pkjunior Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Υπαρχει τροπος να εχουμε τα χαρακτηριστικα ενω βρισκομαστε EU με καποιο πλαγιο τροπο?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 21 minutes ago, sakis697 said: χωρις αμερικανικο apple id? Χωρίς αμερικανικό. Σε όλους τους επεξεργαστές Μ έχεις intelligence, writing tools, Image Playground. Το iPhone mirroring δεν παίζει ακόμη. Και προφανώς δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά. 1
nikosgalis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 13 hours ago, Chris_BMW said: Έχουμε τώρα την ευρωπαϊκή άνωση νταβά .. Θα πάω σε πολιτικό επίπεδο την κουβέντα, και θα σε ρωτήσω, σε ποιο μέρος του κόσμου θα ήθελες να ζήσεις από πλευράς: προστασίας προσωπικών δεδομένων απονομής δικαιοσύνης διαφάνειας προστασία και έλεγχο της ατομικής και δημόσιας υγείας (ασφάλεια τροφίμων, κλπ) ελευθεροτυπίας και έκφρασης γνώμης ΗΠΑ ? Κίνα ? Ρωσία ? Ε.Ε ? Αραβικές χώρες ? Λατινική Αμερική ? ΥΓ. Μη μου αρχίσετε για τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα ή τον Trump. Να κοιτάξουμε το δάσος. 2 4
angmar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, nikosgalis said: Θα πάω σε πολιτικό επίπεδο την κουβέντα, και θα σε ρωτήσω, σε ποιο μέρος του κόσμου θα ήθελες να ζήσεις από πλευράς: προστασίας προσωπικών δεδομένων ελευθεροτυπίας και έκφρασης γνώμης Η ψηφοφορία για το chat control είναι σήμερα, περίμενε να δούμε τι θα γίνει και μετά μιλάμε πάλι για Κίνα και Β. Κορέα.
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 12 hours ago, Dimitris_1981 said: Ναι ισχύει το τσέκαρα και εγώ ούτε Vodafone…. Εμένα η Vodafone στο about βγάζει μόνο Voice αν και έχω κανονικά SMS…. Δεν έχεις SMS από IMS, αλλά από GSM. Οπότε σωστά το Voice που σου γράφει. 1
Chris_BMW Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, nikosgalis είπε Θα πάω σε πολιτικό επίπεδο την κουβέντα, και θα σε ρωτήσω, σε ποιο μέρος του κόσμου θα ήθελες να ζήσεις από πλευράς: προστασίας προσωπικών δεδομένων απονομής δικαιοσύνης διαφάνειας προστασία και έλεγχο της ατομικής και δημόσιας υγείας (ασφάλεια τροφίμων, κλπ) ελευθεροτυπίας και έκφρασης γνώμης ΗΠΑ ? Κίνα ? Ρωσία ? Ε.Ε ? Αραβικές χώρες ? Λατινική Αμερική ? ΥΓ. Μη μου αρχίσετε για τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα ή τον Trump. Να κοιτάξουμε το δάσος. Θέλεις να σου απαντήσω σοβαρά ή θέλεις να σου απαντήσω με βάση το τι άκουσα δεξιά αριστερά για τις προτάσεις σου ; Επίσης εσύ ως τι ρωτάς ; Ως γνωστης γιατί έχεις ζήσει στις προαναφερθείσες επιλογές από τρία τέσσερα χρόνια στην κάθε μια ώστε να έχεις άποψη ή ως «γνώστης» επειδή έχεις διαβάσει ακούσει πράγματα για αυτές τις χώρες , ηπείρους κομμάτια ηπείρων που μου έδωσες σαν επιλογές ; Για πάμε έχω όρεξη σήμερα . Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Chris_BMW
nikosgalis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, Chris_BMW said: Για πάμε έχω όρεξη σήμερα . Και μόνο από το υφάκι αυτό κατάλαβα. Θεώρησε ότι δεν έκανα την ερώτηση και πάμε παρακάτω ... 3 2
Chris_BMW Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, nikosgalis είπε Και μόνο από το υφάκι αυτό κατάλαβα. Θεώρησε ότι δεν έκανα την ερώτηση και πάμε παρακάτω ... Οφείλω να παραδεχτώ πως είσαι έξυπνος !
JohnnieGr88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Εν το μεταξύ τι το intelligence διαφημίζουν συνέχεια δεν μπορώ να καταλάβω…χρήστης iPhone iPad
J0hn82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Για τους ανενημέρωτους… https://www.apple.com/apple-intelligence/ Μη διαθέσιμο προς το παρόν σε ΕΕ για iPadOS και iOS.
Paragontas-x Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Όπως πάντα τελευταία και κατά ιδρωμένη η Apple για ακόμα μια φορά πρόσθεσε ένα νέο feature που όλες οι άλλες εταιρίες δίνουν - έχουν εδώ και αρκετό καιρό η Apple το δίνει τελευταία και το βαφτίζει "Innovation".
jimmy213 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, sakis697 said: χωρις αμερικανικο apple id? 3 hours ago, pkjunior said: Υπαρχει τροπος να εχουμε τα χαρακτηριστικα ενω βρισκομαστε EU με καποιο πλαγιο τροπο? Βάλτε γλώσσα συστήματος τα English (US) και θα τα δείτε τα χαρακτηριστικά. Μόνο το iphone mirroring νομίζω δεν παίζει ακόμα.
sakis697 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Βάλτε γλώσσα συστήματος τα English (US) και θα τα δείτε τα χαρακτηριστικά. Μόνο το iphone mirroring νομίζω δεν παίζει ακόμα. Μονο γλωσσα; χωρις να εχω αμερικανικο apple id????
jimmy213 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 17 minutes ago, sakis697 said: Μονο γλωσσα; χωρις να εχω αμερικανικο apple id???? Ναι, μόνο γλώσσα.
sakis697 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ναι, μόνο γλώσσα. Για το ios ή για το macos λες τωρα; Θα το δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα