Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xxatziva είπε

περσι για προσπερασμα απεξω πεφτανε 10δευτερολεπτα. τωρα απλα δωσε θεση πισω και ολα οκ? maf1a. αφου στο τελος θα αλλαξει το αποτελεσμα κλασικά. το χάρτινο πρωταθλημα και φέτος συνεχιζεται. μια αηδια εχει καταντησει αυτο πλεον. οτι θελουν κανουν αυτοι που τα τσεπωνουν χοντρα και αλλοιώνουν το αποτελεσμα.

Καταλαβαίνεις ότι τα 10" πέφτουν αν ΔΕΝ δώσεις τη θέση πίσω, και όχι επειδή έκανες προσπέραση εκτός έτσι;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ghostrider είπε

sainz εχει μια τρυπα να στο μονοθεσιο ... 

Απο την επαφη με τον Tsunoda? Και δεν εφαγε ποινη ο Tsunodas και την εφαγε ο Lawson για λίγο που φίλησε τον brazileiro.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ghostrider είπε

Αν την δωσεις τη θεση πισω πριν παει στους κριτες γλυτωνεις την ποινη στα σιγουρα. Αν εχεις μονοθεσιο που ειναι 2 sec στον γυρο ταχυτερο και δεκα sec να φας ποινη δεν σε νοιαζει

επιτρεπετε να τα αντικαταστησει με αλλα κομματια ιδιας εκδοσης και να μετρηθει με αυτα.

Μάλλον δεν έπιασες το χιουμοριστικό του ποστ μου. Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω. 😜

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zanskou είπε

O Hamilton γιατί έπεσε τόσο πίσω από τον Νορις ρε παιδιά ; 

Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με το τωρινό set ελαστικών του, το είπε και στο team radio. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ ξερω κουραζει αλλα ο Αντ1+ ειναι οτι πιο ΓΤΠΚ πραγμα εχω δει ποτε μου. Δεν ντρεπονται;

image.png.311606d25b2872dce13df5b2d98efa8f.png

Επεξ/σία από safridia
  • Sad 3
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...