vaggos88 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 44 λεπτά πριν, ghostrider είπε Εξοδος απο την AM για τον Dan Fallows που ειχε παει εκει απο την RB σαν το δεξι χερι του Newey. Τελικα η AM πηρε τον original Newey και τον Cardille απο την φοραδα (οταν τελειωσει με το καλο την gardening leave) και ο Dan το καπελακι του. https://www.autosport.com/f1/news/fallows-set-to-leave-aston-martin-organisation/10712059/ ΥΓ Δεν βλεπω να δουλευει το νεο πατωμα της φοραδας .... Παλι κουβα θα παμε Μα ειχε πει ο Vasseur. Μη περιμενετε θαυματα. Αλλα μην ανησυχεις, του χρόνου θα παμε καλυτερα. 🤡 6
Lotof Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) O Tsunoda φταίει σίγουρα. Γενικά οι κακές επιλογές που κάνουν σε μέτριους δεύτερους οδηγούς. Σαν 2 σταγόνες νερό τα 2 red bull. Ακόμα πιστεύετε σε δράκους ε ; Μια ομάδα για έναν οδηγό. Αυτά τα χάλια δεν τα έκανε ούτε η Mercedes με τον Μπότας. Τουλάχιστον είχε ισάξιο μονοθέσιο και έχανε στα ίσια. Επεξ/σία 11 Απριλίου από Lotof 3
liakjim Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Lotof είπε O Tsunoda φταίει σίγουρα. Γενικά οι κακές επιλογές που κάνουν σε μέτριους δεύτερους οδηγούς. Σαν 2 σταγόνες νερό τα 2 red bull. Ακόμα πιστεύετε σε δράκους ε ; Μια ομάδα για έναν οδηγό. Αυτά τα χάλια δεν τα έκανε ούτε η Mercedes με τον Μπότας. Τουλάχιστον είχε ισάξιο μονοθέσιο και έχανε στα ίσια. Εκπληκτικό που υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν αυτά που λες. Βασικά όχι. Δεν μου δημιουργούν έκπληξη. Μάλλον απογοήτευση.
Nabuko Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Του έμεινε το τιμόνι στα χέρια του Αλόνσο. Τι θα γινόταν αν πήγαινε να στρίψει με πολλά χλμ? 1
vaggos88 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Του έμεινε το τιμόνι στα χέρια του Αλόνσο. Τι θα γινόταν αν πήγαινε να στρίψει με πολλά χλμ? Ευτυχώς δεν ειδαμε τι θα είχε συμβει, νομίζω όμως οτι θα φανε και χρηματικη ποινη για αυτο. 1
primeragt Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 35 minutes ago, vaggos88 said: Ευτυχώς δεν ειδαμε τι θα είχε συμβει, νομίζω όμως οτι θα φανε και χρηματικη ποινη για αυτο. Βασικά έχουμε δει, πριν 31 χρόνια, απλά θα τον έσωζε τα νέα μέτρα ασφαλείας των μονοθεσίων. 2
liakjim Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 42 λεπτά πριν, Nabuko είπε Του έμεινε το τιμόνι στα χέρια του Αλόνσο. Τι θα γινόταν αν πήγαινε να στρίψει με πολλά χλμ? Γιατί μου φάνηκε ότι το έκανε μόνος του σαν reset;
specre Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Πηγή: PRACTICE DEBRIEF: Are McLaren really on 'another planet' in the Bahrain desert? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 3
johnmayson Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 14 ώρες πριν, vaggos88 είπε Μα ειχε πει ο Vasseur. Μη περιμενετε θαυματα. Αλλα μην ανησυχεις, του χρόνου θα παμε καλυτερα. 🤡 Καλημερα γενικως για φερραρι περιμενουμε μεχρι μαιαμι που θα ολοκληρωθουν οι πρωτες αναβαθμισεις ξεκινουν απο αυτο το αγωνα αλλα θα ολοκληρωθουν στο μαιαμι.Οπως εχω πει οταν ολοκληρωθουν οι πρωτοι 5 αγωνες θα εχουμε τα πρωτα συμπερασματα γ φετος. Δε θα παμε καλυτερα του χρονου και γενικως αν δε λυσουμε το προβλημα που υπαρχει ποιος θα σχεδιασει το αμαξι απο τη στιγμη που δε ηρθε ο νιουι.ποια ειναι η εναλλακτικη λυση ωστε να εχουμε ενα σοβαρο και σταθερο πλανο με εναν ανθρωπο που θα εμπιστευομαστε σ αυτο τομεα.Αν δε το βρουμε δεν θα χουμε τυχη αυτο πιστευω γω. 1
sattack Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου O Max ειπε: αν ήμουν στη McLaren ουτε που θα με βλέπατε. Εκτος απο τον Norris, αναρωτιέμαι αν υπαρχει άλλος στον πλανήτη που να διαφώνησε. 😅 3
papp0us Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 2 λεπτά πριν, sattack είπε O Max ειπε: αν ήμουν στη McLaren ουτε που θα με βλέπατε. Εκτος απο τον Norris, αναρωτιέμαι αν υπαρχει άλλος στον πλανήτη που να διαφώνησε. 😅 Γιατι; Και στην Mclaren θα είχε 5 χρόνια ολη την ομάδα να φτιάχνει και τις βίδες εκεί που τον βολεύουν; Πρώτα απο ολα ειναι γέρος, δε μπαίνει σε Mclaren, έχουμε επίπεδο, δεύτερον, ας φύγει απο την μαμα Redbull που του κάνει και τη χωρίστρα, και να πάει αλλού να κάνει τα ίδια, και μετά τα ξαναλέμε. Με τη Mclaren και το Boyband δε θα τα βάζει, ξέρουμε που μένει. 6
cinemusic Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Και εγώ είμαι περίεργος να δω αν κάποια μέρα αποφασίσει να αφήσει την RB ακόμα και όταν δεν θα μπορεί να του δίνει μονοθέσιο για νίκες . Η απάντηση του Νόρις πιστεύω πως ήταν to the point.
basilis_k6 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 14 λεπτά πριν, sattack είπε O Max ειπε: αν ήμουν στη McLaren ουτε που θα με βλέπατε. Εκτος απο τον Norris, αναρωτιέμαι αν υπαρχει άλλος στον πλανήτη που να διαφώνησε. 😅 τετοιες δηλωσεις ανουσιες απλα χαλανε το ονομα που αφηνεις στο σπορ. αμα εισαι μαγκας φυγε για αλλη ομαδα και ξαναπαρε πρωταθλημα. ετσι κανουν οι goat, αλλαζουν ομαδα για να το αποδειξουν. παντα ετσι γινετε στο μηχανοκινητο, για να αποδειξεις οτι εισαι ανωτερος το κανεις με 2 διαφορετικα τιμονια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα