Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, primeragt είπε

Θα έχουμε τους ίδιους μετεωρολόγους με μας...

Οπότε διέπονται από τους ίδιους κανόνες που δεν επιτρέπουν την ακριβή τοπικού επιπέδου πρόγνωση. 

• Haha 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οσοι βλέπετε με ΑΝΤ1 σας συλλυπούμαι. Είμαι στο 1.298ο refresh για να παιξει από 144p σε 480p. 💀

Ελπίζω να μην πληρώνει κάποιος για αυτό το χάλι.

Δημοσ.

Η περιγραφή είναι το τελευταίο τους πρόβλημα. Πλατφόρμα επι πληρωμή και να μην έχει ένα αξιοπρεπές στριμ 1080p τουλάχιστο. Σόρι για το οφτοπικ αλλά έχω αγανακτήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με εξαίρεση την προσπεραση Χάμιλτον στον Hadjar στην εκκίνηση, οι πρωτοι 10 τερματισαν οπως ξεκινησαν. 

Ο Αντονελλι εξαιρετικος, πιστεύω έπρεπε να ηταν ο driver of the day. 

O Norris δεν έφθασε καν να παρει DRS απο Max, πολυ γρήγορη και σήμερα η Redbull. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, safridia είπε

Ναι θα φτασει και θα περασει Μαξ οταν δεν μπορει να περασει τον Νορις. Πως τα λετε αυτα βρε παιδια;

μου θύμισε τον Ζήκο (Χατζηχρήστος) που ήθελε να μαλώσει με τον Κιτσάρα (Ρίζος) αλλά τον κράταγε η κυρα Δέσποινα (Μαρίκα Νεζερ) και εκείνος της έλεγε μην με αφήσεις κράτα με αλλά ταυτόχρονα ήθελε να πλακωθεί με τον Ρίζο.:lol:

• Haha 2
Δημοσ.

Καλημέρες. Ευτυχώς που δεν ξύπνησα. Σε 10 λεπτά είδα όλο τον αγώνα. :wacko:

Δεν χωνεύω τον Max, αλλά.... ρε κατσαρίδα σε πάτησε για τα καλά.

norris.jpg.35272fa0491dfd6cb107366e8b584213.jpg

Φαντάσου να είχε το "διαστημόπλοιο" σου. Για την κλάψα σου έκανε μαθήματα ο κοτσίδας; :P

Οι υπόλοιποι (μετά τους 3 πρώτους) τρέχουν πάλι σε άλλο πρωτάθλημα. Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν τα πράματα σύντομα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...