doll Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 9 hours ago, GoMaR said: ωχ παλι 300 σελιδες για vpn / τουρκια μυριζομαι... Μηπως να γινει ξεχωριστο thread για αυτους που τους ενδιαφερει ; Ποιος θα το κάνει?
vaggos88 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 9 ώρες πριν, GoMaR είπε ωχ παλι 300 σελιδες για vpn / τουρκια μυριζομαι... Μηπως να γινει ξεχωριστο thread για αυτους που τους ενδιαφερει ; Δεν χρειαζεται. εχουν κλεισει οι τρυπες. Μονο ινδια και αν εχεις iphone γινεται.
specre Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν έχει σχέση με vpn κτλπ, αλλά νομίζω είναι ενθαρρυντικό το παρακάτω: Ελπίζω μόνο να μη "βαρέσουν" τη συνδρομή και για την προσθήκη multiviewer που είναι δωρεάν τόσα χρόνια και "βαράει στα αυτιά" την επίσημη εφαρμογή τους. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από specre
arxontas2323 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Εμένα έκανε αυτόματα ανανέωση εχθές μέσω ινδιας..νομίζω μόνο αυτό έχει μείνει..
sattack Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 μέρες μέχρι να μπουν στην πίστα τα νέα μονοθέσια, 1 εβδομάδα μέχρι να πιάσει δουλειά ο Newey στην ΑΜ, (που σε οποιαδήποτε ομάδα πήγε την έκανε πρωταθλήτρια). Δεν φτάνει που ήταν η πιο πολυαναμενόμενη σεζόν, τωρα θα έχει και ένα μεγάλο reset μετά το 1/3 της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα