Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, cinemusic είπε

Εμένα πάντως δεν μου δίνει καμία σιγουριά αυτή η αλλαγή.

Υποτίθεται ότι φέτος βρήκαν μια ρεγουλα που τους έδωσε βάθρα και την δυνατότητα να μάχονται για το πρωτάθλημα.

Η RBR το 23 είχε το καλύτερο μονοθέσιο στην ιστορία του αθλήματος, θεωρητικά θα μπορούσε να κερδίσει και το 24 με αυτό. Αν αναπαυθεις σε αυτό το άθλημα μένεις πίσω.

Εμεις καλά τα λέμε από τον καναπέ μας, αλλά οι άνθρωποι εκεί είναι λίγο παραπάνω από τον απλό επιστήμονα, κάνουν μελέτες και αναλύσεις για το κάθε τι. Μερικές φορές δουλεύει άλλες σε προσπερνάνε. Το πρόβλημα της Ferrari εξάλλου δεν είναι το σασί, γρήγορη είναι. Αλλού το χάνει πάντα

Δημοσ.

Νεο footage που δεν ειχα ξαναδει δειχνει πως Σεννα και Σουμι δεν ξεκινησαν και πολυ καλα...Δοκιμες στην Γερμανια.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχθες & χθες ειδα το Senna στο Netflix. Οποιος το εχει αφησει σαν και εμενα πρεπει να το δει. Αρκετα καλοδουλεμενη σειρα και απο τι καταλαβα πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.

Εμενα τουλαχιστον καταφερε να με ανατριχιασει με τα αληθινα πλανα αλλα και με τους ηθοποιους αρκετες φορες. Ισως βεβαια επειδη δεν ειχα παραστασεις του Senna, καθως ημουν 2 χρονων οταν εφυγε απο την ζωη, να ηταν πιο ευκολο σε σχεση με καποιους που τοτε ηταν 15-20 χρονων και τα θυμουνται τα σκηνικα.  

Το σημαντικοτερο ειναι οτι με εβαλε και σε ενα τρυπακι να ψαξω για τον Senna παραπανω πραγματα, αγωνιστικα και μη. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 3
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ASFE είπε

Νεο footage που δεν ειχα ξαναδει δειχνει πως Σεννα και Σουμι δεν ξεκινησαν και πολυ καλα...Δοκιμες στην Γερμανια.

Ο Σεννα είχε πει "δύο λογάκια" στον νεαρό Schumacher,  αλλά και ο Lauda ειχε πει "δύο λογάκια" στον νεαρό Senna. 😄 Έλεγε την ιστορία ο Lauda: "με είχε κλείσει ο Senna στα δοκιμαστικά (νομιζω) και του λέω μετα, εδω κοιταμε τους καθρεφτες μας και αφήνουμε τον άλλο που προσπαθεί για γρήγορο γύρο και ο Senna μου έκανε κ*λοδαχτυλο!  Μετά στο Quali, κάνω τον πιο γρήγορο γύρο και μετά περίμενα τον Senna και όταν τον είδα στον καθρέφτη τον έκλεισα και αποκλείστηκε από το Quali. Ήρθε μετά ο Senna να διαμαρτυρηθεί και του έκανα κι εγώ κ*λοδαχτυλο. Από τότε έφτιαξε η συμπεριφορά του και δεν ξαναείχαμε πρόβλημα." 😅

• Like 4
  • Thanks 2
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...