mechpanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα μου έκανε αυτό ακριβώς, πήγα σε ένα μαγαζί άλλαξα τσιμούχα στην τάπα και κομπλέ. 1
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Εμένα μου έκανε αυτό ακριβώς, πήγα σε ένα μαγαζί άλλαξα τσιμούχα στην τάπα και κομπλέ. Πας σε μία opel και σου δινει την κατάλληλη τσιμούχα όπως τσιμούχα έχει και η τάπα λαδιού στο κάρτερ την οποία πρέπει να αλλάζουμε κάθε 2-3 αλλαγές λαδιών. 1
mechpanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πας σε μία opel και σου δινει την κατάλληλη τσιμούχα όπως τσιμούχα έχει και η τάπα λαδιού στο κάρτερ την οποία πρέπει να αλλάζουμε κάθε 2-3 αλλαγές λαδιών. Για την ακρίβεια, στην αρχή πήγα και πήρα καινούργια τάπα. Μετά από μερικούς μήνες όμως, άρχισε να χάνει και η καινούργια τάπα. Ε, πήγα σε ένα μαγαζί με βιομηχανικά, πήρα τσιμούχα (στο χωριό μου το λένε o-ring) ένα νούμερο μεγαλύτερου πάχους, πάει αρκετά πιο σφιχτά και δεν χάνει καθόλου! 3
meletis_m Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Πας σε μία opel και σου δινει την κατάλληλη τσιμούχα όπως τσιμούχα έχει και η τάπα λαδιού στο κάρτερ την οποία πρέπει να αλλάζουμε κάθε 2-3 αλλαγές λαδιών. Όλη η τάπα 4-5 € έχει και η τσιμουχα 1€
megapaixtaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 ειχα το ιδιο θεμα και πηγαν καποιοι απατεωνισκοι να μου διαγνωσουν μεχρι και βαση λαδιου(400 ευρω).επεμενα οτι ειχε χαλασει η ταπα-καπακι.γυρισα σε τοσους και σαυτον που μου ειπε οτι εχει μια μεταχειρισμενη καλη να βαλει για δοκιμη το αφησα.αυτο ηταν κοστος 10 ευρω -γνησια εβαλα.οποτε μαλλον αυτο εχεις απο την περιγραφη που διαβασα.
antoniokonstant25 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Πήγα να το δουν και τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Δεν σφράγιζε καλά γύρω-γύρω και έβαλαν ένα λάστιχο για να καλύψουν το κενό 1
geopro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, antoniokonstant25 είπε Πήγα να το δουν και τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Δεν σφράγιζε καλά γύρω-γύρω και έβαλαν ένα λάστιχο για να καλύψουν το κενό Όλα καλά θα πάνε και ετσι που εγινε αλλά τα συνεργεία το έχουνε το ταλέντο να κάνουν και "πατάτες" Ή να έβαζες καινούργια τάπα πλήρωσης λαδιού ή να αντικαταστήσεις μόνο το O ring με το σωστό και κατάλληλο που αντεχει στην θερμοκρασία και δεν κινδυνεύει να πέσει μέσα. Σου συνιστώ όσα μπορείς να κάμεις μόνος να τα κάμεις μόνος. 1
antoniokonstant25 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, geopro είπε Όλα καλά θα πάνε και ετσι που εγινε αλλά τα συνεργεία το έχουνε το ταλέντο να κάνουν και "πατάτες" Ή να έβαζες καινούργια τάπα πλήρωσης λαδιού ή να αντικαταστήσεις μόνο το O ring με το σωστό και κατάλληλο που αντεχει στην θερμοκρασία και δεν κινδυνεύει να πέσει μέσα. Σου συνιστώ όσα μπορείς να κάμεις μόνος να τα κάμεις μόνος. Η τάπα δεν ήταν το πρόβλημα. Ένα λάστιχο ήθελε από όσο κατάλαβα.
geopro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, antoniokonstant25 είπε Η τάπα δεν ήταν το πρόβλημα. Ένα λάστιχο ήθελε από όσο κατάλαβα. Η καινούργια τάπα πλήρωσης περιλαμβάνει και το λάστιχο. Όμως και το λάστιχο μπορεί να αλλαχθεί μεμονωμένα αρκεί να είναι το κατάλληλο. Αν δεν είναι το κατάλληλο κινδυνεύει να πέσει μέσα. 2
liakinen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Πάρε καινούργια τάπα. Για λίγα λεφτά μην ασχολείσαι με πατέντες. Όπως σου έγραψαν και τα παιδιά παραπάνω η τάπα περιλαμβάνει και το λάστιχο. 3
meletis_m Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, antoniokonstant25 είπε Η τάπα δεν ήταν το πρόβλημα. Ένα λάστιχο ήθελε από όσο κατάλαβα. Πιθανόν να σου τη είπαν σωλήνες αναθυμιάσεων .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα