Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόκειται να αγοράσω το πρώτο μου smartphone και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη σύνδεση στο internet. Η σύνδεση εξασφαλίζεται από το δίκτυο 2.4g και το 5g σε οποιοδήποτε χώρο; Ποια η διαφορά αν συνδεόμαστε μέσω router σε σχέση με την σύνδεση χωρίς router; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, infini είπε

Καλησπέρα, πρόκειται να αγοράσω το πρώτο μου smartphone και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη σύνδεση στο internet. Η σύνδεση εξασφαλίζεται από το δίκτυο 2.4g και το 5g σε οποιοδήποτε χώρο; Ποια η διαφορά αν συνδεόμαστε μέσω router σε σχέση με την σύνδεση χωρίς router; Ευχαριστώ.

Αυτό που γράφεις είναι για το wifi,αν υπάρχει wifi θα συνδεθείς αν ξέρεις κωδικούς.Αλλιώς απο τα δεδομένα μέσω της κινητής τηλεφωνίας.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε η διαφορά είναι οτι αν συνδέομαι στο δίκτυο του router, οτι δεν καταναλώνω τα GB που έχω στο καρτοκινητό; Είναι ανεξάρτητα από το αν συνδέεται στο 2.4 ή στο 5; Ρωτάω επειδή και στο router έχει επιλογές και για τις 2 συχνότητες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, infini είπε

Οπότε η διαφορά είναι οτι αν συνδέομαι στο δίκτυο του router, οτι δεν καταναλώνω τα GB που έχω στο καρτοκινητό; Είναι ανεξάρτητα από το αν συνδέεται στο 2.4 ή στο 5; Ρωτάω επειδή και στο router έχει επιλογές και για τις 2 συχνότητες.

ναι όταν συνδέεσαι στο router καταναλώνεις εκείνα τα δεδομένα.Τα 2,4ghz και 5ghz είναι για την ίδια σύνδεση.Το πρώτο είναι για μεγαλύτερες αποστάσεις αλλά ρίχνει την ταχύτητα ενώ το δευτερο έχει μεγαλύτερη ταχύτητα αλλα για μικρότερη απόσταση.

https://www.netgear.com/hub/wifi/routers/difference-2-4-ghz-5-ghz-and-6-ghz/

• Like 1
Δημοσ.

Για να συνδεθώ στοδίκυο της κρτοκινητής, χρειάζομαι ειδικές ρυθμίσεις; Για σύνδεση μέσω router αν δεν κάνω λάθος συνδέεσαι με το User name και το password που γράφει στο αυτοκόλλητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, infini είπε

Για να συνδεθώ στοδίκυο της κρτοκινητής, χρειάζομαι ειδικές ρυθμίσεις; Για σύνδεση μέσω router αν δεν κάνω λάθος συνδέεσαι με το User name και το password που γράφει στο αυτοκόλλητο.

Τίποτα δεν χρειάζεται. Απλά ανοίγεις τα mobile data του κινητού σου. Για WiFi πρέπει να διαλέξεις το όνομα του router σου στις ρυθμίσεις και μετά να βάλεις τον κωδικό που έχει στο αυτοκόλλητο το router.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Αν ανοίξω και τα mobile data και το wifi και είμαι κοντά στο router, θα συνδέομαι μέσω router ή από την καρτοκινητή;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, infini είπε

Αν ανοίξω και τα mobile data και το wifi και είμαι κοντά στο router, θα συνδέομαι μέσω router ή από την καρτοκινητή;

Αυτόματα γυρίζει σε WiFi πάντα αν είναι διαθέσιμο.

Δημοσ.

Δοκίμασα να βάλω την κάρτα SIM από το παλιό μου κινητό (Nokia 6303i) στο smartphone και δεν χωράει, είναι μεγάλη. Θα πρέπει να πάω σε κατάστημα να μου δώσουν άλλη μικρότερη; Θα είναι ο ίδιος τηλεφωνικός αριθμός;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, infini είπε

Δοκίμασα να βάλω την κάρτα SIM από το παλιό μου κινητό (Nokia 6303i) στο smartphone και δεν χωράει, είναι μεγάλη. Θα πρέπει να πάω σε κατάστημα να μου δώσουν άλλη μικρότερη; Θα είναι ο ίδιος τηλεφωνικός αριθμός;

Ναι πρέπει να πάρεις άλλη κάρτα. Ο αριθμός δεν αλλάζει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...