Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Τα άτομα που είναι στο μοντάζ και αυτοί που έστησαν τα σκηνικά είναι οι πραγματικοί ήρωες αν όντως τράβηξαν όλη την ταινία σε κινητό.

Όλες οι πηγές μιλάνε για "μερική" κινηματογράφηση (υποψιάζομαι ότι θα ήταν μία ή κάποιες λίγες, πολύ μικρές "ανώδυνες" σκηνές..).

34 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε

φυσικά καί γίνεται...

...ό σών μπαίηκερ γύρισε τό tangerine τό 2015 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέ τό μηλόφωνό του...ταινιάρα, πήγε στό sundance, πολύ επιτυχημένο...

άλλο πράγμα να γυρίσεις μία - βιντεοκλιπάδικη - indie κωμωδία εγκλήματος με όποιο κινητό (όπου η μέτρια εικόνα είναι "άποψη") κι άλλο ένα blockbuster horror sequel (απλά δεν γίνεται.. ακόμα..)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, vforvaggelis said:

Αποψουλα μου αλλα το τρειλερ δειχνει οτι θα ειναι μια μουφα ταινια η οποια δεν θα πιανει ουτε στο τοσο το 28 days later.

Το trailer έδειξε όσο έπρεπε, ίσα ίσα για να ανοίξει την όρεξη χωρίς σπόιλερ. Old school style. Και η μουσική υπόκορυση πολύ σωστά διαλεγμένη.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, vforvaggelis said:

Αποψουλα μου αλλα το τρειλερ δειχνει οτι θα ειναι μια μουφα ταινια η οποια δεν θα πιανει ουτε στο τοσο το 28 days later.

και εγω ετσι το ειδα αλλα δεν θα το κρατησω. Εχουμε δει trailer που μοιαζουν επος και βγαινουν φόλες. Εχω εμπιστοσυνη.

3 hours ago, jazzu4ia said:

...ή ταινία τού ντάννυ μπόϊλ τού 2002 μέ τόν κίλιαν μέρφυ ήταν καλή καί προτείνεται...καμία σχέση μέ τό σκουπιδαριό ταινιών πού ακολούθησε καί προσπάθησε νά εκμεταλλευτεί τήν επιτυχία της...προσπεράστε άφοβα...

Αριστούργημά ηταν το πρώτο, μου άρεσε πολυ ομως και το δευτερο. Δεν υπαρχει καμια εκμετάλλευση, αν ηταν ετσι δεν θα περιμέναμε 28 χρονια για την συνέχειά, θα ειχε γινει ηδη scream και TWD με 45 spinoff.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jazzu4ia είπε

...ή ταινία τού ντάννυ μπόϊλ τού 2002 μέ τόν κίλιαν μέρφυ ήταν καλή καί προτείνεται...καμία σχέση μέ τό σκουπιδαριό ταινιών πού ακολούθησε καί προσπάθησε νά εκμεταλλευτεί τήν επιτυχία της...προσπεράστε άφοβα...

Τι είναι αυτά που γράφεις σχολιαστή του καναπέ ? Τον πέρασες για τον Παπακαλιάτη τον Ντάνι Μπόιλ και λες να τον προσπεράσουμε άφοβα??
Εσύ μην το δεις αν θες,  άλλα άσε εμάς να το απολαύσουμε με άνεση και φόρα.
Μάλλον δεν το πρόσεξες, αλλά είναι Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ  με την πρώτη ταινία του 2002!
Εντωμεταξύ τώρα στην επερχόμενη ταινία έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Άλεξ Γκάρλαντ που και αυτός έχει κάνει επιτυχίες (όπως πχ το Ex Machina ).

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, manolis940 said:

Είμαι ο μόνος που το ακούει πρώτη φορά;

ναι

μαλιστα υπαρχει και αλλο editorial εδω που λεει ακριβως οτι το καινουριο 28 years later θα γυριστει σε κινητο.

Επεξ/σία από great
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα χθες το trailer και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Ελπίζω μόνο το ζόμπι στο trailer να μην είναι ο Κίλιαν Μέρφυ..Άντε ας πούμε ότι είναι σκηνή από κάποιο όνειρο που είχε.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.

Δεν κρύβω οτι το τρέιλερ με κέρδισε..

Κραταμε οπως παντα μικρό καλαθι , αλλα φαινεται να ειναι σωστό 

Ειδωμεν 

Δημοσ.
On 11/12/2024 at 15:29, great said:

...Αριστούργημά ηταν το πρώτο...

...χά-χά...όχι δά καί αριστούργημα !

...προτείνω νά τηρήσουμε τό μέτρο καί νά είμαστε λογικοί...

...ούτε αριστούργημα ήταν, ούτε καί μεγάλος σκηνοθέτης ό ντάννυ μπόϋλ...μιά καλή sci-fi ταινία ήταν, καί ένας ενδιαφέρων-ευρηματικός σκηνοθέτης τήν εποχή εκείνη ό ντάννυ μπόϋλ...μετά τίς τρείς-τέσσερις πρώτες ταινίες του τελμάτωσε καί βούλιαξε...τό shallow grave, ή πρώτη του ταινία, παραμένει καί ή καλύτερή του...έχει δεκαετίες νά βγάλει καλή ταινία καί θεωρώ ότι κινηματογραφικά είναι νεκρός πρό πολλού...

On 11/12/2024 at 16:16, hasiotis_john said:

Τι είναι αυτά που γράφεις σχολιαστή του καναπέ ? Τον πέρασες για τον Παπακαλιάτη τον Ντάνι Μπόιλ και λες να τον προσπεράσουμε άφοβα??
Εσύ μην το δεις αν θες,  άλλα άσε εμάς να το απολαύσουμε με άνεση και φόρα.
Μάλλον δεν το πρόσεξες, αλλά είναι Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ  με την πρώτη ταινία του 2002!
Εντωμεταξύ τώρα στην επερχόμενη ταινία έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Άλεξ Γκάρλαντ που και αυτός έχει κάνει επιτυχίες (όπως πχ το Ex Machina ).

...hold your horses φουριόζε ελληναρά...

...ηρέμησε φουριόζε κλασσικέ ινσομνιοσχολιαστή καί ξαναδιάβασε τί έγραψα...

...δέν κατάλαβες γρί !!!

On 11/12/2024 at 13:28, gadgetseek said:

άλλο πράγμα να γυρίσεις μία - βιντεοκλιπάδικη - indie κωμωδία εγκλήματος με όποιο κινητό (όπου η μέτρια εικόνα είναι "άποψη") κι άλλο ένα blockbuster horror sequel (απλά δεν γίνεται.. ακόμα..)

...προφανώς...άν όμως ό κινηματογραφικός κόσμος κάποιου, περιορίζεται στά σκουπίδια τού χόλυγουντ, θεωρεί ότι αυτό τό πράγμα είναι ό κινηματογράφος, καί αγνοεί όλη τήν ανεξάρτητη παραγωγή, τότε είναι αδαής καί πετάει μπαρούφες... 

...φυσικά καί γίνεται λοιπόν, καί μέ θαυμάσια ποιότητα καί όχι μέτρια εικόνα...θά πρότεινα νά τό δείς πρίν εναντιωθείς , γιά νά μαθαίνεις καί κάτι...

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε

θά πρότεινα νά τό δείς πρίν εναντιωθείς , γιά νά μαθαίνεις καί κάτι...

το έχω δει (κι επίσης ασχολούμαι με τον χώρο).. για μένα η εικόνα ήταν μέτρια.. περί ορέξεως..

Δημοσ.
6 hours ago, jazzu4ia said:

..ούτε αριστούργημα ήταν, ούτε καί μεγάλος σκηνοθέτης ό ντάννυ μπόϋλ...μιά καλή sci-fi ταινία ήταν,

Τουλάχιστον εριστικός, για να μην πω αλλον χαρακτηρισμο;
Για πες δυο τρεις μεγαλους σκηνοθετες.

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, tzotzo said:

Τουλάχιστον εριστικός, για να μην πω αλλον χαρακτηρισμο;

...feel free...

Για πες δυο τρεις μεγαλους σκηνοθετες.

...στάνλεϋ κιούμπρικ, μικελάντζελο αντονιόνι, άλφρεντ χίτσκοκ, λουίς μπουνιουέλ, γιασουχίρο όζου, ακίρα κουροσάουα, ντέϊβιντ λύντς, λάρς φόν τρίερ, μίκαελ χάνεκε, αλαίν ρενέ, ρομάν πολάνσκι, ίνγκμαρ μπέργκμαν, ό τεράστιος αντρέϊ ταρκόφσκυ, καί άλλοι περίπου χίλιοι πραγματικά ΜΕΓΑΛΟΙ πού τούς ξέρω καί τούς έχω δεί όλους...καί όχι δέν συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς ό γραφικός ρένος καί ό ανεκδιήγητος ινδός...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...