώνα και να τον χρησιμοποιήσουν σε άλλον αγωνα για να κολλάει το story που θέλουν να πετύχουν. Εγω αλλο ρωταω. Οταν μπαινουν στο μαυρο δωμαιο για συνεντευξη, ειναι στο τελος της σεζον ή στο τελος των αγωνων; Γιατι αν ειναι στο τελος της σεζον και τους ρωτανε για το γεγονος που εγινε στον 2ο αγωνα < τι θα κανετε απο εδω και περα; > και προσπαθουν να πουν το μελλον, το οποιο εχει ηδη γινει. Ή παιρνουν δραματικες γκριματσες σα να εχουν αγωνια για το μελλον.
Stergios74 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 30 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εγω αλλο ρωταω. Οταν μπαινουν στο μαυρο δωμαιο για συνεντευξη, ειναι στο τελος της σεζον ή στο τελος των αγωνων; Γιατι αν ειναι στο τελος της σεζον και τους ρωτανε για το γεγονος που εγινε στον 2ο αγωνα < τι θα κανετε απο εδω και περα; > και προσπαθουν να πουν το μελλον, το οποιο εχει ηδη γινει. Ή παιρνουν δραματικες γκριματσες σα να εχουν αγωνια για το μελλον. Έχουν γυρίσματα μέσα στη χρονιά, όχι στο τέλος.
Witcher1st Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 hour ago, Stergios74 said: Έχουν γυρίσματα μέσα στη χρονιά, όχι στο τέλος. Ok, ετσι ναι. Λεω και εγω τοσο θεατρο παιζουν ολοι;
specre Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Πηγή: PRACTICE DEBRIEF: Can McLaren carry their strong Friday form into Qualifying – and who are their main threats in Jeddah? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 3
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου επειδή έχει αρχίσει και εξαντλείται λίγο η υπομονή μου, ας μου εξηγήσει κανεις τι παίζει. ΒΛέπω F1A, F2,F3 ολα κομπλέ F1 το stream εχει κολλήματα. Μονίμως για να παίζει σωστά πρέπει να ειμαι 3-4 δευτερόλεπτα πίσω απο την κανονική μετάδοση. το F1 Live παίζει σχετικά κομπλέ, το International μαμιέται. Δεν γινεται να πρέπει να μένει τόσο πίσω αρχικά και να πρέπει να πατάω μερικές φορές και το live απο το τόσο πίσω που έχει μείνει. Σα να χάνει τη μετάδοση/πακέτα κλπ και να περιμένει το δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα