prototypegr Δημοσ. Τρίτη στις 03:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:42 μμ (επεξεργασμένο) Και σήμερα ήρθαν και το email της ανανέωσης της συνδρομής F1TV Pro. Παραμένει η ίδια τιμή και τουλάχιστον με την σημερινή τιμή της λίρας, αυτή θα είναι κοντά στα 16€. Μια χαρά! Βέβαια, ακόμα και κανονική τιμή να χρειαστεί να πληρώσω, πάλι θα τα δώσω, γιατί αξίζει και με το παραπάνω. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:44 μμ από prototypegr
vassilis018 Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ πλάκα πλάκα και σε εμένα τελειώνει η συνδρομή μου στο F1TV pro σε ένα μήνα. Θα μας δώσουν καμιά έκπτωση ή θα πληρώσουμε 51 ευρώ όπως πέρσι.
sattack Δημοσ. Τρίτη στις 09:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:16 μμ Τι παραγγέλνεις, τι σου έρχεται από το Temu: 3
GoMaR Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 μμ 15 minutes ago, Cygnus said: Του πάει όμως. AI η real? εχουμε μπλεξει και τα μπουτια μας με τα κωλο ΑΙ τωρα..
Cygnus Δημοσ. Τρίτη στις 10:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:13 μμ (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, GoMaR said: AI η real? εχουμε μπλεξει και τα μπουτια μας με τα κωλο ΑΙ τωρα.. Το πόσταρε η F1, τώρα τι να σου πω. Και ο ίδιος ο Lewis. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:14 μμ από Cygnus 1
vaggos88 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ (επεξεργασμένο) Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:55 μμ από vaggos88 5
liakjim Δημοσ. Τετάρτη στις 01:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:36 μμ Για να δούμε, θα σπάσει ο Χάμιλτον την κατάρα του τάφου των πρωταθλητών;
johnmayson Δημοσ. Τετάρτη στις 01:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:53 μμ Καλα ειναι νωρις ακομα για το f1 tv.Αλλαξανε οι παρουσιαστες;; Αν γνωριζει καποιος ας γραψει ως προς τη αεροδυναμικη σηραγγα ποσα χρονια( ποσο ετων ειναι εννοω) εχει η καθε ομαδα και τι κοστος εχει μια καινουρια;;
vaggos88 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ 2 λεπτά πριν, johnmayson είπε Καλα ειναι νωρις ακομα για το f1 tv.Αλλαξανε οι παρουσιαστες;; Ο Buxton πηγε στο indycar. Δε θα μου λείψει μπορω να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα