haHa Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, ASFE είπε Ειδα τα fps. Οκ ειπαμε η Αυστραλια ειναι περιεργη πιστα για συμπερασματα Λεκλερ δυνατος. Σου λεει ολο τον χειμωνα ασχολειστε με τον Χαμ. Ε εγω θα του ριξω μεσο ορο μισο σεκ ετσι στην αρχη για να σας δειξω.😆 Nα σταθω σε αυτο λιγο. Ειναι απογοητευτικο να βλεπουμε τον Χαμ να λεει οτι ειναι νωρις να μιλαει για pole επειδη ακομα μαθαινει το μονοθεσιο: 'A little bit early' to fight for pole - Hamilton Αναφορά σε κείμενο He said: "For me I think it's a little bit early (to go for pole) as I continue to learn the car, but never say never. "I will give it everything and (I'm) just not putting too much pressure on. Try and enjoy it. I have some pace to find. I know where to find it. It's just about going out and doing it." Τετοια δεν ελεγε ουτε οταν ηρθε το 2007 σαν rookie στην F1. Nομιζω οτι ειναι σαν να παραδεχεται οτι ειναι past his prime. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από haHa 2
ghostrider Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 53 λεπτά πριν, ASFE είπε Ειδα τα fps. Οκ ειπαμε η Αυστραλια ειναι περιεργη πιστα για συμπερασματα Λεκλερ δυνατος. Σου λεει ολο τον χειμωνα ασχολειστε με τον Χαμ. Ε εγω θα του ριξω μεσο ορο μισο σεκ ετσι στην αρχη για να σας δειξω.😆 Μακλαρεν δεν ηταν τοσο τραινο οσο τις περιμενα..Αλλα και παλι μπορει να δοκιμαζαν πραγματα. Οπως και οι ταυροι που δε νομιζω να ειναι πισω απο την αδελφη ομαδα. Σαινθ δειχνει να εγκληματιζεται γρηγορα στο νεο περιβαλλον. Ο Λιαμ ηταν αργος. Το δηλωσε και ο ιδιος. Τι να πω πιστευω να μη βγει Τσεκο και αυτος. Οσοι ειδαν 4Κ ευχαριστημενοι? οι παπαγια εχουν φερει πισω πτερυγα με λιγοτερο drag. Κερδιζουν στις ευθειες χανοντας λιγο στις στροφες (κατι μου θυμιζει .... καποιου ταυρου την λογικη αντιγραφουν λεμε τωρα). φοραδα περισσοτερη πτερυγα πισω θεωρητικα καλυτερες στροφες και καλυτερη διαχειριση πισω ελαστικων (και καλα να παει βεβαια καπου θα υπαρχει ενα plan να τα κανει ολα κ@#ο). Ο σερ (που δεν μπορω ακομα να τον συνηθησω με τα κοκκινα) περιμενα να ειναι πιο κοντα. Αν δεν εχει αλλο προγραμμα τοτε δυσκολα τα πραγματα .. θα εχει τη συνηθη καταληξη των οδηγων της φοραδας. συμπληρωμα ενσημων και εξοδος. bearman η μεγαλυτερη απογοητευση ... νομιζε πως με τη haas θα παει για Pole υπερεβαλε στουκαρε δυνατα και οι μηχανικοι ακομα συναρμολογουν. williams η διαιτα μαλλον πεδωσε και θα ειναι πιθανον best of the rest. 2
GoMaR Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Βρε παιδια λιγο υπομονη με τον Χαμιλτον... Δε λεω οτι θα στρωσει σιγουρα αλλα θεωρω οτι θα ανεβει κιαλλο.Θεωρω οτι μετα απο 3-4 αγωνες θα μπορουμε να βγαζουμε συμπερασματα. 2
eri77 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, haHa said: Nα σταθω σε αυτο λιγο. Ειναι απογοητευτικο να βλεπουμε τον Χαμ να λεει οτι ειναι νωρις να μιλαει για pole επειδη ακομα μαθαινει το μονοθεσιο: 'A little bit early' to fight for pole - Hamilton Τετοια δεν ελεγε ουτε οταν ηρθε το 2007 σαν rookie στην F1. Nομιζω οτι ειναι σαν να παραδεχεται οτι ειναι past his prime. Πρέπει να πω ότι δεν το περίμενα αυτό το σχόλιο από εσένα. Αυτό επειδή πάντα έχεις δείξει μία υπερβολική συμπάθεια για τον Hamilton... Πέρα από αυτό Ο hamilton σε καμία περίπτωση θα έχει εύκολη ζωή με τον leclerc teammate. Leclerc παίζει να είναι ο πιο γρήγορος οδηγός στο grid. Το 2024 έκανε τεράστια άλμα μπροστά και στα υπόλοιπα Επεξ/σία 14 Μαρτίου από eri77
Lotof Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Άλλη μια χρόνια που ο ΜΑΞΑΡΟΣ Θ απολαμβάνει χωρίς άγχος το ξεκάθαρα νούμερο ένα στην ομάδα. Ήδη στα fp practice o Lawson έτρεχε με την μύτη από τα χειμερινά τεστ ενώ ο Max με το τελευταίο σπεκ. Το budget cost saving πάει γόνα για το πρωτοπαλίκαρο τους. Και μέσα σε όλα αυτά είπαν ας του μαμησουν και την ψυχολογία του Lawson πριν τα μυαλά του πάρουν αέρα. He should not go into the season thinking: 'I have to beat Max Verstappen now'. I think that's just not possible. 1
Xristaras12 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 5 ώρες πριν, vaggos88 είπε Υπαρχει εξήγηση σε αυτο. Οταν βλεπεις απο PC Δεν καταγραφετε στις συσκευές. Αν μπεις απο 2 συσκευές οπως για παραδειγμα TV και Smartphone που τα καταγραφει τότε λογικα θα μπλοκαρει την μια. είχα γράψει και χτες οτι οταν ειχε το warm up ειδα απο 2 κινητά με τον λογαριασμό μου ταυτόχρονα live. Δυστυχώς δεν θα έχω 2η συσκευή να το δοκιμάσω αυτό το σουκου.
Nabuko Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Lotof είπε Άλλη μια χρόνια που ο ΜΑΞΑΡΟΣ Θ απολαμβάνει χωρίς άγχος το ξεκάθαρα νούμερο ένα στην ομάδα. Ήδη στα fp practice o Lawson έτρεχε με την μύτη από τα χειμερινά τεστ ενώ ο Max με το τελευταίο σπεκ. Το budget cost saving πάει γόνα για το πρωτοπαλίκαρο τους. Και μέσα σε όλα αυτά είπαν ας του μαμησουν και την ψυχολογία του Lawson πριν τα μυαλά του πάρουν αέρα. He should not go into the season thinking: 'I have to beat Max Verstappen now'. I think that's just not possible. Ο Lawson καλό είναι να μην ασχολείται με τον τετράκις πρωταθλητή και να προσπαθήσει για αρχή να τερματίζει μπροστά από Τσουνόντα και Χατζάρ 2
specre Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Πηγή: PRACTICE DEBRIEF: A close fight up front while two midfield teams impress – how is the pecking order looking in Australia? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 3 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, eri77 είπε Εν τω μεταξύ λένε ότι αναμένεται βροχή τήν Κυριακή Μην ξυπνησουμε χαραματα τζαμπα ελπιζω μονο...
basilis_k6 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μην ξυπνησουμε χαραματα τζαμπα ελπιζω μονο... Περσι Αυστραλία δεν είχε κοκκινη σημαία; Εγώ θα σηκωθώ 9, αν έχει βροχή θα το προλαβω. Χα 3
vaggos88 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 29 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Περσι Αυστραλία δεν είχε κοκκινη σημαία; Εγώ θα σηκωθώ 9, αν έχει βροχή θα το προλαβω. Χα Βροχη και 4 rookia θα γινουν σμπαραλια. Μου εδωσες ιδεα να μη σηκωθω απο τις 6. 🤣 1
kjtzemis Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Καλησπερα σε ολους, μολις εκανα την premium συνδρομη στο F1 tv για πρωτη φορα (βασικα στο trials ειμαι για 7 ημερες και βλεπουμε). Ερωτηση, εχω ακουσει πως εχει πολλα καλουδια, ταυτοχρονη προβολη απο διαφορετικες καμερες μονοθεσιων, μπορεις διαβασα σε αλλη συσκευη να βλεπεις τους χρονους του καθενα και κατι τετοια..ισχυουν ολα αυτα? Επισης στην premium λεει 4Κ αναλυση, αυτο ισχυει μονο για live μεταδοσεις δλδ κατατακτηριες, αγωνες, δοκιμες και λοιπα?ρωταω γτ μπηκα να δω τα highlights απο practise 1 και 2 αλλα σαν επιλογη αναλυσης μου εδειχνε μονο SD και HD...το εβαλα σε HD αλλα δεν μπορω να πω πως δειχνει πανω απο 1080P μην πω και παρακατω.Το εχαξα λιγο αλλα δεν εχει συγκεκριμενες επιλογες αναλυσης πουθενα περα απο τις δυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα