primeragt Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Τι Αντ1 ρε παιδιά. Αν δεν έχετε f1 βάλτε κάνα livestream να βρείτε την υγεία σας. 2
totalius Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Καραγκιόζηδες με τις διαφημίσεις. Να πληρώνεις δυο συνδρομητικά και να βλέπεις ότι υπάρχει από αθλητικά σε όλο το κόσμο και να έχεις μπλέξει με τον gamoαντ1 στη F1 1
dtk-386 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 1 λεπτό πριν, primeragt είπε Τι Αντ1 ρε παιδιά. Αν δεν έχετε f1 βάλτε κάνα livestream να βρείτε την υγεία σας. αν δεν το χεις παρει χαμπάρι
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου WTF τι λενε στον NOR για το DRS? Εχει σχεση με το προβλημα του RUS? 1
primeragt Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Just now, dtk-386 said: αν δεν το χεις παρει χαμπάρι Ναι οκ το ξέρω... Ας είχε υπηρεσία σοβαρή να τη πληρώσω. Αυτό είναι εκτρομα.
ghostrider Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε WTF τι λενε στον NOR για το DRS? Εχει σχεση με το προβλημα του RUS? εχει θεμα ο πομποδεκτης του rus και μαλλον μπερδευει το drs 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Μόλις τώρα, ghostrider είπε εχει θεμα ο πομποδεκτης του rus και μαλλον μπερδευει το drs Ναι κατι τετοιο ειναι. Γιατι δεν παιρνουν δεδομενα για το που ειναι ο RUS οποτε δ εν ξερουν αν ειναι κατω απο 1 sec
sattack Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Οι McLaren συνεχίζουν από πέρυσι να κουτουλάνε την ταμπέλα με το νο1. Μαλλον το 'χουν για γούρι!
totalius Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Lando γατάκι λίγε Norris . Είσαι λίγος πολύ λίγος για πρωταθλητής
vaggos88 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου McLaren dominance is bad for the sport. Περιμένω τον horner να βγει να το πει 9
ghostrider Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Kαι οι 3 πρώτοι έχουν σαν βασιλιά τον Κάρολο ωραια γραβατα ο καρολος 2
vassilis018 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 16 minutes ago, safridia said: Οκ ξερω κουραζει αλλα ο Αντ1+ ειναι οτι πιο ΓΤΠΚ πραγμα εχω δει ποτε μου. Δεν ντρεπονται; γιατί παραπονιέστε? το μισό νήμα εδώ μέσα είναι για ποστ που έχουν σχέση με τον ΑΝΤ+. Παιδιά παιδιά δίνει η ΔΕΗ τζάμπα τον ΑΝΤ1+, παιδιά παιδιά δίνει ο Μπάμπης ο μπακάλης το ΑΝΤ+1 δωρεάν. Παιδιά παιδιά ΑΝΤ+1. Ότι πληρώνεις, πέρνεις λένε. Κάτι θα ξέρουν 2
Sarandis Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Εγώ μια χαρά έβλεπα αντ1 πάντως όταν το f1tv στον προηγούμενο αγώνα δεν έπαιζε στην αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα