ghostrider Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 52 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Τι 150cm αναποδα και μπουρδες... το chaos θα μπορει να πηγαινει 50cm επανω απο το εδαφος, θα περνάει πανω απο λίμνες, ποταμια και οι λακουβες θα ειναι πια μια μακρινη αναμνηση........ Αμα θελει να βγει απο το υποστεγο του σε ελληνικο δρομο οχι δυνατοτητα αιωρησης πρπει να εχει αλλα δυνατοτητα τηλεμεταφορας 2
sattack Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Norris πριν το Quali: "δεν είμαστε και τόσο μπροστά από τις άλλες ομάδες όσο λένε. Να δούμε..." Norris μετά το Quali: "ο Oscar μάλλον θα ρίξει γύρο σε όλους τους άλλους, οπότε εγώ πρέπει να προσπαθήσω να βγω 2ος." 😅 1
specre Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 25 λεπτά πριν, sattack είπε Norris πριν το Quali: "δεν είμαστε και τόσο μπροστά από τις άλλες ομάδες όσο λένε. Να δούμε..." Norris μετά το Quali: "ο Oscar μάλλον θα ρίξει γύρο σε όλους τους άλλους, οπότε εγώ πρέπει να προσπαθήσω να βγω 2ος." 😅 Αυτά είναι λόγια του @papp0us. Αυτός του τα γράφει/στέλνει σε μηνύματα και τα λέει μετά ο κατσαρίδας. 1
ASFE Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου Εβαλα επιτελους F1TV σε apple tv Τα δοκιμαστικα τα ειδα στο Pc. Καλα χαθηκα με τα παραθυρα και το πως μπαινει καποιο 1ο το αλλο απο κατω η διπλα κλπ. Μου αρεσε πιο πολυ το παλιο σετ απ. Στα του qualy Πιαστρι Λεκ και ρασσελ ηταν φοβεροι. RBR δειχνει να μην παταει καλα.... O Lewis τρελη φαπα 6 δεκατων... Καλο αγωνα 2
specre Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ASFE είπε Εβαλα επιτελους F1TV σε apple tv Τα δοκιμαστικα τα ειδα στο Pc. Καλα χαθηκα με τα παραθυρα και το πως μπαινει καποιο 1ο το αλλο απο κατω η διπλα κλπ. Μου αρεσε πιο πολυ το παλιο σετ απ. Apple TV + F1TV = 4K Καλή θέαση! Επεξ/σία 13 Απριλίου από specre
vassilis018 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 24 minutes ago, ASFE said: Εβαλα επιτελους F1TV σε apple tv Τα δοκιμαστικα τα ειδα στο Pc. Καλα χαθηκα με τα παραθυρα και το πως μπαινει καποιο 1ο το αλλο απο κατω η διπλα κλπ. Μου αρεσε πιο πολυ το παλιο σετ απ. Στα του qualy Πιαστρι Λεκ και ρασσελ ηταν φοβεροι. RBR δειχνει να μην παταει καλα.... O Lewis τρελη φαπα 6 δεκατων... Καλο αγωνα εμ βέβαια, όταν σου έλεγα να μπεις τζάμπα στην συνδρομή που έχω, πετούσες χαρταετό Πλήρωνε τώρα να βάλεις μυαλό 2
ASFE Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου χαχα ρε Μπιλ μεχρι τελευταια στιγμη δεν ηξερα τι θα κανω. Αλλα δακγωσε ο σκυλος το google tv, μετα χαλασε και η τηλεοραση και γενικα ειχαμε αλλαγες τελευταιας στιγμης. Του χρονου καλα να μαστε σκυλος 1
eri77 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Τι παραπάνω δίνει το app σε apple TV 4k?? I να φανταστώ ότι σε παραθυράκια θα έχει τούς lape time's, helmet cam, τι άλλο??
vassilis018 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 4 minutes ago, ASFE said: χαχα ρε Μπιλ μεχρι τελευταια στιγμη δεν ηξερα τι θα κανω. Αλλα δακγωσε ο σκυλος το google tv, μετα χαλασε και η τηλεοραση και γενικα ειχαμε αλλαγες τελευταιας στιγμης. Του χρονου καλα να μαστε σκυλος μπράβο στο σκυλάκο. Mόνο Apple 1
ASFE Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 26 minutes ago, eri77 said: Τι παραπάνω δίνει το app σε apple TV 4k?? I να φανταστώ ότι σε παραθυράκια θα έχει τούς lape time's, helmet cam, τι άλλο?? 4K αναλυση. Αυτο ειναι το βασικο για μενα! 1
xacto Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στο θέμα μας που είναι η F1, η McLaren θα ήταν το πρώτο μονοθέσιο που θα έπεφτε, αν οδηγούσαν ανάποδα σε τούνελ μειώνοντας ταχύτητα, λόγω εύκαμπτων φτερών. Απότι λένε οι κακές γλώσσες, εγώ δεν τα πιστεύω.
papp0us Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 5 λεπτά πριν, xacto είπε Στο θέμα μας που είναι η F1, η McLaren θα ήταν το πρώτο μονοθέσιο που θα έπεφτε, αν οδηγούσαν ανάποδα σε τούνελ μειώνοντας ταχύτητα, λόγω εύκαμπτων φτερών. Απότι λένε οι κακές γλώσσες, εγώ δεν τα πιστεύω. Είναι οι ίδιες πηγές για αυτές τις γλωσσες που ανέφεραν ότι ένας συγκεκριμένος οδηγός θα εξαφανιζόταν αν οδηγούσε McLaren, ή τίποτα πιο έμπιστες αυτή τη φορά; Φιξ γιορ φακιν Καρ κύριοι. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Γιατι με Medium τα ferrari? Δεν περιμεναν να τους καταπιουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα