Crash24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Η Amazon MGM Studios ξεκινά επίσημα την ανάπτυξη της τηλεοπτικής σειράς Warhammer 40,000 με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill, δύο χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση. Σε μια σημαντική εξέλιξη για τους θαυμαστές του Warhammer 40,000, η Amazon MGM Studios προχωρά επίσημα στην ανάπτυξη της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Games Workshop, η εταιρεία κατέληξε σε συμφωνία με την Amazon για τα δικαιώματα μεταφοράς του σύμπαντος του Warhammer 40,000 σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ο Henry Cavill, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project, μοιράστηκε τα νέα μέσω των κοινωνικών δικτύων του. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία έξω από το κατάστημα όπου αγόρασε τα πρώτα του μοντέλα Warhammer, συνοδεύοντάς την με μια εκτενή ανακοίνωση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Cavill: "Η απίστευτη ομάδα μου κι εγώ, μαζί με τα λαμπρά μυαλά της Games Workshop, εργαζόμαστε στις αίθουσες σχεδιασμού, αναλύοντας σενάρια για το τεράστιο και μεγαλειώδες σύμπαν του Warhammer. Μαζί, εξετάζουμε την πληθώρα των εκπληκτικών χαρακτήρων και μελετούμε παλιούς τόμους και κείμενα." Το Warhammer 40,000 είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον, όπου οι παίκτες μάχονται χρησιμοποιώντας μινιατούρες μοντέλα στρατιωτών και οχημάτων. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί ζάρια και μαθηματικούς υπολογισμούς για να καθορίσει την έκβαση κάθε μάχης. Η δημοτικότητα του franchise έχει οδηγήσει στη δημιουργία πολλών παράγωγων έργων, συμπεριλαμβανομένων μυθιστορημάτων, βιντεοπαιχνιδιών και ταινιών κινουμένων σχεδίων. Σύμφωνα με την Games Workshop, η παραγωγή των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών "ενδέχεται να διαρκέσει αρκετά χρόνια." Προς το παρόν, το project βρίσκεται στο στάδιο της αναζήτησης showrunner (δημιουργικό και διοικητικό υπεύθυνο της σειράς) και περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με το casting και την παραγωγή αναμένονται μετά την πρόσληψή του. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δύσκολο εγχείρημα, μακάρι να είναι cringe free... 4
Hacker?pcs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μακάρι να είναι ωραίο, το last of us που δεν το είχα παίξει ήταν γαμάτο σαν σειρά 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Just now, Hacker?pcs said: Μακάρι να είναι ωραίο, το last of us που δεν το είχα παίξει ήταν γαμάτο σαν σειρά Πολύ πιο δύσκολη μεταφορά το σύμπαν του Warhammer 40K όμως. 1
Cacciatore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, Thresh είπε Πολύ πιο δύσκολη μεταφορά το σύμπαν του Warhammer 40K όμως. Ισχύει, πολύ δύσκολη η μεταφορά, και ας ελπίσουμε να βγει ένα αποτέλεσμα που να δικαιώνει
mAs_81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Παμε λιγο λέμε , δώσε μας Eisenhorn κ τα μυαλά στα κάγκελα ! 1
ccplz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Είμαι τυφλός ή λέει για απλό warhammer και όχι 40k; Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή για το ρόλο του God Emperor εμφανισιακά πάντως στο hollywood. Επίσης amazon studios είναι πάντα ανησυχητικό... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από ccplz
Agmourk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, ccplz said: Είμαι τυφλός ή λέει για απλό warhammer και όχι 40k; Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή για το ρόλο του God Emperor εμφανισιακά πάντως στο hollywood. Επίσης amazon studios είναι πάντα ανησυχητικό... Ο Cavil είναι producer οπότε θα βγεί καλό αποτέλεσμα. Με τα witcher την πάτησε και τον διώξανε αφού διαφώνησε όταν πήγαν όπου θέλουν το lore. Τώρα είναι παραγωγός και θα έχει λόγο σοβαρό..!
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Beware the Alien, the Mutant, the Heretic! Επίσης έχουν και γαμώ τα ranks μακάρι να είχαμε και στον ΕΣ Inquisitor Martyr (Εξεταστής Μάρτυρας) Master of the Apothecarion (Μάστορας του Αποθηκαρίου) κτλ Έτσι εκστράτευαν και οι βυζαντινές στρατιές ψέλνοντας κατα την πορεία ύμνους παρόμοια με τον παρακάτω πριν ορμίσουν στην μάχη για να καθαρίσουν την ανθρωπότητα απο τα μογγολοειδή και τις ψυχές τους απο την δεισιδαιμονία. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Dr_Pepper
Hacker?pcs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, Thresh said: Πολύ πιο δύσκολη μεταφορά το σύμπαν του Warhammer 40K όμως. Είμαι εντελώς άσχετος με αυτό. Στο fallout πάντως που είμαι φανατικός ενώ οι περισσότεροι περιμέναμε να ήταν απογοήτευση ήταν εξαιρετική η σειρά
Athoz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Τον Syama Pedersen να βάλουν σαν director/art director και έχουν κάνει το 90% της δουλειάς. 1
seithan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Εεεεετττασσσσιιιιιιιιιιιιιιιιι 18 hours ago, pcos said: i am so hyped! Ο Καβιλ παίζει με τους όρους του, δεν θα ειναι Woke. You better believe it! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα