schumi46 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδες, μετά την τελευταία φόλα με χτυπημένο δίσκο toshiba 4tb, το κατάστημα που το αγόρασα μου στειλε δωρεάν αντικατάσταση. Και επειδή θέλω να προσέξω αυτή τη φορά, τον σύνδεσα αρχικά για να ελέγξω τη πραγματική κατάσταση του. παρακάτω παραθέτω σκρινσοτ απο διαγνωστικά και θέλω τις γνώσεις επί των τιμών που εξάγονται. ειναι οκ? συστήνετε και τπτ άλλο γενικότερα ως έλεγχο πριν την πρώτη χρήση δίσκων? θενξ για τις συμβουλές σας! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από schumi46
Dark_Nightfall Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, schumi46 είπε καλησπέρα παιδες, μετά την τελευταία φόλα με χτυπημένο δίσκο toshiba 4tb, το κατάστημα που το αγόρασα μου στειλε δωρεάν αντικατάσταση. Και επειδή θέλω να προσέξω αυτή τη φορά, τον σύνδεσα αρχικά για να ελέγξω τη πραγματική κατάσταση του. παρακάτω παραθέτω σκρινσοτ απο διαγνωστικά και θέλω τις γνώσεις επί των τιμών που εξάγονται. ειναι οκ? συστήνετε και τπτ άλλο γενικότερα ως έλεγχο πριν την πρώτη χρήση δίσκων? θενξ για τις συμβουλές σας! Test ok
@topos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, schumi46 said: καλησπέρα παιδες, μετά την τελευταία φόλα με χτυπημένο δίσκο toshiba 4tb, το κατάστημα που το αγόρασα μου στειλε δωρεάν αντικατάσταση. Και επειδή θέλω να προσέξω αυτή τη φορά, τον σύνδεσα αρχικά για να ελέγξω τη πραγματική κατάσταση του. παρακάτω παραθέτω σκρινσοτ απο διαγνωστικά και θέλω τις γνώσεις επί των τιμών που εξάγονται. ειναι οκ? συστήνετε και τπτ άλλο γενικότερα ως έλεγχο πριν την πρώτη χρήση δίσκων? θενξ για τις συμβουλές σας! Τα read σου εινα αρκετα χαμηλα στο crystaldisk.Θα επρεπε να ειναι λιγο πιο γρηγορα απο τα write. Οχι, οτι ειναι δειγμα οτι κατι δεν παει καλα απαραιτητα, απλα το βρηκα παραξενο. Γενικα για δοκιμη καλο ειναι να τον γεμισεις μονοκοπανιας με αρχεια (πρακτικα να δουλεψει λιγο) και ξανατρεχεις τα προγραμματα μετα.
atheatos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Ο δίσκος αγοράστηκε ως καινούργιος ή μεταχειρισμένος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα