Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωμες για τονερ πλαισιου;

ακριβουτσικα ειναι σε σχεση με κατι ταληρα που τα βρισκω στο σκρουτζ, αλλα λενε τιποτα;

γιατι ενας γραφει στα σχολια οτι τι 1000 σελιδες; ουτε 500 😮 αν ειναι ετσι σιγουρα δεν αξιζει τα 45 που εδωσα οταν βρισκω στο skroutz 50κατι σε προσφορα γνησιο :( 

Δημοσ.

Ε γενικά δε μου έχει βγει κανενα προιον του πλαισίου καλό. Εχω ακουστηκα χρονια, πηρα απο αναγκη του πλαισίου και σπασανε σε λιγους μηνες. Ειχα παρει μελάνι για ποιο οικονομικό το ενα απο plaisio δε δούλεψε ποτε στον εκτυπωτη. Απο παλαία βεβαια οτι ειχα παρει ειχα θέμα... η πρωτη φορα ηταν οταν ειχα παρει card reader και δε μπορούσε να διαβάσει τοτε microsd. Το πλαισιο τοτε δε πουλαγε microsd οπότε λεει δε μπορώ να στο αλλαξω γιατι δε πουλάω τετοιο πραγμα. Με αλλο μοντελο αλλης εταιρίες το διαβαζε κανονικα

• Sad 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, naimore είπε

γνωμες για τονερ πλαισιου;

ακριβουτσικα ειναι σε σχεση με κατι ταληρα που τα βρισκω στο σκρουτζ, αλλα λενε τιποτα;

γιατι ενας γραφει στα σχολια οτι τι 1000 σελιδες; ουτε 500 😮 αν ειναι ετσι σιγουρα δεν αξιζει τα 45 που εδωσα οταν βρισκω στο skroutz 50κατι σε προσφορα γνησιο :( 

Μακρια.

Ποιο τονερ ψαχνεις;

Δημοσ.
Just now, lector said:

Μακρια.

Ποιο τονερ ψαχνεις;

μου έβαλαν ήδη, έχω έναν hp m28a και είχα στο ντουλάπι ένα φθηνιαρικο που μου έκανε οριζόντιες γραμμές και αφού πήρα κι άλλο ένα φθηνιαρικο που μου τυπωνε μαύρη μαυριλα, πήγα σ αυτούς και δοκίμασαν αυτό το δικό τους κ όλα ρολόι 

Δημοσ.

τα τονερ ειναι hit or miss. Κανεις δοκιμες και βλεπεις.

Για μενα υπερτιμημενα τα q connect αλλα οχι ασχημα.

Δημοσ.

Το cf244a λοιπον φανταζομαι σου δωσανε, 44,90 το βλεπω στο site του πλαισιου. Για ριξε μια ματια αν εχεις ακομα το δερμα σου γιατι νομιζω οτι σε γδαρανε πατωκορφα. Μπορει να βρεθει στα μισα λεφτα το μεγαλο.

1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

αλλα οχι ασχημα

Δυστυχως ειναι πολυ κακη ανακατασκευη. Πολλες φορες εχω συναντησει εκτυπωτη γεματο με χυμενο τονερ και ειχε q connect μεσα. Χωρια το οτι ειναι πανακριβα.

• Sad 1
Δημοσ.

βρήκα μετά προσφορά το γνήσιο 50κατι σε ένα μαγαζί, έλεγα να το πάρω, αλλά δεν κάνουμε κ πολλές εκτυπώσεις τελευταία οπότε το άφησα, δοκίμασα είπα και φθηνά πριν, του 10ρικου το πολύ, μάλιστα το ένα είχε τέλειες αξιολογήσεις, αλλά τι να το κάνω που μου τυπωνε όλο μαύρο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

η πρωτη φορα ηταν οταν ειχα παρει card reader και δε μπορούσε να διαβάσει τοτε microsd. Το πλαισιο τοτε δε πουλαγε microsd οπότε λεει δε μπορώ να στο αλλαξω γιατι δε πουλάω τετοιο πραγμα. 

εεε?

Δηλαδή αν πάρεις ξέρωγω ένα πικ-απ από το τάδε μαγαζί ηλεκτρονικών / ήχου δε μπορεί να το αλλάξει επειδή δε πουλά δίσκους;

σου είπανε τέτοια μλκια και τους άκουσες στα σοβαρά;

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 hour ago, DrLo said:

εεε?

Δηλαδή αν πάρεις ξέρωγω ένα πικ-απ από το τάδε μαγαζί ηλεκτρονικών / ήχου δε μπορεί να το αλλάξει επειδή δε πουλά δίσκους;

σου είπανε τέτοια μλκια και τους άκουσες στα σοβαρά;

Ναι, αλλά τοτε ημουν ανηλικος και πάνε πολλα χρονια. 

Πάντως πλέον ουτε απο ανάγκη turbox. Ολα χαλάνε πολυ γρηγορα. Τα ακουστικά χαλασε το κουμπι για power μονο του σε λιγους μηνες και σπασανε καθως στηριζόταν σε ισως 1-2mm πάχος πλαστικου σε ενα σημείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...