christakos07 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, spectaculator said: Που είδες πως το Amazon τα δέχεται; Να η πολιτική τους: Έχω επιστρέψει αποσυσκευασμένο ποντίκι, χωρίς πολλά πολλά. Επίσης, τουλάχιστον στο παρελθόν, διαβάζα ιστορίες όπου λόγω prime τα αγοράζανε, τα δοκιμάζανε και αν δεν τους άρεσε το επιστρέφανε. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τελευταία κάτι. Το ζήτημα εδώ είναι πως το άρθρο του νόμου είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε ο καθένας να τον μεταφράζει με το δικό του τρόπο. Δυστυχώς, κατ' εμέ, η λέξη "λειτουργία" δίνει το δικαίωμα στον καταναλωτή να εκκινήσει μια συσκευή. Και επιπλέον, όχι, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να γνωρίζει τις τεχνολογίες που αφορούν τις οθόνες κινητών/laptops, τις μονάδες μέτρησης φωτεινότητας ή ό,τιδήποτε άλλο. Αγοράζεις κάτι και το δοκιμάζεις. Αν δεν σου κάνει, το επιστρέφεις είτε με μειωμένη αξία είτε με πλήρη, ανάλογα τη χρήση του. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από christakos07
spectaculator Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, christakos07 said: Έχω επιστρέψει αποσυσκευασμένο ποντίκι, χωρίς πολλά πολλά. Επίσης, τουλάχιστον στο παρελθόν, διαβάζα ιστορίες όπου λόγω prime τα αγοράζανε, τα δοκιμάζανε και αν δεν τους άρεσε το επιστρέφανε. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τελευταία κάτι. Εμένα μου έστειλαν χαλασμένο πληκτρολόγιο και με παρέπεμψαν στον κατασκευαστή (γερμανό, που ευτυχώς μου το άλλαξε χωρίς πολλά-πολλά). Τι μου λες τώρα; Ούτε τη βασική πολιτική τους δεν τηρούν. Για το γερμανικό Amazon έχω πολλά ράμματα για τη γούνα του. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από spectaculator
christakos07 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, spectaculator said: Εμένα μου έστειλαν χαλασμένο πληκτρολόγιο και με παρέπεμψαν στον κατασκευαστή (γερμανό, που ευτυχώς μου το άλλαξε χωρίς πολλά-πολλά). Τι μου λες τώρα; Για το γερμανικό Amazon έχω πολλά ράμματα για τη γούνα του. Ναι, δεν έχω κάποιον αντίλογο. Σίγουρα δεν έχεις λόγο να πεις ψέματα και προφανώς και το Amazon έχει χάσει σε ποιοιτικά χαρακτηριστικά τα τελευταία χρόνια. Το θέμα μας εδώ είναι το πλαίσιο και εάν εναρμονίζεται με την ισχύουσα νομοθεσία. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από christakos07
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, christakos07 said: Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τελευταία κάτι. Δεν νομίζω. About Our Returns Policies - Amazon Customer Service Στο Γερμανικό δεν γράφει κάπου στα policies για "unopened box" 1
sleepychris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 ακομα ο αρχικος δεν μας εχει πει για ποιο λογο θελει να το επιστρεψει ομως....
christakos07 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Just now, sleepychris said: ακομα ο αρχικος δεν μας εχει πει για ποιο λογο θελει να το επιστρεψει ομως.... Έχει σημασία; Δεν του άρεσε η οθόνη, η αφή του πληκτρολογίου ή ο ήχος. Μπορεί απλά να το μετάνιωσε. 1
sleepychris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 εχει και παραεχει. κανε ερευνα αγορας. πανε σε ενα καταστημα και δες το απο κοντα. διαβασε/δες review. ελεος πια,κουρασατε. 1 1 2
christakos07 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, sleepychris said: εχει και παραεχει. κανε ερευνα αγορας. πανε σε ενα καταστημα και δες το απο κοντα. διαβασε/δες review. ελεος πια,κουρασατε. Εμείς κουράσαμε; Κάνουμε παράθεση του νόμου και ο καθένας λέει το κοντό και το μακρύ του. Τα πιστεύω έχουν θέση στην ενορία, όχι εδώ. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, sleepychris said: εχει και παραεχει. κανε ερευνα αγορας. πανε σε ενα καταστημα και δες το απο κοντα. διαβασε/δες review. ελεος πια,κουρασατε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα κάνουμε όλα αυτά, δεν είμαστε τίποτα πρωτόγονοι. Αγοράζουμε από online κατάστημα, δοκιμάζουμε για δυο εβδομάδες και μετά το επιστρέφουμε για να δοκιμάσουμε το επόμενο.
korakios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, sleepychris είπε ελεος πια,κουρασατε. έχεις κατάστημα να υποθέσω 😂 ?
sleepychris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, korakios said: έχεις κατάστημα να υποθέσω 😂 ? ουτε καν, αλλεργια στους βολεψακηδες ελληναραδες εχω,που τα θελετε ολα στο χερι, που εχετε μονο "δικαιωματα" και "δικιο" αλλα ποτέ υποχρεωσεις! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από sleepychris 5
Billaross Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, sleepychris είπε εχει και παραεχει. κανε ερευνα αγορας. πανε σε ενα καταστημα και δες το απο κοντα. διαβασε/δες review. ελεος πια,κουρασατε. Καλησπερα επειδη εχετε παθει εμμονη δεν μπορω για καθε προιον που αγοραζω να κανω μια μερα ερευνα αγορας… Απλα τα πραγματα… Αν εχετε χρονο εσεις να κανετε… Σας διαβεβαιώ ότι δεν φαινοταν μεσω μια γρηγορης ερευνας αγορας οτι θα ηταν μαπα… Ολοι οι υποστηρικτές του καταστηματος δεν μου εχετε απαντησει στο γιατι δεν απανταει γραπτως στα μειλ ωστοσο… Εστω για να ισχυριστουν partial refund. Γιατι σου λεει σιγα μην κατσει ο αλλος να ασχοληθει, θα απογοητευτεί και γεια σας, γιατι να χασω την πωληση;
korakios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Billaross είπε Καλησπερα επειδη εχετε παθει εμμονη δεν μπορω για καθε προιον που αγοραζω να κανω μια μερα ερευνα αγορας… Απλα τα πραγματα… Αν εχετε χρονο εσεις να κανετε… Σας διαβεβαιώ ότι δεν φαινοταν μεσω μια γρηγορης ερευνας αγορας οτι θα ηταν μαπα… Ολοι οι υποστηρικτές του καταστηματος δεν μου εχετε απαντησει στο γιατι δεν απανταει γραπτως στα μειλ ωστοσο… Εστω για να ισχυριστουν partial refund. Γιατι σου λεει σιγα μην κατσει ο αλλος να ασχοληθει, θα απογοητευτεί και γεια σας, γιατι να χασω την πωληση; εσύ έκανες καταγγελία μέσω ΣτΚ ή ακόμα ? 😛
efib Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, sleepychris είπε εχει και παραεχει. κανε ερευνα αγορας. πανε σε ενα καταστημα και δες το απο κοντα. διαβασε/δες review. ελεος πια,κουρασατε. Πολυ σωστά. Δίκιο έχεις. Ας τα κλείσουν τα e-shop. Μόνο παραδοσιακά κατάστηματα πλέον. Ή υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής ότι έκανες έρευνα αγοράς, πηγές σε ένα κατάστημα (θα το αγοράσεις από το κατάστημα που το είδες ή θα πας στο skroutz να το βρεις φθηνότερο; 🤣🤣 )να το δεις από κοντά, διάβασες reviews και κατόπιν προχωρησες στην αγορά.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Just now, Billaross said: Καλησπερα επειδη εχετε παθει εμμονη δεν μπορω για καθε προιον που αγοραζω να κανω μια μερα ερευνα αγορας… Απλα τα πραγματα… Αν εχετε χρονο εσεις να κανετε… Σας διαβεβαιώ ότι δεν φαινοταν μεσω μια γρηγορης ερευνας αγορας οτι θα ηταν μαπα… Ολοι οι υποστηρικτές του καταστηματος δεν μου εχετε απαντησει στο γιατι δεν απανταει γραπτως στα μειλ ωστοσο… Εστω για να ισχυριστουν partial refund. Γιατι σου λεει σιγα μην κατσει ο αλλος να ασχοληθει, θα απογοητευτεί και γεια σας, γιατι να χασω την πωληση; Για να μην σκας και πολύ, βάλε το προϊόν σε μια άκρη και κάνε καταγγελία στον ΣτΚ, αναλυτικά με όλες τις επικοινωνίες που είχες με το κατάστημα. Ο ΣτΚ θα καθυστερήσει να σου απαντήσει, αλλά δεν σε αφορά αυτό ιδιαίτερα. Θα καθυστερήσεις να πάρεις πίσω τα χρήματά σου μεν, αλλά και το κατάστημα θα αναγκαστεί να πάρει πίσω ένα προϊόν που αγοράστηκε δυο μήνες πριν. Αυτοί θα βγουν περισσότερο χαμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις