PhoneKiller Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Συμφέρει η αντικατάσταση ? Γνωρίζετε κάπου να υπάρχει refurbished original? Να βάλω απλή OEM ή θα είναι άθλια? Γενικά τα φώτα σας, τι προτείνετε παρακαλώ?
Fotia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πρέπει να ρωτήσεις σε κάποια service να σου πούν τιμές σε όλα , να δεις αν σε συμφέρει ,και τι εγγύηση δίνουν . Πάντα όμως τα original εξαρτήματα ειναι καλύτερα ,αλλα ακριβότερα . Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από Fotia 1
GATE123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 56 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε Συμφέρει η αντικατάσταση ? Γνωρίζετε κάπου να υπάρχει refurbished original? Να βάλω απλή OEM ή θα είναι άθλια? Γενικά τα φώτα σας, τι προτείνετε παρακαλώ? Καμία σχέση η OEM με την Original. 100€ έχει στον Γερμανό. Δεν θυμάμαι πόση εγγύηση νομίζω 6 μήνες. 1
PhoneKiller Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, GATE123 είπε Καμία σχέση η OEM με την Original. 100€ έχει στον Γερμανό. Δεν θυμάμαι πόση εγγύηση νομίζω 6 μήνες. 120-130 βρίσκω μεταχειρισμένο pro 5g και μου μένει ένα για ανταλλακτικά. Βρήκα και refurbished grade A+ με 80 ευρω. Είμαι σε διάλυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα