johnmayson Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Στις 17/1/2025 στις 11:37 ΠΜ, sattack είπε H λογική λεει ότι πρώτα θα περιμένουν όλοι να δουν που θα κάτσει η μπίλια με τους νέους κανονισμούς του 2026 και θα πάνε σε όσο καλύτερη ομάδα μπορούν το 2027 (εννοείται ότι ο Max είναι νο1 επιλογή για όλες τις ομαδες), μιας και όλα σχεδόν τα συμβόλαια λήγουν τέλος του 2026. Εκτός βέβαια αν κάποιος εχει από πριν πληροφορίες εκ των εσω, πχ να ξέρουν οι Verstappen ότι το πρόγραμμα της RBR παει κατά διαόλου και να παρει διαβεβαιωσεις από τον Newey και την Honda ότι το δικό τους πρόγραμμα παει καλά και να φύγει νωρίτερα? Όμως ποιον θα διώξουν 1 χρονο πριν ληξει το συμβολαιο? Τον Alonso ή τον γιόκα? Ή να πειστεί από τις διαβεβαιωσεις του Toto ότι το πρόγραμμα της Merc παει καλά και να παει εκεί που λήγουν και τα 2 συμβόλαια τέλος του 2025 και κανουν κωλοτουμπες για να πάρουν τον Max? Εγώ θα ήθελα να μην πάει πουθενά τώρα, να πάει καλά η Ferrari, να παρει σύνταξη ο Ham τέλος του 2026 και να έχουμε Lec Max το 2027, αλλά μάλλον ζητάω πολλά! 😅 Απο περυσι λέω οτι υπάρχει στόχευση ας το αναλύσω λίγο. Εχουμε και λεμε ξαφνικα το αμαξι του 24 στη rb έχανε λάδια (δε ευθυνεται ο νιουι αυτος μας λεγανε απο το 23 οτι δε ασχολείται σε καθημερινή βάση με τη φ1).Τα πράγματα εχουν ως εξης ο ευνοημένος έμαθε οτι το 26 ο κινητήρας δε θα ναι καλός και δε διορθώνεται η κατάσταση λογικο αν με ρωτατε. Αρα σε συνεργασία με τη φια υπαρχει σχεδιο για το πως θα φύγει απο τη ομαδα για να παει στη αστον μαρτιν. η φια εβγαλε τα παράνομα εξαρτήματα τη rb γ αυτο εχανε λαδια και πηραν μονο των οδηγων και φυσικα του τελευταιους αγωνες αναστηθηκε το αμαξι ξαφνικα. Η φια σπρώχνει και τη μακλαρεν ( τη αγορασε το ταμείο επενδυτικό του μπαχρειν). Με βαση ολα αυτα το 2025 πιστευω οτι θα γινουν τα εξής δε θα παρει η rb τιποτα και θα δωσουν στη μακλαρεν και στο νορρις το πρωτάθλημα οδηγών. Το κατασκευαστών η στη μακλαρεν η με μικρο ποσοστο στη φερραρι. Προφανως ολο αυτο που γινεται στο παρασκηνιο κατα τη γνωμη μου ειναι λάθος να οριζει η φια πρωταθλητη να βαζει 11 ομαδα και να μας λεει οτι θελει 12.Ο σουλαγιεμ σε συνεργασια με τη liberty που το μονο την νοιαζει ειναι αυτο που αγορασε 5 ευρια πως θα τη φερει 25 ευρια.Η γνωμη μου ειναι πρεπει να καθαρισει η φ1 και να ξέρουμε οτι αυτα που συμβαίνουν στη πίστα ειναι πραγματικά απο τη δουλεια και την εξελιξη των μηχανικων στη καθε ομαδα και οχι να σκεφτόμαστε ποιος εχει ευνοια και διάφορα αλλα.υγ1: ε οχι και ο ευνοημενος στη φερραρι με τιποτα αυτο. υγ2:o σουλαγιεμ δε το παει το χαμιλτον.υγ3: o νιουι στη συνάντηση με το γερακο της μαρτιν δε μπορεί να μη πήρε εγγυήσεις για το ποιός καλος οδηγός θα οδηγεί το αμάξι που θα σχεδιάσει απο το 26 και μετα. 4
mandos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Έχουν βουηξει οι φυλλάδες και done deal το 1 δις για την αλλαγή ομαδας. Βρε silly season από τώρα;;
ekrepali Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου On 18/01/2025 at 13:40, specre said: get in there, Lewis Από αερόσακο σε αερόσακο πάει... 1
mandos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Είδα το Senna, μπορεί να είμαι ο μόνος, αλλά δε μου άρεσε καθόλου. Τίποτα σχετικό με documentary, μια τηλενουβέλα ήταν. Πολλές (κακές) εναλλαγές πλάνων/φωτισμού, σε κουραστικό βαθμό, και καμία σκηνή πραγματικής οδήγησης. Και κακά γραφικά (νόμιζα ότι έβλεπα το Driven... θου κύριε). 2
ASFE Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ετσι ειναι. Απλα δεν ηταν ακριβως ντοκιμαντερ. Ηταν η ζωη Του γυρισμενη σε σειρα. Για να μαθει ακομα παραπανω κοσμος τι σημαινε ο Σεννα για την Βραζιλια αλλα και για την ιδια την Φ1. Την ειδα ευχαριστα γιατι ηξερα τι περιπου θα εβλεπα. 1
mandos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Με απογοήτευσε γιατί ούτε σε αυτό το κομμάτι δεν στάθηκε αρκετά (έως καθόλου). Ας πουμε δεν υπήρχε καμία αναφορά στην κηδεία του: Δεν έμεινε ούτε στο πόσο αγαπητός ήταν, ούτε έδειξε την οδηγική του ικανότητα, και πολλά πολλά άλλα. Σε 6 ώρες μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι καλύτερο. Προφανώς απογοητεύτηκα γιατί περίμενα κάτι άλλο, αλλά ακόμα και στα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε μου φάνηκε "λίγο". Χαρακτηριστικό ότι σε κάθε προσπέραση μοιάζει με ταινία Fast And Furious σε συνδιασμό με Star Trek η όλη λήψη.
liakjim Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, mandos είπε Είδα το Senna, μπορεί να είμαι ο μόνος, αλλά δε μου άρεσε καθόλου. Τίποτα σχετικό με documentary, μια τηλενουβέλα ήταν. Πολλές (κακές) εναλλαγές πλάνων/φωτισμού, σε κουραστικό βαθμό, και καμία σκηνή πραγματικής οδήγησης. Και κακά γραφικά (νόμιζα ότι έβλεπα το Driven... θου κύριε). Τη ξεκίνησα, είδα ότι είναι μια βλακεία, την έκλεισα και τελικά είδα του Σουμάχερ ( που είναι τούμπανο)
konc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 3 hours ago, ekrepali said: Από αερόσακο σε αερόσακο πάει... Δεν τον κόβω και πολύ του συγκεκριμένου ανταλλακτικού πάντως, για κανά λεβιέ ταχυτήτων το συζητάω 😁 1
liakinen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ASFE είπε NEW ERA Στην συγκεκριμένη φωτό, ο ΣΕΡ είναι πραγματικός ΣΕΡ, η αλήθεια να λέγεται. Από προσωπικότητα είναι μακράν ο κορυφαίος ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Οι υπόλοιποι (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις πχ MAX, Nando) είναι κομπάρσοι της πλάκας μπροστά του. 4 2
sattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, liakinen είπε Στην συγκεκριμένη φωτό, ο ΣΕΡ είναι πραγματικός ΣΕΡ, η αλήθεια να λέγεται. Πήγε στους Ιταλούς και απο σαλτιμπαγκο τον ντύσανε gentleman. Μέχρι και wiseguy θα έλεγα 😅 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα