Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/12/2024 στις 1:36 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Προχθες & χθες ειδα το Senna στο Netflix. Οποιος το εχει αφησει σαν και εμενα πρεπει να το δει. Αρκετα καλοδουλεμενη σειρα και απο τι καταλαβα πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.

Εμενα τουλαχιστον καταφερε να με ανατριχιασει με τα αληθινα πλανα αλλα και με τους ηθοποιους αρκετες φορες. Ισως βεβαια επειδη δεν ειχα παραστασεις του Senna, καθως ημουν 2 χρονων οταν εφυγε απο την ζωη, να ηταν πιο ευκολο σε σχεση με καποιους που τοτε ηταν 15-20 χρονων και τα θυμουνται τα σκηνικα.  

Το σημαντικοτερο ειναι οτι με εβαλε και σε ενα τρυπακι να ψαξω για τον Senna παραπανω πραγματα, αγωνιστικα και μη. 

Το είδα κι εγώ χθες και σήμερα. 

Πάρα πάρα πολύ καλό. Φανταστικό. Άψογη σκηνοθεσία. Όλα εντελώς αυθεντικά. Πολύ μου άρεσε και πως έντυνε με φανταστικά κομμάτια μουσικής κατάλληλα επιλεγμένα για κάθε περίσταση, μου αρέσει πάρα πολύ όταν γίνεται αυτό. Νομίζω απόλυτα πετυχημένο πέρα από κάθε προσδοκία. Πολύ συγκινητικό. 

• Like 1
Δημοσ.

Brawn 2023

bgp.jpg.e3895efcf6cc4f0d589dd77b5a895798.jpg

Εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, για το θαύμα του 2009, με το όνομα BrawnGP ή πως ένας ιδιοφυής μηχανικός με 80 μύρια budget, τα πήρε όλα κι έφυγε. Αξίζει να την δεις, επειδή ένας Colin Chapman ανά αιώνα υπάρχει.

Κάτι που δεν διευκρινίζεται στο κατά τα λοιπά πλήρες ντοκιμαντέρ, είναι η γενεσιουργός αιτία της BrawnGP. Η απόφαση του Luca di Montezemolo (αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την δημιουργία της Ferrari Dream Team) να μην προάγει τον Ross Brawn στη θέση του απερχόμενου Jean Todt, εξανάγκασε τον Ross να φύγει και την Ferrari να καταντήσει αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα.

Άσχετο, το 2016 κυκλοφόρησε το βιβλίο του, Total Competition, ένα εγχειρίδιο για την στρατηγική στην F1, εντός και εκτός πίστας.

• Like 5
Δημοσ.
13 ώρες πριν, xacto είπε

Brawn 2023

bgp.jpg.e3895efcf6cc4f0d589dd77b5a895798.jpg

Εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, για το θαύμα του 2009, με το όνομα BrawnGP ή πως ένας ιδιοφυής μηχανικός με 80 μύρια budget, τα πήρε όλα κι έφυγε. Αξίζει να την δεις, επειδή ένας Colin Chapman ανά αιώνα υπάρχει.

Κάτι που δεν διευκρινίζεται στο κατά τα λοιπά πλήρες ντοκιμαντέρ, είναι η γενεσιουργός αιτία της BrawnGP. Η απόφαση του Luca di Montezemolo (αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την δημιουργία της Ferrari Dream Team) να μην προάγει τον Ross Brawn στη θέση του απερχόμενου Jean Todt, εξανάγκασε τον Ross να φύγει και την Ferrari να καταντήσει αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα.

Άσχετο, το 2016 κυκλοφόρησε το βιβλίο του, Total Competition, ένα εγχειρίδιο για την στρατηγική στην F1, εντός και εκτός πίστας.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη (πρώτος όλων η οδηγάρα Button).

Δημοσ.

Όσοι έχετε πάει σε κάποιον αγώνα μπορείτε να ρίξετε καμία βοήθεια για εισιτήρια; 
Πως θα βρούμε; Που θα βρούμε;  
Γενικά tips 

Θελουμε 4 φίλοι να πάμε στην Ουγγαρία ίσως που είναι σχετικά κοντά οδικώς 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, specre είπε

Ο κόσμος ψήφισε.... λέτε να βγει σωστός; B)

Σαν σειρα σωστη μου μοιαζει στο μυαλο μου αλλα θα εκλεινα την ψαλιδα των 2 πρωτων. Δηλαδη δεν νιωθω οτι θα υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα για να εχουν σχεδον 2πλασιες ψηφους. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού έχει κλείσει το θέμα του 2024 τις στέλνω εδώ, κρίμα να χαθούν.

Το κάρο του Sir, από τον φετινό αγώνα στο Las Vegas, στο κατάστημα της Mercedes στην Νέα Υόρκη.

Έπος.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Επεξ/σία από AntonisKo
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...