Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μόλις σήμερα παρέλαβα την Delonghi Magnifica Evo ( ECAM292.81.B ) και την έστησα να την δοκιμάσω. Ο μύλος ήρθε ρυθμισμένος στην θέση 5, πάτησα πρώτη φορά να κάνω καφέ και μου έβγαλε ένδειξη ότι μπουκοσε και δεν έκανε εκχύλιση πέταξε τον καφέ στον κάδο. Πατάω δεύτερη και ο καφές έτρεχε σταγόνα σταγόνα. Αμέσως έβαλα τον καφέ στο 6.5 - 7 και σιγά σιγά κατέβηκα μέχρι 5.5 που μοιάζει να στάζει κανονικά και με χρυσαφένιο χρώμα αλλά από 5 και κάτω δεν στάζει καθόλου ειδικά όταν πάω στο 3.5 - 3 βγαίνει σταγόνα σταγόνα σαν να είναι χαλασμένο. Ο καφέ που έχω είναι ο Lavazza Super Crema. Λέτε να έχω πέσει σε ελαττωματικό ? Τι μπορώ να δοκιμάσω είναι λογικό αυτό στο 3 - 4 να μην στάζει καθόλου? 

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε αντίστοιχη μηχανή και με τον ίδιο  καφέ την έχω στο 6. Αφού παίρνεις σωστό αποτέλεσμα στο 5.5 γιατί θες να το πας πιο χαμηλά; Πάντως αν θες η Delonghi έχει δωρεάν παρουσίαση μηχανής στο σπίτι για όλες τις αυτόματες link. Έρχεται, σου δείχνει πως λειτουργεί και θα στην ρυθμίσει και σωστά με τον καφέ σου.  Σε εμένα η παρουσίαση είχε κρατήσει μία ώρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aelo είπε

Θέλω να πιστεύω πως ναι. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις.

Αύριο θα δοκιμάσω σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου δεν ήξερα για την συγκεκριμένη ενέργεια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...