vangos40 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 thelo na antikatastiso ton disko me to leitourgiko 12gb me ena megalitero pou tha exei partitions. thelo o palios diskos na metaferthei opos einai ston neo. exo ghost 2003 kai partition magic.t to image pou tha paro protimo na min einai se cd. kapoios na me kathodigisi gia tis energeies pou prepei na kano kai kirios me poia seira. (p.x prota horizo ton neo disko se partitions... klp)
jkolias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 1) Εγκατεστησε τον καινουργιο δισκο στον Η/Υ σου 2) Κανε format τον καινουργιο δισκο και χωρισε τον σε δυο διαμερισεις με partition magic Τελος κανε partition clone με το ghost2003 Πρεπει να εχεις φτιαξει bootable diskette και να εχεις μια αλλη με το ghost
madsc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Χώρισε το νέο σκληρό μέσα από τα windows. Δεξί κλικ στο my computer => manage (διαχείριση) => disk managment Επέλεξε το δίσκο και το πρώτο partition του κάντο ίσο ή μεγαλύτερο από το 1ο partition του δίσκου που έχεις τώρα το λειτουργικό, αργό format σε ίδιο filestystem (fat32/ntfs)με αυτόν που έχεις τώρα το os. Τον θές basic κ όχι dynamic, (αν είσαι με xp pro). Boot με το cd/floppy (επιλογή από bios) του ghost, κ με τους 2 δίσκους επάνω στο pc. Στο ghost επιλέγεις disk to disk ή partition to partition, όπως σε βολεύει, από τον παλιό στο νέο hd. /sc
Phillip Morris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Εγώ μόλις έκανα format τον καινούργιο μου σκληρό και του έκανα 2 partitions με το partition magic. Στον boot δίσκο (NTFS) έχω μόνο το λειτουργικό και όλα τα προγράμματα και στον δεύτερο (NTFS) έχω όλα τα αρχεία (εικόνες, mp3, video κτλ). Θέλω λοιπόν να πάρω backup τον boot δίσκο μου, στον 2ο, ή σε CD/DVD, έτσι όπως είναι τώρα, δηλ. "καθαρός", ώστε όποτε θέλω να χρησιμοποιώ το Ghost για να φέρνω τον boot δίσκο σαν αυτήν την κατάσταση. Έχω το Norton SystemWorks 2003 καθώς και το SystemWorks 2004. Μπορεί να γίνει αυτό που θέλω με το Ghost ;
madsc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Phillip Morris, φυσικά κ γίνεται. Μπορείς να διαβάσεις τον πολύ καλό οδηγό του κ. Γιάννη εδώ, επιλέγοντας source & target ανάλογα με τις ανάγκες σου. /sc
vangos40 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Στο ghost επιλέγεις disk to disk ή partition to partition, όπως σε βολεύει, από τον παλιό στο νέο hd. kai meta an katalavaino sosta bgazo ton palio sth thesi tou bazo ton neo disko boutaro me afton kai telos? diladi ston kainoyrgio den thagraftei ena arhio image,alla olokliros o diskos opos einai?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.