Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, sakis697 said:

χωρις αμερικανικο apple id? 

Χωρίς αμερικανικό. Σε όλους τους επεξεργαστές Μ έχεις intelligence, writing tools, Image Playground. Το iPhone mirroring δεν παίζει ακόμη. Και προφανώς δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 hours ago, Chris_BMW said:

Έχουμε τώρα την ευρωπαϊκή άνωση νταβά ..

Θα πάω σε πολιτικό επίπεδο την κουβέντα, και θα σε ρωτήσω, σε ποιο μέρος του κόσμου θα ήθελες να ζήσεις από πλευράς:

• προστασίας προσωπικών δεδομένων 
  • απονομής δικαιοσύνης
  • διαφάνειας
  • προστασία και έλεγχο της ατομικής και δημόσιας υγείας (ασφάλεια τροφίμων, κλπ)
  • ελευθεροτυπίας και έκφρασης γνώμης

ΗΠΑ ?
Κίνα ?
Ρωσία ?
Ε.Ε  ?
Αραβικές χώρες ?
Λατινική Αμερική ?

ΥΓ. Μη μου αρχίσετε για τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα ή τον Trump. Να κοιτάξουμε το δάσος.

• Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ.
6 minutes ago, nikosgalis said:

Θα πάω σε πολιτικό επίπεδο την κουβέντα, και θα σε ρωτήσω, σε ποιο μέρος του κόσμου θα ήθελες να ζήσεις από πλευράς:

Η ψηφοφορία για το chat control είναι σήμερα, περίμενε να δούμε τι θα γίνει και μετά μιλάμε πάλι για Κίνα και Β. Κορέα.

Δημοσ.
12 hours ago, Dimitris_1981 said:

Ναι ισχύει το τσέκαρα και εγώ ούτε Vodafone….

Εμένα η Vodafone στο about  βγάζει μόνο Voice αν και έχω κανονικά SMS….

Δεν έχεις SMS από IMS, αλλά από GSM. Οπότε σωστά το Voice που σου γράφει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, nikosgalis είπε

• απονομής δικαιοσύνης
  • διαφάνειας
  • προστασία και έλεγχο της ατομικής και δημόσιας υγείας (ασφάλεια τροφίμων, κλπ)

ΗΠΑ ?
Κίνα ?
Ρωσία ?
Ε.Ε  ?
Αραβικές χώρες ?
Λατινική Αμερική ?

ΥΓ. Μη μου αρχίσετε για τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα ή τον Trump. Να κοιτάξουμε το δάσος.

Θέλεις να σου απαντήσω σοβαρά ή θέλεις να σου απαντήσω με βάση το τι άκουσα δεξιά αριστερά για τις προτάσεις σου ;

Επίσης εσύ ως τι ρωτάς ;

Ως γνωστης γιατί έχεις ζήσει στις προαναφερθείσες επιλογές από τρία τέσσερα χρόνια στην κάθε μια ώστε να έχεις άποψη ή ως «γνώστης» επειδή έχεις διαβάσει ακούσει πράγματα για αυτές τις χώρες , ηπείρους κομμάτια ηπείρων που μου έδωσες σαν επιλογές ;

Για πάμε έχω όρεξη σήμερα .

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ.
10 minutes ago, Chris_BMW said:

Για πάμε έχω όρεξη σήμερα .

Και μόνο από το υφάκι αυτό κατάλαβα. Θεώρησε ότι δεν έκανα την ερώτηση και πάμε παρακάτω ...

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosgalis είπε

Και μόνο από το υφάκι αυτό κατάλαβα. Θεώρησε ότι δεν έκανα την ερώτηση και πάμε παρακάτω ...

Οφείλω να παραδεχτώ πως είσαι έξυπνος !

Δημοσ.

Όπως πάντα τελευταία και κατά ιδρωμένη η Apple για ακόμα μια φορά πρόσθεσε ένα νέο feature που όλες οι άλλες εταιρίες δίνουν - έχουν εδώ και αρκετό καιρό η Apple το δίνει τελευταία και το βαφτίζει "Innovation".

Δημοσ.
3 hours ago, sakis697 said:

χωρις αμερικανικο apple id? 

3 hours ago, pkjunior said:

Υπαρχει τροπος να εχουμε τα χαρακτηριστικα ενω βρισκομαστε EU με καποιο πλαγιο τροπο?

Βάλτε γλώσσα συστήματος τα English (US) και θα τα δείτε τα χαρακτηριστικά. Μόνο το iphone mirroring νομίζω δεν παίζει ακόμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Βάλτε γλώσσα συστήματος τα English (US) και θα τα δείτε τα χαρακτηριστικά. Μόνο το iphone mirroring νομίζω δεν παίζει ακόμα.

Μονο γλωσσα; χωρις να εχω αμερικανικο apple id???? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...