nikosaek2121 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά μόλις σήμερα παρέλαβα την Delonghi Magnifica Evo ( ECAM292.81.B ) και την έστησα να την δοκιμάσω. Ο μύλος ήρθε ρυθμισμένος στην θέση 5, πάτησα πρώτη φορά να κάνω καφέ και μου έβγαλε ένδειξη ότι μπουκοσε και δεν έκανε εκχύλιση πέταξε τον καφέ στον κάδο. Πατάω δεύτερη και ο καφές έτρεχε σταγόνα σταγόνα. Αμέσως έβαλα τον καφέ στο 6.5 - 7 και σιγά σιγά κατέβηκα μέχρι 5.5 που μοιάζει να στάζει κανονικά και με χρυσαφένιο χρώμα αλλά από 5 και κάτω δεν στάζει καθόλου ειδικά όταν πάω στο 3.5 - 3 βγαίνει σταγόνα σταγόνα σαν να είναι χαλασμένο. Ο καφέ που έχω είναι ο Lavazza Super Crema. Λέτε να έχω πέσει σε ελαττωματικό ? Τι μπορώ να δοκιμάσω είναι λογικό αυτό στο 3 - 4 να μην στάζει καθόλου?
aelo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, σε αντίστοιχη μηχανή και με τον ίδιο καφέ την έχω στο 6. Αφού παίρνεις σωστό αποτέλεσμα στο 5.5 γιατί θες να το πας πιο χαμηλά; Πάντως αν θες η Delonghi έχει δωρεάν παρουσίαση μηχανής στο σπίτι για όλες τις αυτόματες link. Έρχεται, σου δείχνει πως λειτουργεί και θα στην ρυθμίσει και σωστά με τον καφέ σου. Σε εμένα η παρουσίαση είχε κρατήσει μία ώρα. 1
nikosaek2121 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Σε ευχαριστώ Aelo για την απάντηση, δεν την αγόρασα όμως από ελληνική αλυσίδα αλλά από το επίσημο Site της DeLonghi, ισχύει το ίδιο ?
aelo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Θέλω να πιστεύω πως ναι. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις. 1
nikosaek2121 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, aelo είπε Θέλω να πιστεύω πως ναι. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Αύριο θα δοκιμάσω σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου δεν ήξερα για την συγκεκριμένη ενέργεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα