Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην αγγλικη μεταδοση παντως λενε πως επαιξε ρολο το πως τα παει ο max με τα hard ... 
Το λογικο ειναι να πανε παλι οσο πιο μακρια με τα δευτερα medium και να βαλουν soft για σπριντ στο τελος (αν δεν σκασει κατι αλλο)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, safridia είπε

Ποσο χαλια μου φαινονται ολες αυτες οι πιστες μεσα στην ερημο με τους κελεμπιες

λες και τρεχουν μονοι τους ειναι. θεατες δεν βλέπεις πουθενα

Δημοσ.
6 minutes ago, GoMaR said:

ειναι βλακες στην φερραρι ;

6 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Δεν καταλαβαινω ρε φιλε...αρα απο M σε M και τελος σε S? 

Μαλλον εμεις ειμαστε οι βλακες, οποτε και εγω σταματαω να ασχολουμαι. Οι ανθρωποι παιρνουν εκατομμυρια, εχουν δεκαδες οθονες με εκατονταδες στατιστικα. Φανταζομαι κατι θα ξερουν παραπανω απο εμεας. Οσο και εαν μας φαινεται παραξενη αυτη η στρατηγικη.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Witcher1st said:

Μαλλον εμεις ειμαστε οι βλακες, οποτε και εγω σταματαω να ασχολουμαι. Οι ανθρωποι παιρνουν εκατομμυρια, εχουν δεκαδες οθονες με εκατονταδες στατιστικα. Φανταζομαι κατι θα ξερουν παραπανω απο εμεας. Οσο και εαν μας φαινεται παραξενη αυτη η στρατηγικη.

Εννοειται οτι ξερουμε περισσοτερα απο τον καναπε βλεποντας τιβι και διαβαζοντας ινσομνια :P

• Haha 8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Witcher1st είπε

Ειδικα της ferrari τους αμφισβητω μεχρι να τελειωσει ο αγωνας! 🤡😅🤣

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Ειναι που δεν εχουν και αψογο ιστορικο σωστων αποφασεων.
Αν κανανε τετοια αλλαγη στο φτερο βασισμενοι στον μαξ και το πετυχαν ισως να αλλαξαν τα πραγματα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, GoMaR είπε

εντωμεταξυ so far δειχνει η πιο σωστη στρατηγικη της φερραρι :P

οταν τα παιζουν στην τυχη σε καθε αγωνα, μια θα την πετυχουν. Βεβαια μην λεμε πολλα εχουμε αλλο τοσο 🤣

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...