Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρώτη ενημέρωση για το Indiana Jones and the Great Circle είναι πλέον διαθέσιμη για PC και Xbox, προσφέροντας σημαντικές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά.

Η πρώτη σημαντική ενημέρωση του Indiana Jones and the Great Circle έφτασε στις πλατφόρμες PC και Xbox, φέρνοντας μαζί της -εκτός από αρκετά GB- και μια σειρά από βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο της ενημέρωσης είναι η προσθήκη πλήρους υποστήριξης ray tracing (με path tracing) για κάρτες γραφικών Nvidia στην έκδοση PC.

Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού επισημαίνει ότι για την βέλτιστη απόδοση του ray tracing, οι παίκτες θα χρειαστούν κάρτα γραφικών με τουλάχιστον 12GB VRAM. Επιπλέον, η ενημέρωση περιλαμβάνει βελτιώσεις στην απόδοση σε μεγαλύτερα επίπεδα του παιχνιδιού για χρήστες με κάρτες γραφικών 8GB VRAM, καθώς και διόρθωση στο τρεμόπαιγμα της φλόγας από πυρσούς και αναπτήρες κατά την αναπαραγωγή σε υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, το παιχνίδι έλαβε πέντε αστέρια στo review του, με την reviewer να σημειώνει στην κριτική της ότι "το Indiana Jones πραγματικά ολοκληρώνει τον κύκλο του σε αυτή την τελευταία περιπέτεια, προσφέροντας επιτέλους ένα παιχνίδι που πετυχαίνει τόσο στους γρίφους όσο και στη δράση που γνωρίζουμε τόσο καλά από τις ταινίες."

Σε ό,τι αφορά τις γενικές βελτιώσεις σε όλες τις πλατφόρμες, οι φωτογραφίες που τραβά ο Indy κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα εμφανίζονται πλέον πιο γρήγορα κατά την επιθεώρησή τους από το ημερολόγιο. Επιπλέον, η λίστα Adventure Book θα ενημερώνεται άμεσα μετά το ξεκλείδωμα ενός νέου βιβλίου.

Το Indiana Jones and the Great Circle είναι διαθέσιμο τώρα για PC και Xbox, ενώ η έκδοση για PlayStation 5 αναμένεται την άνοιξη του επόμενου έτους. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης διάφορες διορθώσεις σε αποστολές του παιχνιδιού, με τις πλήρεις λεπτομέρειες να είναι διαθέσιμες στις επίσημες σημειώσεις κυκλοφορίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

"Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού επισημαίνει ότι για την βέλτιστη απόδοση του ray tracing, οι παίκτες θα χρειαστούν κάρτα γραφικών με τουλάχιστον 12GB VRAM."

RIP 8gb κάρτες γραφικών,σιγά σιγά οδεύετε και εσείς σε τόπο χλοερό,τόπο αναψύξεως.

• Like 5
  • Haha 5
Δημοσ.

Θα παίξει λέτε στην r7 370 μου?🤣

Πάντως πρέπει να είναι παιχνιδάρα..

Για το feeling μιλάω..Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν μιας κι έπαιζα σε dos 

στα μαγικά χρόνια του pc gaming..

Ξέρω ξέρω...Μπάρμπα zelo είμαι..😛

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μέχρι τώρα το παιχνίδι έχει πατώσει στις πωλήσεις, κρίμα γιατί όντως είναι καλό παιχνίδι. Ομως έχουν συμβεί 2 πράγματα.

α) Το κοινό δεν ξέχασε την απίστευτα κακή και woke περσινή ταινία της Disney, όπου το girl boss της ταινίας και η Disney ξεφτίλισαν τον αγαπημένο μας ήρωα, όπου μας δώσανε έναν κακομοίρη που ευτυχώς ήταν εκεί η δυναμική γυναίκα να τον σώσει απο τον κόσμο και τον εαυτό του. Οχι ο Indiana που περιμέναμε. Δεν βοήθησε και το trailer του παιχνιδιού όπου έδειξε μια άσχημη γυναίκα (κανόνας πλέον για τα games απο τα IP της Disney) να ανταγωνίζεται λεκτικά τον αγαπημένο μας ήρωα φέρνοντας μνήμες απο την ταινία. Το χειρότερο είναι πως το παιχνίδι, δεν είναι στα αλήθεια woke, αλλά λίγο το trailer λίγο ότι έχουνε χάσει την εμπιστοσύνη του κοινού και σκοτώσανε το franchise, το παιχνίδι είναι στα αζήτητα.

b) Το σημαντικότερο είναι τα requirements που αναφέρει το άρθρο. Το παιχνίδια απαιτεί κάρτα γραφικών με ray tracing και τουλάχιστον 8GB μνήμη, για τις low ρυθμίσεις. Αυτόματα έχουν βγάλει εκτός αγοράς το 75% του ενεργού κοινού του Steam. Οπότε ακόμα και αν βρουν gamers που τους άρεσε η περσινή ταινία ή τουλάχιστον δεν τους εκνεύρισε, είναι πολύ πιθανό να μην τρέχει στο PC τους.

Εγώ πάντως σκοπεύω να το δοκιμάσω, αυτά που έχω δει μέχρι τώρα με έχουν αρέσει.

• Like 10
  • Confused 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, KilliK είπε

εχει καταφερει κανεις να το παιξει μεσω Xcloud εδω Ελλαδα;

διοτι με το PC μου, ουτε με μαστιγωμα δεν τρεχει.

Ναι, και σε ultra mega gigachad full γραφικα, τρεχει με 120-140 fps σε 1440p

5800X3D και 7900XT.

Επισης επιβεβαιωσα πως εχει crossplatform saves μεταξυ pc και xbox, οποτε θα παιζω εναλλαξ γραφειο και καναπε :P

Παντως λεω να περιμενω κανα μηνα να βγουν και αλλα Updates ωστε να στρωσουν τυχον bugs, οπως ειχε γινει με το starfield.

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, cpc464 said:

"Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού επισημαίνει ότι για την βέλτιστη απόδοση του ray tracing, οι παίκτες θα χρειαστούν κάρτα γραφικών με τουλάχιστον 12GB VRAM."

RIP 8gb κάρτες γραφικών,σιγά σιγά οδεύετε και εσείς σε τόπο χλοερό,τόπο αναψύξεως.

Πλέον ακόμη και οι κάρτες των 350-400 ευρώ έχουν 16GB VRAM (7600 XT) οπότε τα 8 παραείναι λίγα για καινούρια κάρτα το 2024-2025

• Haha 4
Δημοσ.

Το παίζω στο ROG ally x ... Σε 55αρα LG c9.  1080 ανάλυση.  Είναι μαγικό.  Και χωρίς ray tracing παραμένει απίστευτο.   Δεν το περίμενα να είναι τόσο σμουθ η κίνηση και μαλακίες λέγανε ότι θα είναι βαρύ... 30-40 fps στο ally για τέτοιο παιχνίδι είναι τέλεια.  

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ. Αξιζει φουλ το παιχνιδι. Οχι μονο δειχνει πανεμορφο αλλα ειναι 100% πιστο στο franchise υπαρχει αγαπη στον Indy και φαινεται απο την αρχη. Ειναι απο την machine games που εχει φτιαξει τα καταπληκτικα wolfenstein και παλιοτερα το Quake οποτε καταλαβαινετε. 

Επισης για να παρετε μια ιδεα δειτε στα 2 spoiler δικα μου screens με Path Tracing. Δειχνει καταπληκτικο και next gen αντιστοιχο με 2077 Alan Wake 2 και Wukong. 

Να αναφερω οτι ο τιτλος ειναι λαθος. Το πρωτο patch εφερε το path tracing οχι το ray tracing το οποιο ειναι μονιμα ενεργο το παιχνιδι απο οταν βγηκε στους early access χρηστες. 

Spoiler

Desktop-Screenshot-2024-12-09-23-29-23-7
Desktop-Screenshot-2024-12-09-23-30-39-3
Desktop-Screenshot-2024-12-09-23-37-51-3
Desktop-Screenshot-2024-12-09-23-41-08-3
Desktop-Screenshot-2024-12-09-23-41-40-2
Desktop-Screenshot-2024-12-10-00-18-28-6
Desktop-Screenshot-2024-12-10-00-22-59-6
Desktop-Screenshot-2024-12-10-00-56-53-3

Desktop-Screenshot-2024-12-09-13-54-03-3
Desktop-Screenshot-2024-12-09-17-13-41-1
Desktop-Screenshot-2024-12-09-17-26-34-5
Desktop-Screenshot-2024-12-09-17-29-18-8

Spoiler

Desktop-Screenshot-2024-12-09-02-13-43-2
Desktop-Screenshot-2024-12-09-02-15-26-9
Desktop-Screenshot-2024-12-09-02-15-46-5
Desktop-Screenshot-2024-12-09-02-16-37-9
Desktop-Screenshot-2024-12-09-02-16-48-0
Desktop-Screenshot-2024-12-09-02-33-22-0
Desktop-Screenshot-2024-12-09-02-38-49-2
Desktop-Screenshot-2024-12-09-02-46-11-1
Desktop-Screenshot-2024-12-09-03-09-42-6
Desktop-Screenshot-2024-12-09-03-11-28-2

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 7
Δημοσ.

Έτσι ..στον δρόμο που χάραξε το gothic 3 kak to age of conan ..μόνοι σας τον παίζεται..τον τίτλο..πάτωσε σε πωλήσεις..νεεεξτ ( υπόψιν πριν φάω κράξιμο..το pc το τρέχει .)

1 ώρα πριν, user2163 είπε

Πλέον ακόμη και οι κάρτες των 350-400 ευρώ έχουν 16GB VRAM (7600 XT) οπότε τα 8 παραείναι λίγα για καινούρια κάρτα το 2024-2025

Μην το συζητάς.. αναβάθμιση θα κάνουμε κάθε δεύτερη βδομάδα...θα έκανα καθημερινά . Αλλά βλέπεις τα ΕΛΤΑ αργούν με τα πακέτα...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Παιδια ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ. Αξιζει φουλ το παιχνιδι. Οχι μονο δειχνει πανεμορφο αλλα ειναι 100% πιστο στο franchise υπαρχει αγαπη στον Indy και φαινεται απο την αρχη. Ειναι απο την machine games που εχει φτιαξει τα καταπληκτικα wolfenstein και παλιοτερα το Quake οποτε καταλαβαινετε.

Δεν έχει βγάλει η MG το Quake, ήρεμα. Mission packs έβγαλε για την enhanced edition της Bethesda. Και μπορεί να έβγαλε 3 Wolfenstein παιχνιδάρες, αλλά έβγαλε και το Youngblood...

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, KilliK είπε

εχει καταφερει κανεις να το παιξει μεσω Xcloud εδω Ελλαδα;

διοτι με το PC μου, ουτε με μαστιγωμα δεν τρεχει.

Δοκιμασα το  fortnite που ειναι δωρεαν  στο xcloud μεσω vpn και το αποτέλεσμα ηταν αθλιο σε εικονα.

Δεν εχω καλη σύνδεση οκ αλλα παλιοτερα στο geforce now επαιζα μια χαρα

Δημοσ.
14 hours ago, fast8 said:

Μέχρι τώρα το παιχνίδι έχει πατώσει στις πωλήσεις, κρίμα γιατί όντως είναι καλό παιχνίδι. Ομως έχουν συμβεί 2 πράγματα.

α) Το κοινό δεν ξέχασε την απίστευτα κακή και woke περσινή ταινία της Disney, όπου το girl boss της ταινίας και η Disney ξεφτίλισαν τον αγαπημένο μας ήρωα, όπου μας δώσανε έναν κακομοίρη που ευτυχώς ήταν εκεί η δυναμική γυναίκα να τον σώσει απο τον κόσμο και τον εαυτό του. Οχι ο Indiana που περιμέναμε. Δεν βοήθησε και το trailer του παιχνιδιού όπου έδειξε μια άσχημη γυναίκα (κανόνας πλέον για τα games απο τα IP της Disney) να ανταγωνίζεται λεκτικά τον αγαπημένο μας ήρωα φέρνοντας μνήμες απο την ταινία. Το χειρότερο είναι πως το παιχνίδι, δεν είναι στα αλήθεια woke, αλλά λίγο το trailer λίγο ότι έχουνε χάσει την εμπιστοσύνη του κοινού και σκοτώσανε το franchise, το παιχνίδι είναι στα αζήτητα.

b) Το σημαντικότερο είναι τα requirements που αναφέρει το άρθρο. Το παιχνίδια απαιτεί κάρτα γραφικών με ray tracing και τουλάχιστον 8GB μνήμη, για τις low ρυθμίσεις. Αυτόματα έχουν βγάλει εκτός αγοράς το 75% του ενεργού κοινού του Steam. Οπότε ακόμα και αν βρουν gamers που τους άρεσε η περσινή ταινία ή τουλάχιστον δεν τους εκνεύρισε, είναι πολύ πιθανό να μην τρέχει στο PC τους.

Εγώ πάντως σκοπεύω να το δοκιμάσω, αυτά που έχω δει μέχρι τώρα με έχουν αρέσει.

https://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers

4ο στο steam top sellers, και σε κάποιες φάσεις ήταν και 2ο. Το ότι πάτωσε, δεν ξέρω από που βγαίνει.
Επίσης, είναι game pass τίτλος. Φυσικά ένα μεγάλο μέρος των gamers θα πάει να το παίξει σε game pass. That is the point. 🤦‍♂️

11 hours ago, Mythoplasths said:

Έτσι ..στον δρόμο που χάραξε το gothic 3 kak to age of conan ..μόνοι σας τον παίζεται..τον τίτλο..πάτωσε σε πωλήσεις..νεεεξτ ( υπόψιν πριν φάω κράξιμο..το pc το τρέχει .)

Ότι είπα και για τον άλλο. Πάτωσε ενώ στα Steam charts είναι τόσο ψηλά, κάτι μάλλον δεν πάει καλά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...