manolis940 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, ADHD είπε ΜΙλησα για κατοχους iphone, εναλλακτικη στο apple pay ειναι το αρθρο που προφανως απευθυνεται μονο σε κατοχους iphone... Οσο για το σκουπιδ ναι, ειναι τεραστιο σκουπιδι το viber μπροστα το imessage. Πότε μίλησες για το apple pay ? Είναι απλώς άστοχη η σύγκριση σου εντελώς. Το imessege είναι άχρηστο για το 70% των επαφών σου γιατί μάντεψε..... Δεν επικοινωνεί επειδή δεν έχουν δαγκωμένα μήλα πίσω απ' το κινητό σου. Στο Apple pay το μόνο πρόβλημα που υπήρχε είναι το θέμα της προμήθειας, οπότε κάποιος βλέπει ένα κενό στην αγορά και προσπαθεί να εισχωρήσει σε αυτή.
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Πότε μίλησες για το apple pay ? Είναι απλώς άστοχη η σύγκριση σου εντελώς. Το imessege είναι άχρηστο για το 70% των επαφών σου γιατί μάντεψε..... Δεν επικοινωνεί επειδή δεν έχουν δαγκωμένα μήλα πίσω απ' το κινητό σου. Στο Apple pay το μόνο πρόβλημα που υπήρχε είναι το θέμα της προμήθειας, οπότε κάποιος βλέπει ένα κενό στην αγορά και προσπαθεί να εισχωρήσει σε αυτή. Κατσε να το παρουμε απο την αρχη, τα μηνυματα μου υπαρχουν στο θεμα δεν τα εσβησα οποτε δεν χρειαζεται να τα ξαναβαζεις μπορεις να κανεις quote απλα. Ειπα με μια δοση χιουμορ προφανως οτι στην Ευρωπη χρησιμοποιούμε σκουπιδια τυπου viber, εννοω προφανως απο χρηστη iphone σε χρηστη iphone το οποιο το βλεπω συχνα. Οταν στελνεις σε android προφανως εχεις και αλλες εφαρμογες, και εγω χρησιμοποιω αναγκαστικα viber πχ οποτε δεν ξερω γιατι λεμε το αυτονοητο. Οσο για αυτο το συστημα και τις χρεωσεις που λες εμενα σαν end user δεν με απασχολει γιατι δεν περνανε σε εμενα αλλα στην τραπεζα, για να πιασει κατι τετοιο θα πρεπει να δωσει κινητρα οπως cashback πχ, εκει ναι εχει νοημα και θα αλλαζα και εγω, αλλα αν ειναι για τις χρεωσεις των τραπεζων δεν βρισκω κανενα απολυτως νοημα εφοσον δεν περνανε στον τελικο χρηστη (εμενα).
manolis940 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, ADHD είπε Κατσε να το παρουμε απο την αρχη, τα μηνυματα μου υπαρχουν στο θεμα δεν τα εσβησα οποτε δεν χρειαζεται να τα ξαναβαζεις μπορεις να κανεις quote απλα. Ειπα με μια δοση χιουμορ προφανως οτι στην Ευρωπη χρησιμοποιούμε σκουπιδια τυπου viber, εννοω προφανως απο χρηστη iphone σε χρηστη iphone το οποιο το βλεπω συχνα. Οταν στελνεις σε android προφανως εχεις και αλλες εφαρμογες, και εγω χρησιμοποιω αναγκαστικα viber πχ οποτε δεν ξερω γιατι λεμε το αυτονοητο. Οσο για αυτο το συστημα και τις χρεωσεις που λες εμενα σαν end user δεν με απασχολει γιατι δεν περνανε σε εμενα αλλα στην τραπεζα, για να πιασει κατι τετοιο θα πρεπει να δωσει κινητρα οπως cashback πχ, εκει ναι εχει νοημα και θα αλλαζα και εγω, αλλα αν ειναι για τις χρεωσεις των τραπεζων δεν βρισκω κανενα απολυτως νοημα εφοσον δεν περνανε στον τελικο χρηστη (εμενα). Λέμε το αυτονόητο διότι μία εφαρμογή με την οποία μπορείς να επικοινωνήσεις μέχρι και με τηλεοράσεις, με φωνή, μύνημα, εικόνα, αρχεία και πολλά άλλα, διαθέτει end to end encryption, τα μηνύματα αποθηκεύονται στις συσκευές των χρηστών και όχι σε κάποιο server δεν θα μπορούσε να μην είναι καλύτερη από μία άλλη που κάνει μέρος των παραπάνω και επικοινωνεί πόνο μόνο με το apple οικοσύστημα. Τέλος πάντων δεν είναι viber vs imessage η συζήτηση. Προφανώς τώρα οι τράπεζες θα πρέπει να σου δώσουν διάφορα bonus όπως κουπόνια, εκπτώσεις, πόντους επιστροφής και άλλα τέτοια για να το χρησιμοποιήσεις. Θεωρώ ότι είναι απ' τις πιο αυτονόητες κινήσεις που θα γίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα