Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 6/4/2025 στις 11:00 ΠΜ, specre είπε

Προφανώς τα δίνει ο ANT1 δωρεάν, μέσω τρίτων για να δείχνει σε F1 ότι έχει συνδρομητές. 

Ακριβως αυτο για να πιασουν ενα νουμερο. Εγω ξυπνησα το πρωι και ειδα περιγραφη για το τι εγινε στο αγωνα ( ναι στη f1 δε με νοιαζουν τα σποιλερ) και τωρα τ απογευμα κονσερβα απο αντ. Χασιμο χρονου για να δουμε το ευνοημενο. Καλυτερα που δε το δες και γω λογικα δε θα το δω ολο.

Ο stroll εκει πισω τελευταιος πρεπει να χε συνδεθει με ερτ1 να βλεπε βουγιουκλω ειναι το αμαξι δικο μου ( ειναι στρωμα μου μονο βλεπω ερτ1 ταινια) 😀

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 6/4/2025 στις 11:46 ΠΜ, Sarandis είπε

Eίναι ηλίθιοι

O Sainz πρέπει να απαντήσει σαν τον Κίμι για το γιατί δεν ήταν στην ώρα του

• Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα κανονικα τον αγωνα το πρωι σε router vodafone χωρις να υπαρχει καλο σημα και τωρα που ειμαι σπιτι με cosmote στην τηλεοραση κανει buffering με 300αρα ταχυτητα.

Οποτε ειτε κατι παιζει με την cosmote, ειτε με την τηλεοραση που ειναι android. Πιθανο να φταιει η cosmote, καθως τωρα που το τσεκαρω κανει buffering και στο κινητο..

Καποιος ειχε αναφερει επισης οτι εχει το ιδιο προβλημα με συνδεση cosmote. Αλλα πως μπορει κατι τετοιο να βγαζει νοημα;

Επισης δεν παρατηρησα καμια αλλοιωση εικονας και αυτο που προσπαθει να αλλαξει την αναλυση, οταν το εβλεπα στο tablet με το vodafone router, εχοντας κακο σημα..

Τα φωτα σας.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
  Στις 6/4/2025 στις 1:38 ΜΜ, Witcher1st είπε

Ειδα κανονικα τον αγωνα το πρωι σε router vodafone χωρις να υπαρχει καλο σημα και τωρα που ειμαι σπιτι με cosmote στην τηλεοραση κανει buffering με 300αρα ταχυτητα.

Οποτε ειτε κατι παιζει με την cosmote, ειτε με την τηλεοραση που ειναι android. Πιθανο να φταιει η cosmote, καθως τωρα που το τσεκαρω κανει buffering και στο κινητο..

Καποιος ειχε αναφερει επισης οτι εχει το ιδιο προβλημα με συνδεση cosmote. Αλλα πως μπορει κατι τετοιο να βγαζει νοημα;

Επισης δεν παρατηρησα καμια αλλοιωση εικονας και αυτο που προσπαθει να αλλαξει την αναλυση, οταν το εβλεπα στο tablet με το vodafone router, εχοντας κακο σημα..

Τα φωτα σας.

Επέκταση  

Εγω και πέρυσι και φέτος βλέπω μια χαρά απο το κινητό ή το laptop

Vodafone έχω σπίτι 

Ουτε κολλάει ούτε πρόβλημα στην ανάλυση της εικόνας 

• Super Moderators
Δημοσ.

Τραγικό το κεντρικό θέμα του BBC. "Πώς έκλεψε ο Φερτσάπεν [το GP] της Σουζούκα"

Εντάξει, βρετανικό κανάλι, έχουν φέτος Βρετανό οδηγό στο ομολογουμένως ταχύτερο αυτοκίνητο, δεν θα τους ψέξει κανείς αν χαρούν για μια επιτυχία συμπατριώτη τους, αλλά δεν μπορεί να γράφεις "έκλεψε".

Τι έκλεψε; Τους άφησε (όλους, και την ομάδα του) να κοιτάνε αποσβολωμένοι στις κατατακτήριες και οδήγησε υποδειγματικά στον αγώνα. Καθαρότατη νίκη.

Τον χωνεύεις, δεν τον χωνεύεις, είναι ο καλύτερος οδηγός αυτή τη στιγμή. Όταν είχε το καλύτερο αυτοκίνητο έβγαινε πρωταθλητής διά παρελάσεως και τώρα που δεν το έχει παραμένει ανταγωνιστικός.

• Like 9
Δημοσ.
  Στις 6/4/2025 στις 1:51 ΜΜ, Tasos19s είπε

Εγω και πέρυσι και φέτος βλέπω μια χαρά απο το κινητό ή το laptop

Vodafone έχω σπίτι 

Ουτε κολλάει ούτε πρόβλημα στην ανάλυση της εικόνας 

Εγω αναφερομαι συγκεκριμενα οτι υπαρχει προβλημα μονο στη Cosmote. Σε vodafone ουτε εγω εχω προβλημα.

Δημοσ.
  Στις 6/4/2025 στις 3:29 ΜΜ, Snoob είπε

Τι έκλεψε; Τους άφησε (όλους, και την ομάδα του) να κοιτάνε αποσβολωμένοι στις κατατακτήριες και οδήγησε υποδειγματικά στον αγώνα. Καθαρότατη νίκη.

Το "έκλεψε" το γράφουν μεταφορικά. 

Στο άρθρο από αυτά που διαβάζω τον παραδέχονται σαν οδηγό

Max Verstappen stole the Japanese Grand Prix from McLaren with a weekend of the sort of rare perfection that comes only from drivers of the very highest quality.

Verstappen's Red Bull was not the fastest car around Suzuka, but the four-time champion converted his stunning pole position on Saturday into his fourth consecutive win at the track.

His drive on Sunday - under pressure from the McLarens all race, albeit knowing that overtaking was next to impossible in cars with relatively closely matched performance - was flawless.

• Like 5
Δημοσ.
  Στις 6/4/2025 στις 3:29 ΜΜ, Snoob είπε

Τραγικό το κεντρικό θέμα του BBC. "Πώς έκλεψε ο Φερτσάπεν [το GP] της Σουζούκα"

Εντάξει, βρετανικό κανάλι, έχουν φέτος Βρετανό οδηγό στο ομολογουμένως ταχύτερο αυτοκίνητο, δεν θα τους ψέξει κανείς αν χαρούν για μια επιτυχία συμπατριώτη τους, αλλά δεν μπορεί να γράφεις "έκλεψε".

Τον χωνεύεις, δεν τον χωνεύεις, είναι ο καλύτερος οδηγός αυτή τη στιγμή. Όταν είχε το καλύτερο αυτοκίνητο έβγαινε πρωταθλητής διά παρελάσεως και τώρα που δεν το έχει παραμένει ανταγωνιστικός.

Επέκταση  

To stole δεν έχει απαραίτητα αρνητική χροιά. Και στα ελληνικά το λέμε "εκλεψε τη νίκη" . Και στην πράξη ισχύει μιας και δεν το είχαμε για πιθανό πριν το qualy. Και το κείμενο μέσα στο άρθρο είναι άκρως εγκωμιαστικό για τον ολλανδό. Προσωπικά δεν βλέπω γιατί θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο θέμα. 

• Like 3
Δημοσ.

Το κείμενο είναι άψογο. Ο Snoob το λέει για τη χρήση της λέξης, μιας και θα μπορούσαν να γράψουν snatched, grabbed ή οτιδήποτε άλλο.

Είναι στα όρια του clickbait ο τίτλος.

Το άρθρο είναι πολύ σοβαρά γραμμένο

Δημοσ.

Σοβαρό άρθρο, άκρως εγκωμιαστικό για τον Max και από τον τίτλο του ακόμα, τοποθετεί τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Ο πιλότος Max, "έκλεψε" τη νίκη, από την πρώτη σε δυναμική ομάδα, McLaren.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...