Προς το περιεχόμενο

Fossil gen 5 Carlyle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους στο αγαπητό φόρουμ μας. Έχω θέμα με το fossil gen 5 Carlyle. Έφυγαν τα πίσω δαχτυλίδια φόρτισης τα κόλλησα με κόλλα στιγμής και λειτούργησε κανονικά η όλη φάση (αυτό πριν 2 χρόνια). Πριν λίγες μέρες παρατήρησα ότι το βάζω στο φορτιστή και δεν παίρνει καθόλου ρεύμα. Οπότε το άνοιξα να δω τι νταλγκά έχει... Τέλος πάντων με πολύ trial and error είμαι στη φάση ψαξιματος για ένα οποιοδήποτε gen 5 fossil γιατί που το έψαξα online είδα ότι όλα τα gen 5 έχουν τον ίδιο κονεκτορα για φόρτιση. Οπότε ρωτάω τα 2 πράγματα: 1) έχει κανένας γκουρού κανένα gen 5 χαλασμένο κατά τα άλλα, αλλά καλό στο πίσω καπάκι να το αγοράσω? 

2) Έχετε καμία άλλη ιδέα για το πώς να το φτιάξω? Έφτασα μέχρι και της καλωδιοταινίας να ξύσω τα contacts να φανεί λίγο ο χαλκός και να ακουμπήσω πάνω τα 2 καλωδιακια του φορτιστή, αλλά δεεεεενν έγινε τίποτα. Ο φορτιστής λειτουργεί σίγουρα γιατί πριν κάνω όλο το μαγείρεμα τον είχα συνδέσει απ' τη μέσα πλευρά στα 2 contacts του καπακιού και πήρε τα πάνω του (φόρτισε) και έφτασε 100%, αλλά εγώ θέλοντας να κάνω κάτι πιο "μόνιμο" και να μην ακουμπάω ποδαράκια κάθε φορά για φορτισμα, έκανα πολλά και διάφορα και τίποτα δεν πέτυχε δυστυχώς. Any help will be greatly appreciated που λέμε 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...