Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/12/2024 στις 5:28 ΜΜ, Kostas Savvidis είπε

Είμαστε και εμείς που ακόμα κρατάμε Θερμοπύλες!

Screenshot 2024-12-11 at 17-26-44 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test.png

Τελικά πήρα και εγώ το voucher, και σήμερα αποδέχτηκα την προσφορά της ΝΟΒΑ για 300 Fiber με 20 ευρώ τελική τιμή το μήνα για 2 χρόνια!

Screenshot 2024-12-13 at 09-15-01 Το νέο σου συμβόλαιο Fiber 300 2462022080 - kostassavi73@gmail.com - Gmail.png

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Kostas Savvidis said:

Τελικά πήρα και εγώ το voucher, και σήμερα αποδέχτηκα την προσφορά της ΝΟΒΑ για 300 Fiber με 20 ευρώ τελική τιμή το μήνα για 2 χρόνια!

Πάνε οι Θερμοπύλες...

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα κανουνε ερευνα και τη διείσδυση πεφτει ακομα με τις 10 ρες adsl που πληρωνονται χρυσες . Πολυ βαθια διείσδυση ...Εμενα οι μακακες αρνουνται να μου βαλουν 300 ουτε σε κανονικη τιμη γιατι λεει δε τους το βγαζει το συστημα .Εγώ ντρέπομαι να πληρώνω τόσο φθηνά τους το ειπα φερτε το ακριβοτερο :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/12/2024 at 22:06, fragment_ said:

Φίλε για adsl κλειδώνεις πολύ καλά . Τώρα γιατί δεν βάζεις vdsl εσύ ξέρεις 

Προφανως γιατι δεν διατιθεται vdsl στην περιοχη του, δεν εχει καμια αλλη ενσυρματη συνδεση βασικα, περαν της αρχαιας adsl.
Σε εκπλησσει φανταζομαι..., ακολουθει ομως η μεγαλυτερη "εκπληξη", που οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν και ουτε μπορουν να φανταστουν:
Kαι μεσα στην Αθηνα, ναι, στην Αθηνα, υπαρχουν περιοχες με ΜΟΝΟ ADSL διαθεσιμη, δεν υπαρχουν ουτε vdsl εκει, ουτε fiber.
Εε, για επαρχια, δεν χρειαζεται να σχολιασουμε.

On 11/12/2024 at 17:44, basilis_k6 said:

πως διαβολο βγηκε μεσο μηνιαιο κοστος 10 ευρω αφου δεν υπαρχει καμια συνδεση με 10 ευρω?

On 11/12/2024 at 19:16, link_z said:

Όταν λέει 10,3€ μέσο μηνιαίο κόστος τι εννοεί ο ποιητής;  

Υποθετω οτι εννοουν καποια χοντρικη τιμη παροχου προς παροχο, της χοντρικης, ωω χοντρικη, δεν αφορα τιμη καταναλωτων, αχρηστο δεδομενο για μας, αλλα χρησιμο για τα ΜΜΕ 😋
Edit: Διαβασα κατοπιν την "λογικη" εξηγηση με τον διαχωρισμο του κοστους τηλεφωνιας...
Ναι, αλλα σκετο ιντερνετ, χωρις τηλεφωνια, μπορουμε να εχουμε, τι οχι? 😅

Επεξ/σία από nek4d
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, nek4d said:

Προφανως γιατι δεν διατιθεται vdsl στην περιοχη του, δεν εχει καμια αλλη ενσυρματη συνδεση βασικα, περαν της αρχαιας adsl.
Σε εκπλησσει φανταζομαι..., ακολουθει ομως η μεγαλυτερη "εκπληξη", που οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν και ουτε μπορουν να φανταστουν:
Kαι μεσα στην Αθηνα, ναι, στην Αθηνα, υπαρχουν περιοχες με ΜΟΝΟ ADSL διαθεσιμη, δεν υπαρχουν ουτε vdsl εκει, ουτε fiber.
Εε, για επαρχια, δεν χρειαζεται να σχολιασουμε.

Και τελικά είχε διαθεσιμότητα FTTH. 😛

• Haha 1
Δημοσ.

Στην Nova που έχουμε σύνδεση ένα μήνα και κάτι μέρες μέχρι στιγμής το συμβόλαιο για 24 μήνες βγαίνει στα 28,5 τελικη. Το πρόγραμμα είναι 1000 download και 500 uploaded. Η τιμή προκύπτει ως εξής. Χωρίς επιδότηση. Είχε 48€ και επειδή είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της Nova πέφτει 10€ . Άρα 38 . Και είχε και 6 μήνες δώρο. Επομένως 18μηνεςx38€=684€:24μηνες=28,5€

Δημοσ.
Στις 11/12/2024 στις 9:50 ΜΜ, elpenor είπε

fixed

Πιαθνόν αλλά στην επαρχία η απόδοση της επένδυσης θα είναι μικρότερη λόγω αραιοκατοίκησης.

Άσε που σε αυτές τις τιμές ούτε εκεί θα αγοράσουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/12/2024 στις 11:37 ΠΜ, Kostas Savvidis είπε

Screenshot 2024-12-13 at 09-15-01 Το νέο σου συμβόλαιο Fiber 300 2462022080 - kostassavi73@gmail.com - Gmail.png

Γνωρίζεις αν υπάρχει ακόμη στη NOVA αυτό το πρόγραμμα με 20 ευρώ,μπορεί ο καθένας να το πάρει μεσω vousher γιατί με ενδιαφέρει και μένα;; Στην πολυκατοικία έχει κάνει εγκατάσταση η COSMOTE και ένοικος έχει συνδεθεί με οπτική ίνα

οφτόπιτς ωραίες οι ταινιούλες σου 😉

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Γνωρίζεις αν υπάρχει ακόμη στη NOVA αυτό το πρόγραμμα με 20 ευρώ,μπορεί ο καθένας να το πάρει μεσω vousher γιατί με ενδιαφέρει και μένα;; Στην πολυκατοικία έχει κάνει εγκατάσταση η COSMOTE και ένοικος έχει συνδεθεί με οπτική ίνα

οφτόπιτς ωραίες οι ταινιούλες σου 😉

Καλημέρα και χρόνια πολλά, αυτή την τιμή την πήρα γιατί ήμουν ήδη συνδρομητής ΝΟΒΑ adsl με χαμηλή τιμή συμβολαίου, αν είσαι και εσύ συνδρομητής δες στο app της ΝΟΒΑ εκεί που λέει προσφορές. Δεν έχει σχέση ποιος έχει κάνει την εγκατάσταση στην πολυκατοικία, γιατί και σε εμένα ο ΟΤΕ την έκανε.

Υ. Γ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά, αυτή την τιμή την πήρα γιατί ήμουν ήδη συνδρομητής ΝΟΒΑ adsl με χαμηλή τιμή συμβολαίου, αν είσαι και εσύ συνδρομητής δες στο app της ΝΟΒΑ εκεί που λέει προσφορές. Δεν έχει σχέση ποιος έχει κάνει την εγκατάσταση στην πολυκατοικία, γιατί και σε εμένα ο ΟΤΕ την έκανε.

Υ. Γ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Ευχαριστω nova έχω πάνω από 10 χρόνια θα το ρωτήσω γιατί ο γιος πολλές φορές παραπονιέται για τις ταχύτητες λόγω παιχνιδιών. Χτες είχαμε αυτή τη συζήτησα και μου έλεγε ότι δεν έχει καλη απόκριση (αν το λέω σωστα) στο παιχνίδι.😉

Το ξεχασα και χρονια πολλα

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...