Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι και δεν υπάρχει κάποιος αριθμός πρωτοκόλλου ή κάτι που να μπορώ να ρωτήσω.... βέβαια έκανα μ λκια όπως μου είπαν γιατί από το μηχανολογικό θα ήταν μια και έξω αλλά που να το φανταστώ λέω gov είναι αυτό θα γίνεται άμεσα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vasilisspyder είπε

Όχι και δεν υπάρχει κάποιος αριθμός πρωτοκόλλου ή κάτι που να μπορώ να ρωτήσω.... βέβαια έκανα μ λκια όπως μου είπαν γιατί από το μηχανολογικό θα ήταν μια και έξω αλλά που να το φανταστώ λέω gov είναι αυτό θα γίνεται άμεσα.

Στο https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto το βλέπεις;

Με διεκπαιρεωτη  έκανα μία μέρα να πάρω την άδεια στα χέρια μου. money well 

Δημοσ.

Ναι και δείχνει όλα τα στοιχεία και τα δικά μου και του αγοραστή....από κι και πέρα τώρα δεν έχει να κάνω κάτι άλλο 

Α λέει ότι πρέπει να πάει ο αγοραστής με τη παλιά άδεια και τις υπογραφές μας στο τμήμα αδειών κυκλοφορίας....λες γι'αυτό να μην έχει προχωρήσει?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vasilisspyder είπε

Α λέει ότι πρέπει να πάει ο αγοραστής με τη παλιά άδεια και τις υπογραφές μας στο τμήμα αδειών κυκλοφορίας....λες γι'αυτό να μην έχει προχωρήσει?

Εμμμ.... Ναι.

Αν εχει περασει ενας μηνας δεν ξερω τι θα κανεις γιατι εχει ισχυ η αιτηση μεχρι 30 μερες. Εγω την Δευτερα εκανα μεταβιβαση και την επομενη που μας ερχεται εχω κλεισει ραντεβου στο Μεταφορων να παραδωσω την παλια αδεια και να παρω την νεα με το ονομα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...